- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Mühendisim neden sordunuz ? Çevre bakımından diyorsunuz sanırım ama kadın-erkek eşit çalıştığım yerde ve yaşça büyükler maalesef -10 yaş kadar...Mesleğiniz ne?
BalıkBurcunuz ne? Sanki biraz takıntılısınız ondan sordum
Hmmm cok duygusalsınız o zaman,duygusallık insana hata yaptırır.Balık ☺
Buna bende katılıyorum.Bence hem insanın kendi çabası gerekiyor hemde Allah’ın yazmış olması gerekiyor.. İki tarafın sadece iyi doğru insan olmasıda yetmiyor..nasip olmayınca hakkaten olmuyor..
İşte aldırabilecek olsam. Çoğu şeye gözüm doluyorHmmm cok duygusalsınız o zaman,duygusallık insana hata yaptırır.
Mühendisim neden sordunuz ? Çevre bakımından diyorsunuz sanırım ama kadın-erkek eşit çalıştığım yerde ve yaşça büyükler maalesef -10 yaş kadar...
Sizi kıskanıyor olabilir cevreniz belki o da bir etmen.İşte aldırabilecek olsam. Çoğu şeye gözüm doluyor
Hmmm simdi daha iyi anladim balik burcu yeteneklidir bilisim sektorunde falan aslinda guzel bi is bulabilirsiniz yurtdışına ciksaniz keske talihiniz döner belki de kim bilir?Mühendisim neden sordunuz ? Çevre bakımından diyorsunuz sanırım ama kadın-erkek eşit çalıştığım yerde ve yaşça büyükler maalesef -10 yaş kadar...
Kadın erkek ilişkisinden de anlamıyorum sanırımHmmm simdi daha iyi anladim balik burcu yeteneklidir bilisim sektorunde falan aslinda guzel bi is bulabilirsiniz yurtdışına ciksaniz keske talihiniz döner belki de kim bilir?
Erkeklerin de hesap odetmesi iticiKadın erkek ilişkisinden de anlamıyorum sanırımİşte biraz ortam lazım : dediğiniz gibi.
Çok üzüldümAynen canım biz ayrıldık.. aracılar olmuş evlilik maksatlı bi kızla tanıştırmışlar.. 5 ay sonra düğünü oldu☹
Merhaba, ben de arkadaşa katılıyorum, ek olarak her insanın hayatında bir doğru insan olduğuna da değil de hayatının belli dönemlerinde ortak paydalarda buluştuğu, içini ısıtan, ona iyi gelen farklı insanlar olabileceğini düşünüyorum, o yüzden belki de çok fazla bu şekilde şartlanmamaya çalışarak yavaş yavaş çevresini geliştirebilirse insan karşısına çıkacak farklı insanlar da olacaktır. Ama maalesef güvenmek zor evet, o konuda da haklısınız. O kısım şans biraz.Tamamen katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?