bizim öyle oldu şahsen.Doğru insan kendi vaktinde çıkıp geliyorBir 4-5 sene beklersiniz onu çıkmaz. Sonra bir bakarsınız ki bulmuşşunuz aşık olmuşsunuz bir anda..
O çıkıvermiş karşınıza.
Böyle mi olur genelde ben böyle duydum da genellikle...
Sen iyice taktın bu doğru kişi meselesine dur daha acelen ne 20 yaşındasın ya?
işin yok gücün yok önce bunlara bak.
Hmm ne güzelll :)bizim öyle oldu şahsen.Doğru insan kendi vaktinde çıkıp geliyor
ya işim gücüm yok tatil okulum başlamadı daha.Sen iyice taktın bu doğru kişi meselesine dur daha acelen ne 20 yaşındasın ya?
işin yok gücün yok önce bunlara bak.
çok kafayı takmamak lazım nasip bu işlerHmm ne güzelll :)
doğru kişi hakkında bilgi edinmek istiyorum..Bu kaçıncı doğru kişi başlığı hakikaten.
doğru kişi hakkında bilgi edinmek istiyorum..Sizde ki bu doğru kişi saplantısıyla karşınıza çıksa bile farkedemeyecekmişsiniz gibi geliyor bana
allah allah sizi ne ilgilendiriyorrrrr? merak edıyorum belkı nasıl bırsey dıye sıze mı kaldı?Ben de heyecanla bekliyorum bir anda karşıma çıkacak doğru kişiyi hayırlısıyla inşallah
ıs guc yok merak edıyorum ısteçok kafayı takmamak lazım nasip bu işler
iş güç bulalım o zaman çok merak iyi değildir bak kafayı yersinıs guc yok merak edıyorum ıste
ya arkadaşım benım hislerım benım dusuncelerım bunlar neden sorguluyorsunuz sızene yahu?Neden bu kadar çok doğru insan, evlenilecek insan takıntısı?Bu gidişle olacağı varsa da olmaz be.
haahhaha ogrencıyım ben sagol calısmıyorum suan.iş güç bulalım o zaman çok merak iyi değildir bak kafayı yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?