Doğru Kişiyi Bulmak bana imkansız geliyor...

Bence hem insanın kendi çabası gerekiyor hemde Allah’ın yazmış olması gerekiyor.. İki tarafın sadece iyi doğru insan olmasıda yetmiyor..nasip olmayınca hakkaten olmuyor..

Mühendisim neden sordunuz ? Çevre bakımından diyorsunuz sanırım ama kadın-erkek eşit çalıştığım yerde ve yaşça büyükler maalesef -10 yaş kadar...
Hmmm simdi daha iyi anladim balik burcu yeteneklidir bilisim sektorunde falan aslinda guzel bi is bulabilirsiniz yurtdışına ciksaniz keske talihiniz döner belki de kim bilir?

Hmmm simdi daha iyi anladim balik burcu yeteneklidir bilisim sektorunde falan aslinda guzel bi is bulabilirsiniz yurtdışına ciksaniz keske talihiniz döner belki de kim bilir?
Kadın erkek ilişkisinden de anlamıyorum sanırım İşte biraz ortam lazım : dediğiniz gibi.

Doğru kişi kime göre,neye göre doğru kişi oluyor ?Doğru kişi adı altında genelleme yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.Bana göre doğru kişi onunla birlikte gülüp,ağlayabildiğim,sarıldığım zaman kollarında huzur bulduğum kişidir ama başkasına göre iyi bir kazancı olan kişi doğru kişidir.

Ya bu konudan bende çok muzdaribim bıktım artık kimseyle mi olmaz, olmuyor hiç bir şekilde olmuyor . Doğru kişi olsun da demiyorum. Ciddi olsun evlilik olsun da demiyorum. Sadece sevip sevileyim, gezeyim istiyorum. 24 yaşındayım, şu ana kadar bir sürü kişi girdi hayatıma ama hiç mi birisi sürmez. Sürmüyor işte, zaten yüzde doksanın amacı sadece yatak oluyor. Kalanıyla da bir şekilde sürmüyor. Benim beğendiklerimle ya olmuyor ya sevgilileri oluyor. Karşıma çıkanlara bir şans vereyim diyorum, onlar da yalan oluyor. Bakıyorum etrafıma herkes buluyor sevgili. Ama bir ben ve arkadaşlarımın yok sanırım. amacım sevgili bulmak olsa tabi bulunur ama tek amacım karşılıklı sevip sevilmek. Neden bu kadar zor ki bu anlamıyorum. Bulanlar nasıl buluyor nasıl karşılıklı denk gelebiliyorlar, bir bana mı yok valla bıktım artık

Son düzenleme:
Tamamen katılıyorum
Merhaba, ben de arkadaşa katılıyorum, ek olarak her insanın hayatında bir doğru insan olduğuna da değil de hayatının belli dönemlerinde ortak paydalarda buluştuğu, içini ısıtan, ona iyi gelen farklı insanlar olabileceğini düşünüyorum, o yüzden belki de çok fazla bu şekilde şartlanmamaya çalışarak yavaş yavaş çevresini geliştirebilirse insan karşısına çıkacak farklı insanlar da olacaktır. Ama maalesef güvenmek zor evet, o konuda da haklısınız. O kısım şans biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…