- 24 Kasım 2017
- 182
- 108
- 18
- 32
- Konu Sahibi TeraziHanim
-
Hepsini yaptım sayılır :) Ama haklısınız 30dan önce başka şeyler de yapmalıyım...Hayat 30dan sonra zor30a kadar mukemmel bence. O mukemmel zamanlari da ev isi yaparak,cocuk bakarak gecirmek anlamsiz bence
Destek olan biri derken soyle bir destek mi lazim ; arabayi servise goturecek biri,bozulan muslugu tamir edecek biri,akan catidaki kirik kiremidi degistirecek biri, faturalari yatiracak biri,markete-pazara-kasaba gidebilecek birivalla dalga gecmiyorum,bana bunlar icin biri lazimdi acikcasi. Cunku babam yoktu ve annemle yalniz yasiyordum butun bu isler benim basima kalmisti artik. Kollarim uzadiydi poset tasimaktan evlenince kurtuldum yukum hafifledi valla. Ama o hafifleyen yere baska sorumluluklar geldi oturdu. Simdi hem annemin evine yetismek hem de kendi evime yetismek gerekiyor. Ama en azindan artik iki kisiyiz de beraber yapiyoruz
Hayat zor gercekten. Ama bir yere kadar da o zorlugu yasamak gerekiyor. Yasiniz pek genc. Ailenizle tatillere ciktiniz mi mesela? Evinize maddi katkida bulundunuz mu? En az uc farkli ulke gordunuz mu? Kenarda kosede kendinize ait paraniz var mi? Bunlari yapmadan valla evlenmeyin,pisman olursunuz. Abla tavsiyesi
Muhendis misiniz? Biz de oyleyizHepsini yaptım sayılır :) Ama haklısınız 30dan önce başka şeyler de yapmalıyım...
Ne ıgrenc ınsanlar aynısı benımkıde fakat söyledıgım kelımeyı anında erkek arkadaslarına yetıstırıp aralarında dalga gecen bır karaktersız ve aynı zamanda elin nısanlı kızıyla flörtlesen pislik.benim goruştugum biri vardi.tanistiran arkadasiyla arkamdan söyledigim kelimeleri elestirirmis ..ben zaten istemiyordum senin hatrinla oldular halbuki gercegi arkadasimda biliyor..
İşte erkekler bu yuzden alışmıs hazıra zor kadın onların dengı olmuyor yuzune ıkı kahkaga at cılvenı göster adam dıbınde bıtıyor ve acık acık adam bunu beklenıs benden.Cidden de öyle, bakın bir çevreye, erkeklerin peşinde koşan , mesajlar atan bir sürü kadın var erkek kardeşimden , kuzenlerimden biliyorum, hani siz niye alındınız? Beğenmezseniz konuya girmezseniz olur biter
Bende de bir kişiyle böyle oldu sonra aramız bozulduİş yerinde karşılaştık biz eşimle. Ve görür görmez onunla evleneceğimi hissettim.
Doğru kişi değilmiş o kişi demekki. Hayırlısını isteyin Allah'tan her zaman. Her nasip vaktine esirdir...Bende de bir kişiyle böyle oldu sonra aramız bozulduHala da aklıma geldikçe ağlarım.
Ne ıgrenc ınsanlar aynısı benımkıde fakat söyledıgım kelımeyı anında erkek arkadaslarına yetıstırıp aralarında dalga gecen bır karaktersız ve aynı zamanda elin nısanlı kızıyla flörtlesen pislik.
Ben bunu deyince kadınlar tepki gösteriyor da sanırım erkek peşinde koşan kadınlar gocunuyor. Benim kuzenime neler neler, çiçek gönderen, mesajla yemeğe çıkarmak isteyen kızlar dolu etraf...İşte erkekler bu yuzden alışmıs hazıra zor kadın onların dengı olmuyor yuzune ıkı kahkaga at cılvenı göster adam dıbınde bıtıyor ve acık acık adam bunu beklenıs benden.
Hehehe artık dünür giderken kız ne mezunu diyorlar :) iki tarafında çalışması evet çok güzel de böyle aç gözlü davrananları anlayamıyorumvallahi ben 4 yıldır atanamadım ... birkaç kişi hariç görüşme dahi yapmadım ...başta niye olduğunu anlamadim sonra memur olsun kriterini keşfettim ... adam seni paran için istiyor çirkinsen bile sıkınti değil
Denemeye devam :) kendi şartlarınıza benzer kişilerle görüşün öncelikle...Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.
İşte haklısınız da şimdi tepki çekeceğim ama bir , kadınlar erkeklerin arkasından koşuyor dışarıya erkek benim için neler neler yapıyor diye yansıtıyor ( yalan) , iki , para pul için gelenler çok. Kadın erkek fark etmeden herkes zengin damat gelin arayışında, sitede gördüğüm kadarıyla zengin kişi peşinde koşmuş olanlar bu konuya çok bozulmuş mesela hep paraya çekmişler mevzuyu. Hani yarası olan gocunur misali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?