Doğru kişiyi kim sakladıysa çıkarsın.Hiç komik değil.

Basta zaten yaklasiminiz cok yanlis boyum 170 fistik manken is guc bunlar sadece flort donemi icin ilk etkilesim de rol oynuyor evet ama ardindan kisilik karakter uyum gerekir biriyle evlenmek icin ve uymuyorsa olmuyorsa isterse 190 ol :) olmaz bence ve evlenenlerin hepsi dunyalar guzeli degil sonucta bence biraz farkli yerlere odaklan

Benim kuzenim var, 36 yaşına geldi, o manken diye tabir ediceğin kızlardan. Gerçekten çok güzel, bir gören bir daha bakıyor, hep karşısına saçma sapan adamlar çıktı, evde kalması imkansız bir kız. Ama kişiliği biraz sorunlu, en uzun ilişkisi 3 ay sürdü.

Şimdi şöyle bi durum var bu son çocukla hiç buluşmadık yani karakterimi tanıyamadan başka birinin karakterini tanımış uçtu gitti.Yani ben sorun çıkarmadım benim huyumu beğenmedi gibi bi durum yok sorunlu değilim ben

burda herkes sorunlu olduğumu düşünmeye başladı ben hala düşünemiyorum sorunsuz sorunlu oldum Sana demiyorum sen öyle bişey söylememişsin yanlış anlama

insan 3 şeyi seçemezmiş.doğumunu, ölümünü ve evliliğini.herkesin kısmetinde biri var diye düşünüyorum ben hep.o karşısına çıkana kadar hep hüsran,karşısına çıktığındaysa o koyduğu kriterlerin hepsi yerle bir olabiliyo.
beklemek tabiki çok zor.kolaylaştırmak için evliliği,ilişkiyi hayatın amacı haline getirmemek,olabildiğince sosyal olmak ve hayatın tadını çıkarmak gerek.zaten etrafta da arayış içinde olan değil de mutlu,sosyal,kendi kendine herşeyin tadına varabilen kişilere bakmıyomuyuz.şahsen benim hemen gözüme çarpıyo böyle bayanlar.

burda herkes sorunlu olduğumu düşünmeye başladı ben hala düşünemiyorum sorunsuz sorunlu oldum Sana demiyorum sen öyle bişey söylememişsin yanlış anlama

Canım seni tanımıyorum bir kanıya varamam, ama bence sorunlu biri değilsin, 165 boyunda senden kısa adam beğendi seni diye ona gidecek halin yok, göz var nizam var, kimse popülarizm yapmasın. Davul bile dengi dengine, bu işler biraz kısmet meselesii.

Kriterlerimi yazıyorum 1.Bana denk olsun ( üniversite mezunu işi gücü olan ve boyu 1.75) ) bu kadar.Havalı değilim burnum da havalı değil pardon havada değil

doktora bitirmişse ne olacak? kendini onun karşısında denk görecek misin?

ama bu iş kriterlere falan da bakmaz. birini görürsün her şeyi unutuverirsin. bu işler böyle. ama ilk mesajlarında oldugu gibi 1.70im fıstık gibiyim maşşallah çok güselim yaaa havasındaysan ve bunu yansıtıyorsan evde kalırsın. ugraşmazlar senle. benden söylemesi

Bunlarda hep kismet daha once 3 sene suren husranla bitan 8ay surup evlilik dusunurken sacma sapan yere biten iliskilerim vs oldu ama zamanim gelmis demekki ve kaderimdeki adamla tanistim 1aylik evliyim 1ayda flort donemimiz oldu cok hizli degil mi ama mutluyum Allah utandirmasin zamanin bi onemi yok 6 sene flort edip burada evlendik artik taniyamiyorum evlendigimiz gunden beri diyenler var takma kafana kaderini yasarsin umarim jersey guzel olur

Evet ben bu zamana kadar takmıyordum ama düğün sezonu malum son olaylar üst üste gelince doldum başka bişey düşünemez oldum resmen amaç edindim kendime elimde olmadan

Baslıga geldim yemin ederim...Cok tatlısın... :)

Her seyin zamanı vardır, ben de gercek ask gercek ask diye fazla büyüttüm gözümde, adam gibi bir sey yasayamadan bu yas oldu...Simdi de sudan cıkmıs balık gibiyim, hayvan leşi gibi muamele görüyorum, adamları parmagında oynatan kadınlara özeniyorum su an cidden...

yalnız değilsin bende beklemedeyim daha çok insanların sürekli sormasından sıkıldım sen nasıl yalnızsın tepkileri de cabası artık özel hayatımla alakalı tek kelime dahi duymak istemiyorum milletin sevgililerini anlatıp hava atmalarındanda bıktım yani bu işler kader kısmet gerçi ben 21 yaşındayım yaşımda küçük ama ömür boyu böyle gidicek herhalde diye düşünüyorum sevgilisi olan yada evli olan hiç boşluğa düşmememiş insanlar anlıyamıyolar aa evlilik meraklısıyı yapıştırıyolar buda ayrı bir konu uzaktan canım cicim demesi kolay tabi

Mervecikcik on kere anlattım anlamamışsın yada okumamışsın tamamını evde kalmıycam sende bu konuda kalma başka konuya ışınlan

Genelde güzeller şansız oluyo çevremde hep bunu gördüm. Allah çirkin şansı versin demişler boşunada dememişler hani;))) ben mesela ahım şahım biri deyilim ama aşmeşk işlerinde hep şanslıydım sende şeytan tüyü var derlerdi arkadaşlarım.biraz sabırlı ol karşına istediğin gibi biri çıkar elbet..;

Mervecikcik on kere anlattım anlamamışsın yada okumamışsın tamamını evde kalmıycam sende bu konuda kalma başka konuya ışınlan

çıkacagım zaten işim var biraz. en nihayetinde bu iş şans işi. hakkında hayırlısı diyelim.

ama yine de buraya yazıyorum evde kalacaksın. mervecik dediydi dersin

çıkacagım zaten işim var biraz. en nihayetinde bu iş şans işi. hakkında hayırlısı diyelim.

ama yine de buraya yazıyorum evde kalacaksın. mervecik dediydi dersin
Gidişin olsun dönüşün olmasın Mervecikcik ben düğünüme çağıracağım seni merak etme gördün mü Mervecikcik diye gözüne sokacağım

Ben sana taktikler veriririm ama dinlemiyosun ki beni. ama bu taktikleri yeni birinde denemen lazım :)

bende manken gibi olmasamda yine ortalamaya göre fena değilim yaş oldu 29 aynen senin gibiyim .hep dingilleri buluyorum . yok mu şöyle adam gibi adam bu yaşta da çoğu evlenmiş oluyor .bilmiyorum ya takmamaya çalışıyorum yani yapacak başka birşey de yok gibi

Ben sana taktikler veriririm ama dinlemiyosun ki beni. ama bu taktikleri yeni birinde denemen lazım :)

Yeni biri epey uzun bir süre sonra olur can olsa bile...Acımı dindirmek icin kullanmak gibi olur yoksa...Tamamen koparsak kendime vakit ayırmak istiyorum biraz, kendi kendime kalayım, kimseyi de istemem, acımı yasayıp unutayım komple, madem durum bu... Su iş de olsun insallah...İş sıkıntısı hallolsun, basımı dinleyeyim az...

Çivi çiviyi sökermiş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…