Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Doğru insan diye bişey yok bence idare edebilen insanlar var. Kimse kimseye %100 uymuyor. İnşallah kendine ve ailene uyan, değer veren , paran pulun kariyerin için değil de seni sen olduğun için sevecek değiştirmeye çalışmayacak birini bulursun. Sabret.. baskılara boyun eğme.. Allah yolunu açık etsin
Çok teşekkür ederim, inşallah :)

Daha yaşınız o kadar genç ki yapmayın ne bu karamsarlik. Evet bu olay kötü olmuş ama bundan sonra mal varlığınızı belli etmeyin. Maaşınız iyiyse 5 binse atıyorum 4 civarı bişey diyin ya da bana yetiyor diyin geçin. Sorunuza cevap veremeyeceğim daha bulamadim cunku:KK48:
Çok haklısınız , işte bir yandan da doğru insana geç mi kalıyorum korkusu oluyor...

Çok basit canım bu devirde insan kalmamış ve bu devrin erkekleri kadının sırtından para kazanma derdin de bdv de bir sürü konu var öyle adam gibi adamlar olsa bdv ye gerek kalirmiydi:KK62:
Evet hem sayıca çoklar, kız arkadaşlarımdan da duyuyorum aynı soruna sahip olanları, erkekler artık kadınların arabasının modeline, oturduğu semte göre kızların Peşinden koşuyor, bu karşılaştığım paragöz adama direkt sen ne paragözmüşsün diye Masadan kalktım öyle kötü hissettirdi ki...

Herkes gibi benim de beklemediğim bir zamanda geldi. İyi ki gelmiş hoş gelmiş :)
Zihnini bununla meşgul etme bir anlık bir mucize bu, kafanı yormadan bekle başka şeylere odaklan. Acaba bu o mu ki dediğim hiç kimse değilmiş benim diğer yarım.

Herkes gibi benim de beklemediğim bir zamanda geldi. İyi ki gelmiş hoş gelmiş :)
Zihnini bununla meşgul etme bir anlık bir mucize bu, kafanı yormadan bekle başka şeylere odaklan. Acaba bu o mu ki dediğim hiç kimse değilmiş benim diğer yarım.
Ama ya çok geç kalırsam işte ne bileyim ya 50-60 da Bulur ya da bulamadan ölürsem :(

Ama ya çok geç kalırsam işte ne bileyim ya 50-60 da Bulur ya da bulamadan ölürsem :KK43:
O düşünceler herkesin zihnini kurcalar. Sana tavsiyem pozitif ol sen kendini sev gülümse herkesin ilgisini çekersin. Aralarından seçim yapmak sana kalır sayın terazi. Bak ben de teraziyim konuştur özgüvenini bırak erkekleri. En güzel yaşımızdayız ben de 25’im. O tür kaygılarının sıfır olması gerek.

Ama ya çok geç kalırsam işte ne bileyim ya 50-60 da Bulur ya da bulamadan ölürsem :KK43:
Seni anlıyorum. Ben de 33 yaşındayım ve aynen bulamadım bu yaşıma kadar. Resmen çocuklu arkadaşlarımı görünce mutsuz oluyorum. Otomatik mutsuzluk veriyor bana. Yapılacak bişey yok ama. Psikolojiyi bozmayın.Başka şeylere odaklanmak lazım. Yüksek lisanstır, kurstur başka şeylerle ilgilenin. Nacizane tavsiyem.

Beklemediğim bir zaman derken siz istemiyordunuz fakat karşı taraf mı istiyordu anlamında söylediniz.?

Beklemediğim bir zaman derken siz istemiyordunuz fakat karşı taraf mı istiyordu anlamında söylediniz.?
Şöyle ki daha önce biriyle tanışınca ay acaba bu hayatımın erkeği mi ay yoksa bunla mı evlencem diye heyecan yapardım. Ama eşimle tanıştığımda evlilik düşüncesi bile geçemedi aklımdan ummuyordum beklemiyordum böyle işte.

Ben de 25 yaşındayım. Doğru insan nasıl bulunur valla ben de bilmiyorum. İnstagrama bakıyorum herkes evleniyor ve çok.mutlu bdvye bakıyorum evlilik çok zor herkes pişman. Karışık işler.
Gerçek hayatta ne full mutluluk ne full melankoli. Hepsinden azıcık yaşıyoruz herkes gibi.

Bir arkadaşım atandığın kurumda bir arkadaşım var sizi tanıştırcam demişti. Ben istememiştim.Şimdi o çocuk nişanlım

Para ve koca ters orantısı mı var acaba? :) valla bence de kadının parası konusu sıkıntı yaratıyor erkekte. Mühendis kadın olunca da kendi parasını her daim üretebilen kadın gibi oluyor. Altın yumurtlayan kadın gibi:)

Hani mesela çorabının tekini arar durursun evde, her yere bakar bulamazsın, pes edersin. Sonra unuttuğun bi anda karşına çıkar ya. Ben öyle buldum.

Bi kere “doğru insan” diye birini aramadım ben. Bence öyle biri yoktu, hatta hala yok. Doğru insan, ruh eşi, diğer yarım vs bu tamlamalara inanmıyorum. Yana yakıla arandığında da bulunamayacağına neredeyse eminim.

Kısacası bu arayışa bi son ver. Kendini merkeze koy. Olabileceğin en iyi insan ol ve yapabileceğinin en iyisini yap. Böyle bir enerji aşkı kendine çeker ancak ben buna inanıyorum.

Eşimle internetten tanıştım. Zaten her işimi kendim halletmeyi severim. Kocamı da kendim buldum :) ilk buluşunca ben bu kişiyle evlenirim dedim, eşimde öyle geçirmiş içinden. Ha sıkıntı çekmedik mi çok çektik. Sorun yaşamadık mı yaşadık. Ama mutluyuz şükür. %100 doğru diye birşey yok bana göre. Kanım ısındı evlendim.

Back
X