- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
Doğru söylemiş yabancı kızlar relax oluyoAlakası yok, baya baya konuştuk, onları elde etmek daha kolay, türk kızları devamlı trip atıyor uğraşamam dedi :)
Şimdi şöyle bi durum var bu son çocukla hiç buluşmadık yani karakterimi tanıyamadan başka birinin karakterini tanımış uçtu gitti.Yani ben sorun çıkarmadım benim huyumu beğenmedi gibi bi durum yok sorunlu değilim benBasta zaten yaklasiminiz cok yanlis boyum 170 fistik manken is guc bunlar sadece flort donemi icin ilk etkilesim de rol oynuyor evet ama ardindan kisilik karakter uyum gerekir biriyle evlenmek icin ve uymuyorsa olmuyorsa isterse 190 ol :) olmaz bence ve evlenenlerin hepsi dunyalar guzeli degil sonucta bence biraz farkli yerlere odaklan
burda herkes sorunlu olduğumu düşünmeye başladı ben hala düşünemiyorum sorunsuz sorunlu oldum Sana demiyorum sen öyle bişey söylememişsin yanlış anlamaBenim kuzenim var, 36 yaşına geldi, o manken diye tabir ediceğin kızlardan. Gerçekten çok güzel, bir gören bir daha bakıyor, hep karşısına saçma sapan adamlar çıktı, evde kalması imkansız bir kız. Ama kişiliği biraz sorunlu, en uzun ilişkisi 3 ay sürdü.
burda herkes sorunlu olduğumu düşünmeye başladı ben hala düşünemiyorum sorunsuz sorunlu oldum Sana demiyorum sen öyle bişey söylememişsin yanlış anlama
Kriterlerimi yazıyorum 1.Bana denk olsun ( üniversite mezunu işi gücü olan ve boyu 1.75) ) bu kadar.Havalı değilim burnum da havalı değil pardon havada değil
Bunlarda hep kismet daha once 3 sene suren husranla bitan 8ay surup evlilik dusunurken sacma sapan yere biten iliskilerim vs oldu ama zamanim gelmis demekki ve kaderimdeki adamla tanistim 1aylik evliyim 1ayda flort donemimiz oldu cok hizli degil mi ama mutluyum Allah utandirmasin zamanin bi onemi yok 6 sene flort edip burada evlendik artik taniyamiyorum evlendigimiz gunden beri diyenler var takma kafana kaderini yasarsin umarim jersey guzel olurŞimdi şöyle bi durum var bu son çocukla hiç buluşmadık yani karakterimi tanıyamadan başka birinin karakterini tanımış uçtu gitti.Yani ben sorun çıkarmadım benim huyumu beğenmedi gibi bi durum yok sorunlu değilim ben
Evet ben bu zamana kadar takmıyordum ama düğün sezonu malum son olaylar üst üste gelince doldum başka bişey düşünemez oldum resmen amaç edindim kendime elimde olmadaninsan 3 şeyi seçemezmiş.doğumunu, ölümünü ve evliliğini.herkesin kısmetinde biri var diye düşünüyorum ben hep.o karşısına çıkana kadar hep hüsran,karşısına çıktığındaysa o koyduğu kriterlerin hepsi yerle bir olabiliyo.
beklemek tabiki çok zor.kolaylaştırmak için evliliği,ilişkiyi hayatın amacı haline getirmemek,olabildiğince sosyal olmak ve hayatın tadını çıkarmak gerek.zaten etrafta da arayış içinde olan değil de mutlu,sosyal,kendi kendine herşeyin tadına varabilen kişilere bakmıyomuyuz.şahsen benim hemen gözüme çarpıyo böyle bayanlar.
Mervecikcik on kere anlattım anlamamışsın yada okumamışsın tamamını evde kalmıycam sende bu konuda kalma başka konuya ışınlandoktora bitirmişse ne olacak? kendini onun karşısında denk görecek misin?
