Doğru Kişiyi Bulmak bana imkansız geliyor...

Ben o dogru kişiyi 30uma kadar bekledim ve buldugumu düsunüyorum lakin hala dogru kisi mi diye tartişma konusu beynimde . Kisaca o dogru kişi sanirim bu gezegende yok ! Bence beklemeyin buldugunuzla idare edin

Ben o dogru kişiyi 30uma kadar bekledim ve buldugumu düsunüyorum lakin hala dogru kisi mi diye tartişma konusu beynimde . Kisaca o dogru kişi sanirim bu gezegende yok ! Bence beklemeyin buldugunuzla idare edin
Ya ben şeyi anlamadım 1- erkekler cimrileşmiş yeni konular bunun üzerine niye böyle meraklardayım gayri 2- çevre lazım doğru adamı bulmak icin

Ya ben şeyi anlamadım 1- erkekler cimrileşmiş yeni konular bunun üzerine niye böyle meraklardayım gayri 2- çevre lazım doğru adamı bulmak icin
Hayat pahali ondandir belki de , hesabini bilmek ayri cimri olmak apayri bir şey , cimri insanla yaşanmaz ayrica. Çevre edin kendine elbet karşina dogru insan bu diyecegin biri çikacaktir .

Şuan evli mi?

yok benim akrabam değil de belki sizin akrabanızdır
Anlamadım ama ? Geçenlerde de böyle başka birine mi ne saçma yorum yapan biri vardı işsizlik birde sanırım aile içi sorunların sonucu Kıyamam size ben

Keşke doğru kişi oldugunu anlamak icin bi yöntem olsa. Mesela alninsa yesil bi isik yansa saka bir yana gercektrn insan gun geçtikçe umutsuz oluyor ben de 26 yaşındayım ama aşık olmak istiyorum dedigimde etrafimdaki arkadaslar o is yas diye benimle dalga geçiyorlar. Aski bulmak dogru kisiyi bulmak bu kadar zor mu ya

Niye öyle diyolar ? Onlar bulmuş mı ?

Canım bunun aslında çevreyle alakası yok. Ben bu işlerin nasip olduguna inanıyorum. Evlenen her şey insannin cevresii mi var.İnsanlar konserde tanışıyor otobüste tanışıyor yada ne bilim tiyatroya gidiyor orda tanışıyor bunların çevresi mi var sanki. Sadece doğru zamanda doğru yerde olmak gerekiyor. Vakti zamanı geldiğinde sen bakkala giderken bile karsina çıkabilir nasibindeki kisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…