Doğru kişiyi kim sakladıysa çıkarsın.Hiç komik değil.

Pucca günlük neymiş diye baktımda Nisan'da kalmış sanırım devam etmiyor mu çok komikmiş :)

Pucca günlük neymiş diye baktımda Nisan'da kalmış sanırım devam etmiyor mu çok komikmiş :)

sen sanırım bloga baktın. ben kitabını okuyorum. resim eklicektim olmadı adı şu: küçük aptalın büyük dünyası. daha sonra 3 tane daha yazdı.

Basliginiz cok tatli cok sevimli bi hanimsiniz ama yorumlarinizi ve bazi cumlelerinizi okuyunca biraz burnunuzu havada buldum,
Belkide kendinize fazla guveniyosunuzdur, bi insanin goruntusunu begenmediniz diye kestirip atmayin bence tabiki goruntu de onemli ama yine de tanimakta fayda var
Aynisinin size yapildigini dusunun ornegin "deve gibi, soba borusu gibi surati var, gobeginden 2 ulke cikarir (atiyorum, sizi tanimiyorum zaten goruntunuzu bilemem)" ne kadar kırıcı degil mi

Boyle kesin konustuguna gore dogru kisiler senin elinde. Nakit odeme yapsakta, adresimize teslim etsen cok makbule gecerdi.
Lucky cim ağzına sağlık.İnsanlar karşımdakini üzeyimde nasıl olursa olsun diye ağzına geleni söylüyorlar.Burnu havada demişler kendinden 5 cm kısa birine nasıl şans verebilirsin küçümsemedimki kimseyi Emre altuğla çağla şikel değiliz ki sırıtmayalım.Sadece esprili bi dille anlatmaya çalıştım abartıya kaçmış olabilrim ama burnum havada değil mütevazi bi hayatım var

Haklısın bunları ben de düşünüyorum emin ol.Sen de demişsin görüntü önemli diye herkesin bi standardı vardır ben çok hoş çocuklar görüyorum ama bu beni aşar diyorum bahsettiğim kişiyle uzaktan yakından olmazdı ben mükemmelim demedim yanlış anlaşıldım

Aslinda kendinden bes cm kisa birine de sans verebilirsin. Bu kadar kesin konusmamak lazim. Yalniz cok beklersin tarzinda yorumlar daha itici. Sanki gelecegi biliyor boyle kesin yorumlar yaziyorlar.

Kim sakladiysa cikarsin diyordun ya. Tam mervecikcik diyecektim ama arkadas yiyiciymis. Daha fazla soze gerek yok sanirim.

Benim hakkımı kim yediyse onun Allah belasını.. Diye bi laf var ya.Sağlam yiyiciymiş hepimizin hakkını yemiş. Kızın yazdıklarına baktım bütün konulara saldırmış her konu sahibine kızmış sataşmış canı sıkılıyo kesin

dogru kişi derken neyi kast ediyoruz bu arada?

uzun bi kriter listeniz vardır büyük ihtimalle. işte öyle bi listeye baglı kalacaksan, büyük ihtimalle evde kalırsın. ama hadi bi mucize oldu da kriterlere uyan birisini buldun, o zaman şu soruyu soracaksın kendine, ''ya bu adamın benle ne işi olur? ben bu adama layık mıyım?''

Seni abime alalım, oda bekar, 183 boyunda, Dışişleri Bakanlığında konsolos olarak çalışıyor Ama bir türlü evlenmeye ikna edemedik, her ay kız arkadaş değiştiriyor, çoğuda yabancı

Kriterlerimi yazıyorum 1.Bana denk olsun ( üniversite mezunu işi gücü olan ve boyu 1.75) ) bu kadar.Havalı değilim burnum da havalı değil pardon havada değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…