doğru mu bilmiyorum

Tinderden koca mi bulunur ya afafaffa saka şaka kismetin nereden geleceği belli olmuyor:) ayni yalani ayrinti katmadan devam ettir

En yakınlara dahi ortak arkadaş diyip gecebilmisken, yeni tanistiklariniz arkadaşlarınızı dahi bilmiyorken neden ortak arkadaş bahanesini onlara da kullanamadiginizi anlayamadım :))

İnsanlara bu kadar doğrucu davut olmanıza gerek yok.

Çevrenizdeki kimseyi aslında gerçekten tanımıyorsunuz. Dıştan tanidigimizi sanıyoruz çoğu zaman. Ya da siz bu derece bir ayrintiyi dur ne yapsam derken bir düşünün, emin olun onlar hakkında aslında hiç de ayrinti bilmiyorsunuz. Hele ki yeni tanıştığınız insanlar... son düşüneceğiniz şey olsun bence :)

Bu kadar duyarlı olmayı hak etmiyorlar, en azından yipranmadan bu noktada aşırı duyarlı olmayın ki, gelecek için ve daha değecek şeyler için enerjiniz kalsın derim.

Biz de esimle internet ortaminda tanıştık. 2 yil önce yine daha normal bakiliyordu. Biz 10 yil once tanistik ve ilk bukusmamiza gore bi hikaye uydurmuş onu anlatiyorduk. Cunku o dönem bunu anlatmak aciklamak gercekten zordi insanlara. Ve o donem bu hikayeyi anlatip geçtiğimiz insanlara simdi donup yok oyle olmadi aslinda boyleydi demenin anlami yok. Ama yeni tanistigimiz son yillarda anlattiimiz arkadaslarimiza vs artik gerçeği anlatiyoruz Gercek hikayemiz cok destansi resmen cok keyifli sonunda anlatabildigim icin mutluyum seve seve anlatıyorum soranlara

Valla arkadaşımız tanıştırdı diyenlerin %90ı internet çıkıyor zaten, kuzenimle yengem de öyle demişlerdi ama ben inanmamıştım sdhdhdshdg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…