ama bu iş kriterlere falan da bakmaz. birini görürsün her şeyi unutuverirsin. bu işler böyle. ama ilk mesajlarında oldugu gibi 1.70im fıstık gibiyim maşşallah çok güselim yaaa havasındaysan ve bunu yansıtıyorsan evde kalırsın. ugraşmazlar senle. benden söylemesi
Genelde güzeller şansız oluyo çevremde hep bunu gördüm. Allah çirkin şansı versin demişler boşunada dememişler hani;Sorunum bu karşıma doğru insan çıkmıyorrrr!! Bir sene kimse çıkmadı zaten.Şimdi tam kriterlerime uygun birini buldum Buluşçaz herşey hazır derken adam hiç mesaj atlamaya başladı.1 haftadır yazmıyor sanırım benle beraber bi kaç kişiyle daha görüşüyordu onlardan birine aşık oldu ben bunu anladım.Hep d.ngilleri mi bulmak zorundayım benim suçum günahım ne?1.70 boyunda manken gibi fıstık gibi işim var.Artık sıkıldım nasıl senin hayatında kimse yok bla bla dan.Çok kötü bunalımdayım.Tam hayal kuruyorum demekki ben bu adamı beklemişim diyorum pırr uçuyor.İyi niyetimden mi kaybediyorum napmam lazım kafam çok karışık beni anlayanlarınız olacak forumda benim gibi olanlar çok.Yaşım 27 bu arada.Yalnız rica ediyorum evlenip napacaksın,biz evlendik noldu diyecekler varsa zahmet etmesin boşansınlar o zaman.Yada evlilik meraklısı diyecekler, Sizede cevabım şu evet evlilik meraklısıyım!Evlenirsem başım göğe erecek! Sadece moral istiyorum düş yorgunuyum........
Mervecikcik on kere anlattım anlamamışsın yada okumamışsın tamamını evde kalmıycam sende bu konuda kalma başka konuya ışınlan
Gidişin olsun dönüşün olmasın Mervecikcik ben düğünüme çağıracağım seni merak etme gördün mü Mervecikcik diye gözüne sokacağımçıkacagım zaten işim var biraz. en nihayetinde bu iş şans işi. hakkında hayırlısı diyelim.
ama yine de buraya yazıyorum evde kalacaksın. mervecik dediydi dersin
Ben sana taktikler veriririm ama dinlemiyosun ki beni. ama bu taktikleri yeni birinde denemen lazım :)Baslıga geldim yemin ederim...Cok tatlısın... :)
Her seyin zamanı vardır, ben de gercek ask gercek ask diye fazla büyüttüm gözümde, adam gibi bir sey yasayamadan bu yas oldu...Simdi de sudan cıkmıs balık gibiyim, hayvan leşi gibi muamele görüyorum, adamları parmagında oynatan kadınlara özeniyorum su an cidden...
bende manken gibi olmasamda yine ortalamaya göre fena değilim yaş oldu 29 aynen senin gibiyim .hep dingilleri buluyorum . yok mu şöyle adam gibi adam bu yaşta da çoğu evlenmiş oluyor .bilmiyorum ya takmamaya çalışıyorum yani yapacak başka birşey de yok gibiSorunum bu karşıma doğru insan çıkmıyorrrr!! Bir sene kimse çıkmadı zaten.Şimdi tam kriterlerime uygun birini buldum Buluşçaz herşey hazır derken adam hiç mesaj atlamaya başladı.1 haftadır yazmıyor sanırım benle beraber bi kaç kişiyle daha görüşüyordu onlardan birine aşık oldu ben bunu anladım.Hep d.ngilleri mi bulmak zorundayım benim suçum günahım ne?1.70 boyunda manken gibi fıstık gibi işim var.Artık sıkıldım nasıl senin hayatında kimse yok bla bla dan.Çok kötü bunalımdayım.Tam hayal kuruyorum demekki ben bu adamı beklemişim diyorum pırr uçuyor.İyi niyetimden mi kaybediyorum napmam lazım kafam çok karışık beni anlayanlarınız olacak forumda benim gibi olanlar çok.Yaşım 27 bu arada.Yalnız rica ediyorum evlenip napacaksın,biz evlendik noldu diyecekler varsa zahmet etmesin boşansınlar o zaman.Yada evlilik meraklısı diyecekler, Sizede cevabım şu evet evlilik meraklısıyım!Evlenirsem başım göğe erecek! Sadece moral istiyorum düş yorgunuyum........
Ben sana taktikler veriririm ama dinlemiyosun ki beni. ama bu taktikleri yeni birinde denemen lazım :)
Çivi çiviyi sökermişYeni biri epey uzun bir süre sonra olur can olsa bile...Acımı dindirmek icin kullanmak gibi olur yoksa...Tamamen koparsak kendime vakit ayırmak istiyorum biraz, kendi kendime kalayım, kimseyi de istemem, acımı yasayıp unutayım komple, madem durum bu... Su iş de olsun insallah...İş sıkıntısı hallolsun, basımı dinleyeyim az...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?