doğru mu bilmiyorum

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.573
2.748
63
32
hanımlar ya , bir konu geldi aklıma içimi açayım dedim, eşimle tanışalı 2 sene oldu 1 senedir evliyiz ve cidden çok mutluyum. ilk tanıştıgımızda bir app uygulaması sayesinde tanıştık, sadece bi çay içerim 1 saat kalırım gelirim diye düşünmüştüm çünkü şehiri gezmeye gelmişti zamanım yok demişti ben de sohbet olsun diye çıkmıştım. sonra tatile falan çıktık aynı gün dfkjgd ben de az değilim ya neyse , asıl aklıma takılan ilk tanışma hikayemiz için insanlar sorunca eşime tembihlettim ortak arkadaş diyoruz geçiyoruz ama bir kere bir arkadaş ortamında ayrıntı sorunca bir yalan uydurmaya başladım yok şu arkadaşım vardı onun arkadaşı da gelmişti gibi sormayın sonra da çok utandım , mühim bi durum değil biliyorum da her seferinde mahçup hissediyorum. doğruyu söylesem sanki internet diyince böyle yanlış anlaşılacakmışız gibi ya da ilişkimiz hafifleyecekmiş gibi geliyor. yani ince düşünen bi yapımda var. hani doğru olan tabii ki yalan söylemek değil ama ben sanırım birileri internetten tanıştık diyince böyle hissediyorum çünkü , artık en yakınlara ortak arkadaş dedik geçtik de yeni tanıştıgımız insanlar ayrıntı sorunca napsam bilmiyorum ki, yalan söylemeye baslayınca uzatıyorum da uzatıyorum dfkgjfkglh

Birbirimizin kısmetinde varmışız; denk geldik deyin, geçin. Kimseye detay anlatmak zorunda değilsiniz ki.

Yalan söylemek zeka gerektiren bi eylem. Zihin sürekli hatırlamak zorunda o yalanı. Hangi yalanı söylediyseniz sürekli o yalanı hatırlamak zorunda kalacaksınız sorana baska bir sey derseniz o zaman cakarsınız. Hangi App bu arada?

Bundan sonra yaşam söyledim aslında şöyle tanıştık diye açıklama yapma mecburiyetinde değilsiniz yapmayın zaten sosyopat gibi görünürsünüz insanlar sever böyle şeylerle insan damgalamayı. Bundan sonra tanışma konusu açılınca daha önce anlattığınız gibi devam edin yoksa çevreden ortak tanıdık olur yalanınız ortaya çıkar ne gerek var o strese. Ama asla ayrıntıya girmeyin basitçe anlatın geçin. Çok kişinin tanışma hikayesi sizin gibi ve çoğu da sizin gibi saklıyor anormal bit durum değil yani

tinder ya. sanırım bundan da utanıyorum biraz. genelde kullananların ilk amacı cinsellik oluyor adı çıkmış bi app

dedikleriniz çok mantıklı evet

burada paylaştıgım için bir iç rahatlaması yaşadım şu an allah razı olsun

tinder ya. sanırım bundan da utanıyorum biraz. genelde kullananların ilk amacı cinsellik oluyor adı çıkmış bi app
Kız bende evlilik yoluna gidiyordum tinder mokuna az kalsın. Sükür ki ilişki olarak kaldı bize soranlara bizde tinder demiyoduk yolda yürürken enseme saplak attı baktım deli diye ağzımı acmadım sohbet ederken bulduk birbirimizi derdik, yalandan kim ölüyo salla

ahahhah güldürdün gece gece

ahahhah güldürdün gece gece
Ordan tanıstıgım cogu flörtüm ailemle tanıstı. Sorduklarında cesit cesit yalan söylüyordum birine pubda tanıstık kusuyordum gecenin köründe yanıma geldi yardım etti demiştim. Halbuki pubda ilk gün eslesip o gecenin sonunda sevismek icin beğenmiştim, 5 yıl oldu kirvem oldu.

Istedigin yerden tanisirsin ya bende esimle bi date uygulamasinda tanistim ve gayet mutluyuz olabilir yani cokta kasma yalan yalani dogurur

Istedigin yerden tanisirsin ya bende esimle bi date uygulamasinda tanistim ve gayet mutluyuz olabilir yani cokta kasma yalan yalani dogurur
evet o yüzden biri sordugunda uzatmamam lazım kısa kesmek en iyisi , sadece benim olayım da annemle babamın olayına benzedi sanırım cunku onlarınki çok değişik bi hikaye bana yıllarca annem uzatmadan ortak arkadasımız vardı dedi geçti meğer yıllar yıllar sonra öğrendim durakta gülümsemişler tanışmışlar fgkldf yıllar sonra şok etkisi yarattı ama bakınca ne önemi var dimi , yukarda bi hanımın dediği gibi kim yalan söylemiyo sanki dlfj

Kismetin nerden cikacagi belli olmaz seni yanlis tercihlere suruklememek adina saklamislardir

Çok şükür karı koca sorunu değilmiş konu Kimseye açıklama yapmayın ortak arkadaş olayına devam edin.

Ilk bastan Tinder' i falan karistirmadan sosyal medyadan deseydiniz sorun cozulurdu aslinda. Simdi de ortak arkadas, gorunce kacirmayayim dedim vs diye konuyu kapatin. Biz de 6 ay icinde evlendik diye cok hizlisiniz vs diyenlere esim 'Gordugum anda kacirmamak icin hizli davrandim' diyip geciyor

ahahha ya biz de bir yıl içinde evlendik bana bile hızlısın diyen oldu lkgfk bence evleneceğin insanla olup olmayacagını anlıyor hissediyo insan nereden oldugunun da bi önemi yok

Bizden Facebook’ta tanıştık sene 2013 sizin gibi ortak arkadaşımız vardı dedik o tanıştırdı. Bi kaç yıl geçince soran olmuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…