Merhaba arkadaslar,
Ben 18-19 yasimdayken kuzenimin dugunune gittim... O zamanlar kafam karisik kalbim de hala saf iken orada bir oglanin bakislari ilgimi cekti ve durmadan baktigini hissediyordum ve hissetmeye basladiklarimin pesine dustum, hareketlerini tavirlarini cok begendim... cocuklarla oynamasi, annesine kiz kardeslerine ilgi göstermesi iyi ve samimi gibiydi ama bunlari da sanki gözume sokar gibi göstermeye calisti simdi anliyorum.
Bir ay sonra kendimi durduramadim ve ona yazdim... O beni engelledi ve o aciyi hatirliyorum hala kendimi bir hic gibi hissediyisimi. Neden dedim kendi kendime ve bir ay sonra nisanlandigini ögrendim, su an aradan 3 sene gecti ve o geri geldi, kuzeni bizim gelinimiz olur ve bana sana birsey demem lazim bir kuzenim var önceden nisanlandi dedi, sana söylemememi istedi ama ben yinede bir sorayim dedim ne dersin diye.. yine aci cektim ve her seye ragmen uzmek istemedim kuzenine dusunmuyorum okuyorum derslerime konsantre olamam dedim.
Olumsuz cevap vermeme ragmen iki kez karsima cikti...
Cok mu kinciyim ne yapmaliyim geri gelirse tekrar...dogru mu yaptim yanlis mi.. kafam yine karisti...