- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
Hesabi bazen o ödüyor bazen ben, borç da takmiyorum bilemedim şimdi bu adam benle niye nişanli ve evlenmek istiyorHesap ödetip borcu takıyorlar. Adam da bunun karşılığını almak için evleniyor. Bu kadar basit.
Arada bir kahvenin parası falan geçmiştir. BilemeyizHesabi bazen o ödüyor bazen ben, borç da takmiyorum bilemedim şimdi bu adam benle niye nişanli ve evlenmek istiyor
Ben o dogru kişiyi 30uma kadar bekledim ve buldugumu düsunüyorum lakin hala dogru kisi mi diye tartişma konusu beynimde . Kisaca o dogru kişi sanirim bu gezegende yok ! Bence beklemeyin buldugunuzla idare edinArkadaşlar iyi akşamlar, ya buradaki konuları da kendi durumumu da düşününce doğru kişiyi bulmak bana imkansıza yakın geliyor Ya. Bana denk gelen iyi adamlar, benim saflık dönemimde olduğu için kızların yanlış yönlendirmesinden dolayı güme gitti. Yeni birleriyle tanışayım desen çevre lazım, ama arkadaşlar bu devirde güvenilir değil. Tek seçenek aile kalıyor ama benim ailemde pasif. Yani insanı destekleyecek bir hayat arkadaşı olması çok iyi olur, çünkü diğer insanlar işine gelmeyince kazıklamasını biliyor sevgi de Yok zaten . Nasıl denk geliniyor bu doğru insana ? Diğer kızlar neyi yanlış yapıyor da denk gelmiyor ?
En iyisi bütün hesaplari ben odeyeyim niyetini ögreneyim şansa birakmaya gelmezmiş anladikArada bir kahvenin parası falan geçmiştir. Bilemeyiz
Kimmiş o , sizin akrabanız vs mi ?konularınız bana bir uyeyi hatırlatıyor
Ya ben şeyi anlamadım 1- erkekler cimrileşmiş yeni konular bunun üzerine niye böyle meraklardayım gayri 2- çevre lazım doğru adamı bulmak icinBen o dogru kişiyi 30uma kadar bekledim ve buldugumu düsunüyorum lakin hala dogru kisi mi diye tartişma konusu beynimde . Kisaca o dogru kişi sanirim bu gezegende yok ! Bence beklemeyin buldugunuzla idare edin
Kimmiş o , sizin akrabanız vs mi ?
Hayat pahali ondandir belki de , hesabini bilmek ayri cimri olmak apayri bir şey , cimri insanla yaşanmaz ayrica. Çevre edin kendine elbet karşina dogru insan bu diyecegin biri çikacaktir .Ya ben şeyi anlamadım 1- erkekler cimrileşmiş yeni konular bunun üzerine niye böyle meraklardayım gayri 2- çevre lazım doğru adamı bulmak icin
Şuan evli mi?Ben de 3 yıl önce bi anlık şımarıklıkla aşık olduğum adamı terk ettim.. sonra ne mi oldu.. onu kaybettim.. bi daha da kimseyi onunkadar sevemedim.. kanım kimselere kaynamadı.. o kadar pişmanım kiii.. ayrılmasaydım muhtemelen şu an sevdiğim adamın eşi olacaktım ☹ ..
Anlamadım ama ? Geçenlerde de böyle başka birine mi ne saçma yorum yapan biri vardı işsizlik birde sanırım aile içi sorunların sonucuyok benim akrabam değil de belki sizin akrabanızdır
Anlamadım ama ? Geçenlerde de böyle başka birine mi ne saçma yorum yapan biri vardı işsizlik birde sanırım aile içi sorunların sonucuKıyamam size ben
Salaklıkherkes herkesi sevmeli dünya kardeşçe bir yer diye düşünen bir insan olunca durumu yoktur ben öderim ben üniversitede öğrenciyken işi gücü olan adamlardan
maalesefŞuan evli mi?
Aaaaaa evli mimaalesef
Aynen canım biz ayrıldık.. aracılar olmuş evlilik maksatlı bi kızla tanıştırmışlar.. 5 ay sonra düğünü olduAaaaaa evli mi
AA beğenmedim bunuAynen canım biz ayrıldık.. aracılar olmuş evlilik maksatlı bi kızla tanıştırmışlar.. 5 ay sonra düğünü oldu☹
Niye öyle diyolar ? Onlar bulmuş mı ?Keşke doğru kişi oldugunu anlamak icin bi yöntem olsa. Mesela alninsa yesil bi isik yansasaka bir yana gercektrn insan gun geçtikçe umutsuz oluyor ben de 26 yaşındayım ama aşık olmak istiyorum dedigimde etrafimdaki arkadaslar o is yas diye benimle dalga geçiyorlar. Aski bulmak dogru kisiyi bulmak bu kadar zor mu ya
Uzaktan akrabaları falan sanırım..AA beğenmedim bunukim bu aracılar ha
Millet hemen böyle şeyler yapıyor gUzaktan akrabaları falan sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?