Pucca günlük neymiş diye baktımda Nisan'da kalmış sanırım devam etmiyor mu çok komikmiş :)o doğruyu bulamayanlardan biri de benim:) yaş oldu 30. güzellik dersen öyle ahım şahım da değilim, elim yüzüm düzgün sadece. iş hayatım da yok, sosyal çevrem de çok kısıtlı haliyle. arkadaş ortamı dersen yok. öyle ekstrem yeteneklerim de yok. senin tabirinle yok oğlu yok
valla ben dönüp kendimi okuyunca baya umutsuz bi tablo gördüm, hayırlısı inşallahpucca günlük okuyorum şimdi, yeni başladım. biraz moral oluyor. tavsiye ederim
Pucca günlük neymiş diye baktımda Nisan'da kalmış sanırım devam etmiyor mu çok komikmiş :)
daha çok beklersiniz.
Ne kadar bekleriz mesela 3 saat, 3 gun, 3 hafta, 3 ay. 3 vakte kadar tamam mi isimiz.
emin degilim ama beklersiniz yani. hele konu sahibi evde kalacak kesin
Sen de kalcan kesinemin degilim ama beklersiniz yani. hele konu sahibi evde kalacak kesin
Boyle kesin konustuguna gore dogru kisiler senin elinde.Nakit odeme yapsakta, adresimize teslim etsen cok makbule gecerdi.
Lucky cim ağzına sağlık.İnsanlar karşımdakini üzeyimde nasıl olursa olsun diye ağzına geleni söylüyorlar.Burnu havada demişler kendinden 5 cm kısa birine nasıl şans verebilirsin küçümsemedimki kimseyiBoyle kesin konustuguna gore dogru kisiler senin elinde.Nakit odeme yapsakta, adresimize teslim etsen cok makbule gecerdi.
Sen de kalcan kesin
Haklısın bunları ben de düşünüyorum emin ol.Sen de demişsin görüntü önemli diye herkesin bi standardı vardır ben çok hoş çocuklar görüyorum ama bu beni aşar diyorum bahsettiğim kişiyle uzaktan yakından olmazdı ben mükemmelim demedim yanlış anlaşıldımBasliginiz cok tatli cok sevimli bi hanimsiniz ama yorumlarinizi ve bazi cumlelerinizi okuyunca biraz burnunuzu havada buldum,
Belkide kendinize fazla guveniyosunuzdur, bi insanin goruntusunu begenmediniz diye kestirip atmayin bence tabiki goruntu de onemli ama yine de tanimakta fayda var
Aynisinin size yapildigini dusunun ornegin "deve gibi, soba borusu gibi surati var, gobeginden 2 ulke cikarir (atiyorum, sizi tanimiyorum zaten goruntunuzu bilemem)" ne kadar kırıcı degil mi
Lucky cim ağzına sağlık.İnsanlar karşımdakini üzeyimde nasıl olursa olsun diye ağzına geleni söylüyorlar.Burnu havada demişler kendinden 5 cm kısa birine nasıl şans verebilirsin küçümsemedimki kimseyiEmre altuğla çağla şikel değiliz ki sırıtmayalım.Sadece esprili bi dille anlatmaya çalıştım abartıya kaçmış olabilrim ama burnum havada değil mütevazi bi hayatım var
:) Yabancılara ilgisi var demekkiSeni abime alalım, oda bekar, 183 boyunda, Dışişleri Bakanlığında konsolos olarak çalışıyorAma bir türlü evlenmeye ikna edemedik, her ay kız arkadaş değiştiriyor, çoğuda yabancı
:) Yabancılara ilgisi var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?