- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
İlk buluşmaysa kendini rahat hissedip hissetmemek pek önemli değil bence... kişiliğe bağlı olarak stresli ya da çekingenlik varsa eninde sonunda öf moduna gireceksin. o yüzden sadece orta mı değil mi onu tartman lazım. Bir de ilk buluşma illa ki ödeyecek ya.. Her ne kada herkes kendi hesabını ödesin gözüyle bakmak daha mantıklı gelse de irite oluyor insan sırf bir içecekse mesela...İlk zamanlar için affedilmeyecek olansa fiziksel temasa zorluyorsa pisliğin tekidir zaten.Karşılaştığınız bir erkekte onun nasıl olması doğru kişi olduğunu gösterir? Ve nasıl bir davranış görürseniz o kişiyi istemezsiniz? Affedilmeyecek taraflar nelerdir? Çok tecrübesizim.Anlamıyorum
o kadar haklısınız kiHepsi aynı b.kun laciverti nasıl olsa, bari eli yüzü düzgün bir şey bul da arada suratına bakınca hoşuna gitsin.
çok iyidogru kisi yok! sen beni cildirtmak mi istiyorsun?
dogru kisi yok! , diyesim geldi..
sinirliyim bu gece.. cok sinirli
Doğrusunu bulamadım da yanlışını çok bulduğum için nasıl olmaması gerektiğini biliyorum
Herkesin kriterleri kendi hayat görüşü ve yaşam tarzı çerçevesinde şekilleniyor. Sizin için en kritik şeyler neler onları düşünün. Mesela yukarıda bazı üyeler alkol yazmışken benim için alkol sorun olmaz çünkü ben de içen biriyim. Benim için sorun olacak bir şey de onlar için olmaz. O nedenle kendinize göre bir çerçeveniz olsun. Benim hayvanlarım var, bu bağlamda hayvan sevmeyen biri benim hayatımda olamaz, ama başkası için bu önemli değildir mesela.
Herhalde çoğumuz için genelgeçer affedilmez davranışlar aldatma ve şiddettir.
Kendi adıma konuşursam kısıtlamaya çalışması, yalan söylemesi, ten uyumunun olmaması, siyasi görüşlerimizin çok zıt olması, dünya görüşlerimizin fazlasıyla farklı olması, çok kıskanç olması, boğucu olması vs benim tahammül edemediğim şeyler.
30 yaşında kadınım, kiminle görüşeceğimi, nereye nasıl gideceğimi, ne giyeceğimi biliyorum, sen olmadan da geldim bu yaşa kadar, sen kime karışıyorsun diye kendi kendime olmayan sevgilime yükseldim gece gece şu anda
Yok ben sizin şahsınıza ithafen söylemedim. Tamamen içmesin de diyebilirsiniz zaten, sizin görüşünüz sizin beklentinizdir, kimseye laf düşmez.Alkol tamamen içmesin demiyorum içmesini bilsin alkolik olanları kastediyorum. Ben saglıklı yaşam sevdiğimden sigara bile kullanmam sigara çok içerse ona da karısırım azaltana kadar ugrasırım yada bırakana kadar.
Sağolsun hayat ağzıma ettiği için artık hiçbir kimse ya da hiçbir konu için şöyle olsun böyle olsun demiyorum. Hayatımın geneline bakarak söylüyorum bunu. Neyi istemediysem geldi hayatımın ortasına oturdu. Anlık olarak eleştirip sonrada unuttuğum olayları bile yaşadım. Yani demem o ki zaten ne istersem tersi oluyorKarşılaştığınız bir erkekte onun nasıl olması doğru kişi olduğunu gösterir? Ve nasıl bir davranış görürseniz o kişiyi istemezsiniz? Affedilmeyecek taraflar nelerdir? Çok tecrübesizim.Anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?