Doğru mu söylüyor?

Yengem istemedi ise abim o sebeple işin içinden çıkamadı vazgeçti ve böyle bir bahane attı ortaya şimdi ben abime sorsam niye diye karısına senin yüzünden vs der belki ihtimali. Zaten babam sende yapma o da yapmasın başımın çaresine bakarım diyor. Abimin doğru söylemediğini az çok biliyor aslında. İşte ben evin yufka yürekli evladıyım geçmişten beri böyle ailem için şehir dışına bile evlenmeyi kabul etmedim ihtiyaçları olur gidemem diye. o da sadece kendisi eşi ve çocukları söz konusu olduğunda hassas bize karşı malesef düşünceli değil. Bizimkiler de aman siz mutlu olun birşey istemiyoruz tarzı bir aile.
Kendi ailesine bu kadar hassas adam karısına niye diye sormaz. Babanız bunu biliyordur, onun derdi oğlunun marifeti ortaya çıkmasın, siz soğumayın, belki kendisi de soğumasın. Yalana inanmak istiyor babanız.

Kendi ailesine bu kadar hassas adam karısına niye diye sormaz. Babanız bunu biliyordur, onun derdi oğlunun marifeti ortaya çıkmasın, siz soğumayın, belki kendisi de soğumasın. Yalana inanmak istiyor babanız.
Malesef. Zaten bu konuda biraz dertliyim yani. Ne yapsalar da asla seslerini çıkarmıyorlar. Ben zaman zaman yüzlerine söylüyorum diye kızıyorlar aman idare et aman abindir aman aranız bozulmasın. Geçmiş yıllarda annem grip olduğunda neden söylemedin söyleseydin size gelmezdik çocuklara bulasacak diye anneme çıkışan abim covid döneminde rahatca kronik hasta annem ve babamın yanına geliyor çıldırmamak. İçten değil ama açıkçası babam aynı şeyi bende yapsam abimi susturacakti yani genel olarak böyle.

Sigorta önceden olan hastalıkları kapsamıyordu sanırım, bende yaptıracaktım özellikle bir hastalığım için sigorta şirketi kapsamaz bu rahatsızlığınızı dedi. Onu detaylıca konuşun tekrar arayıp.
Abiniz konusunda cok cok haklısınız. Nasil bu kadar vurdumduymaz olabiliyor insanlar aklım almıyor. Siz kötü olun ama anneniz babanız sağlıklı olsun en güzelini yapmışsınız.

yalan söylüyor abiniz belli. çnkü benim eski patronm 80 yaşındaydı her sene yeniliyorlardı özel sağlık sigortasını

Evet umursamıyor ben çok tedirgin oluyorum anne babama birşey olacak diye dün yüzümü asmasam bugün burada kalacaklardi belki bir kaç gün ve daha sonra da devam edeceklerdi bu rahatliklarina yapmak zorundaydım. Yani sigorta konusunda doğru söylüyor diyorsunuz
Ozel saglik sigortasi ,ornegin bademcik ameliyati oldunuz rapaorunuz var ,kbb yi kapsam altin almiyor ,yas ile ilgili degil,

Back
X