Aynen katılıyorum, bana göre de doğru kişi diye biri varsa yanında rol yapmadan kendim olabildiğim, birlikteyken kendimi iyi hissettiğim kişidir. Ama herkesin kriteri farklı tabi.Doğru kişi kime göre,neye göre doğru kişi oluyor ?Doğru kişi adı altında genelleme yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.Bana göre doğru kişi onunla birlikte gülüp,ağlayabildiğim,sarıldığım zaman kollarında huzur bulduğum kişidir ama başkasına göre iyi bir kazancı olan kişi doğru kişidir.
Yo daha yeni yapıcam yüksek lisansıYüksek lisans yapmış mıydınız? Bir de herhangi bir enstrüman çalıyor musunuz?
Arkadaşlar iyi akşamlar, ya buradaki konuları da kendi durumumu da düşününce doğru kişiyi bulmak bana imkansıza yakın geliyor Ya. Bana denk gelen iyi adamlar, benim saflık dönemimde olduğu için kızların yanlış yönlendirmesinden dolayı güme gitti. Yeni birleriyle tanışayım desen çevre lazım, ama arkadaşlar bu devirde güvenilir değil. Tek seçenek aile kalıyor ama benim ailemde pasif. Yani insanı destekleyecek bir hayat arkadaşı olması çok iyi olur, çünkü diğer insanlar işine gelmeyince kazıklamasını biliyor sevgi de Yok zaten . Nasıl denk geliniyor bu doğru insana ? Diğer kızlar neyi yanlış yapıyor da denk gelmiyor ?
Neden öyle ki bir anlasam benbu zamanda (evli yada bekar farketmiyor)boynuzu takan daldan dala konan adamın parasını yiyen evden işten güçten bi haber süsünden başka meşguliyeti olmayan yaranır.iyi niyetli insanların şansı çok az hatta yok gibi.erkekler öylesini seviyo.
Siz sanırım daha gençsiniz bu yaşta anlamanız çok iyiaffedersinizde deve ye diken sözü .......tam uyuyo özür dileyerek diyrum
Niye öyle diyorsunuz ki tanımadan etmedenbizim tripçi kızlar mı bulcak doğru insanı....
direk size değil lafım, ama geneli böyle...Niye öyle diyorsunuz ki tanımadan etmeden
Ya para yiyen kız çok değerli konusuna bende katılıyorum ...çalıştığım iş yerinde gözümle görüyodum.öyle yürüyodu işler
kadınlığını kullanan çok kadın var haklısınız ...çalıştığım iş yerinde gözümle görüyodum.öyle yürüyodu işlerben onların takımına uymuyodum diye baştaki şefi ayartıp beni eziyolardı hiç iş yapmıyolardı ben çok çalışıyodum
Yo daha yeni yapıcam yüksek lisansıYüksek lisanstan birini bulurum manasında mı diyorsunuz ? O da pek olmaz gibi kadınlar daha çok oluyor yüksek lisansta ?
AyrıcaSummer-girl tanışıypr muyuz? Siz niye taktınız bana ? Böyle kadınlar icin tavırları yüzünden kadınlar diğer kadınları sevmiyor , or.... muamelesi yapıyorlar birbirine özellikle iş yerinde , hayır iş yerinde biri var siz acaba o musunuz, merak ettim ☺ 33 yaşındaysanız eğer tam düşündüğüm kişi sizsiniz sanırım...
Bilen biliyor kim olduğunu aklınca insanları kandırıyor. Bir şekilde başka bir üyelik açmış. İnsanları anca kendi zeka seviyesi kadar salak yerine koyabilir.Şimdi yukarıdaki 2 yorumumda ne var da ben sana takmış oluyorum? Böyle kadınlar derken kastın ne? Ayrıca, or... falan neyin nesi? Bu ne terbiyesizlik?
Bu senin 2. üyeliğin PortakalSevgisi ve yorumlarımda en ufak tahrik edici bir şey olmamasına rağmen daha önce bana duyduğun öfkeyle kimliğini çok net belli ettin, tam da beklediğim gibi. Konular, yorumlar, verilen tepkiler hepsi aynı.
Ayrıca, profilime yazarak beni şu anki en zayıf yerimden vurdun ya hani, dilerim sen de en zayıf yerinden darbe alırsın ve hücrelerine kadar yaşarsın bunu.
Bilen biliyor kim olduğunu aklınca insanları kandırıyor. Bir şekilde başka bir üyelik açmış. İnsanları anca kendi zeka seviyesi kadar salak yerine koyabilir.
Kendi çapında eğleniyor işte o da. Belli aşırı mutsuz yalnız ve üstüne kadın düşmanı biri. Daha böyle çoook arar doğru insanı. Salla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?