- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi TeraziHanim
Ayy ne kadar guzel. Sizin de aşkınızın meyvesi yolda. Hayirla kucagina alirsin insAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne kadar guzel. Sizin de aşkınızın meyvesi yolda. Hayirla kucagina alirsin insAllah
Bu ikinci meyve çok teşekkürler amin :)Ayy ne kadar guzel. Sizin de aşkınızın meyvesi yolda. Hayirla kucagina alirsin insAllah![]()
Ya benim gerçekten sevdiğim biri vardı tee ilk işe girdiğimde , iş ortamındakiler onla aramızı bozdu , o da paraya pula bakmayan bir insandı...Biz tanıştığımızda kocam issizdi ben de asgari ücretle çalışıyordum. Para pul muhabbeti olmadı çünkü zaten para yoktu :)) kpss dersanesinde buldum. Buluştuğumuzda parasızlıktan kordonda çimlerde fln otururduk. Çok şükür şimdi durumumuz iyi; )) bence gorustugunuz kişilere bir süre sonra evlenince calismayabileceginizi söyleyin. Dönerse sizindir dönmezse hiç sizin olmamıştır; ) Hayat bu her zaman rayından gitmiyor gün gelip işten çıkabilirsiniz, yenisini bulana kadar işsiz kalabilirsiniz. Aynı şekilde eşiniz de...o yüzden bana bu para pul muhabbeti saçma geliyor
Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.
Ben bundan sonra ev araba arayan adama denk gelmek istemiyorumaslında bakarsan hepsi öyle hem paralı olsun hem ev işlerinde kusur etmesin, hayat arkadaşı değil köle arıyorlar kendilerine
bence doğru insan diye biri zaten yok, önemli olan iyi arkadaş olabilmek, hoşca vakit geçirebilmek, yoksa sorunsuz ilişki yok
tesadüf olmamıştır...ben tesadüflere inanırım...insanlar içinde göz boyacılar çok...sana uyumlu gibi gösterir kendini nikahı kıyınca birde ne görüyorsun... evlerden ırak...Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.
Bizim bir komşumuz vardı, kadına kendini iyi gösterip evlenmiş adam, baban ne zaman evi üzerimize yapacak, ne zaman para verecekler vs diye kadını sömürmeye başlamış, kadında boşanmış, bunu duyunca çok üzülmüştüm ondan mı böyle tipleri çekiyorumtesadüf olmamıştır...ben tesadüflere inanırım...insanlar içinde göz boyacılar çok...sana uyumlu gibi gösterir kendini nikahı kıyınca birde ne görüyorsun... evlerden ırak...
böyle örnekler çoook..parası için kadına yanaşan...nikahı kıyınca boşanamaz sanıyor...bazı kadınlar da var böyle erkekle malı mülkü için evlenen...bir iki tanede çocuk yapıyor hadi boşa boşanabilirsen...boşasa nafaka... gitti paralar..Bizim bir komşumuz vardı, kadına kendini iyi gösterip evlenmiş adam, baban ne zaman evi üzerimize yapacak, ne zaman para verecekler vs diye kadını sömürmeye başlamış, kadında boşanmış, bunu duyunca çok üzülmüştüm ondan mı böyle tipleri çekiyorum![]()
Sözleşme imzalatmak lazım...böyle örnekler çoook..parası için kadına yanaşan...nikahı kıyınca boşanamaz sanıyor...bazı kadınlar da var böyle erkekle malı mülkü için evlenen...bir iki tanede çocuk yapıyor hadi boşa boşanabilirsen...boşasa nafaka... gitti paralar..
Hem evlerine bedava temizlikçi, yemek yapan kadın, hem de maaşa eve konmak istiyorlar ya şok oluyorum...hah bak bakalım o zaman gerçek yüzleri nasıl çıkıyor ortaya...bu sözleşme işini pek kimse kabul etmez sadece gerçek sevenler hariç...
zaman öyle zaman olmuş ki erkekler erkek değil...ben 50 yaşında sayılırım..49 ama 50 diyelimHem evlerine bedava temizlikçi, yemek yapan kadın, hem de maaşa eve konmak istiyorlar ya şok oluyorum...
Canım ailemde anlamıyor, böyle tipleri görmedikleri için, anneme anlatamıyorum mesela cidden...zaman öyle zaman olmuş ki erkekler erkek değil...ben 50 yaşında sayılırım..49 ama 50 diyelimbenim çocukluk ve genç kızlık yıllarımı hatırlarım...erkekler erkek kadınlar kadındı...lafta değil özdeydi...erkek kadının parasına bakmazdı çocuklarıma layık anne olabilecek iyi yetiştirebilecek kızla evlenirdi...erkek evine bakar sorumluluğunu bilirdi...kadının çalışmasını istemezdi...kadınlarda öyleydi erkeğinin getirdiğiyle yetinirdi...şimdiki kadınlar gibi savurgan değildi...boyasız 2 oda,2 sedir (şimdinin çekyatı) yeterdi..her şey kısıtlıydı...bazen zaman mı değişti yoksa insanlar mı değişti bilemiyorum..
ha bir şey daha dün haber bülteninde izledim...belki bir çoğunuz izlemişsinizdir..bir kadın 2 çocuğunu da alıp kocasının iş yerine gelmiş kocasıyla tartışıp çocukları da kocasına bırakıp gitmiş..sebep ne biliyor musun eve internet bağlatmıyor ve akıllı telefon almıyor diye...yaaa böyleleride var işte
bende görmedim ama iyi gözlemciyimdir...sen çalışan bir hanımsın dolayısı ile para kazanıyorsun....şimdinin erkekleri kızın karakterinden ziyade parasına ne kadar kazandığına kariyerine anadan babadan kalacak mirasa tamah ediyor...devir para devri olmuş...kadın çalışınca her şey müşterek olmuş oluyor erkekler için..Canım ailemde anlamıyor, böyle tipleri görmedikleri için, anneme anlatamıyorum mesela cidden...
Benim başka arkadaşlarım var daha ileri yaşlardan onlarda aynı durumdan şikayetçi, bunun yanı sıra kızlarda maddi durumu iyi erkeklerin peşinden koşuyorbende görmedim ama iyi gözlemciyimdir...sen çalışan bir hanımsın dolayısı ile para kazanıyorsun....şimdinin erkekleri kızın karakterinden ziyade parasına ne kadar kazandığına kariyerine anadan babadan kalacak mirasa tamah ediyor...devir para devri olmuş...kadın çalışınca her şey müşterek olmuş oluyor erkekler için..
şimdinin gençlerdeki aşk para aşkı..işte o ileri yaşta olanlar aradaki farkı bilir...ve birde aile görgüsü lazım insana..ailesini öğrettikleri...bir çok kızın annesi zengin koca olsun istiyor.evi arabası yazlığı kışlığı...Benim başka arkadaşlarım var daha ileri yaşlardan onlarda aynı durumdan şikayetçi, bunun yanı sıra kızlarda maddi durumu iyi erkeklerin peşinden koşuyorGörseniz neler neler yapıyorlar, sonra da aşk adı altında saklamaya çalışıyorlar
Allah sonumuzu hayır etsin gerçektenşimdinin gençlerdeki aşk para aşkı..işte o ileri yaşta olanlar aradaki farkı bilir...ve birde aile görgüsü lazım insana..ailesini öğrettikleri...bir çok kızın annesi zengin koca olsun istiyor.evi arabası yazlığı kışlığı...