Çok gerildim..Ne bileyim ,kendimi çok çabuk yargılayan ve kendimde hata kabul etmeyen bir insanım.
Yani bir numaradan üçüncü görüşmede etkilendim..Kafamda soru işaretler var,tanımaya çalışıyorum..Ben olsam öbürüne de tıklarım, bir numara cazip bir halt olsaydı zaten bu ikilemde kalmazdın
Adını koymadım henüz.Ama ellerimi tutmasına ve sarılmasına izin verdim,ilginç bir şekilde de tensel çekim hissettim.Öncelikle bir şarkı armağan etmek istiyorum.
Yaşanacaksa yaşanacak
Ayrılıklar, mutsuzluklar
Ölüm yok ya bunun sonunda
Tüm acılar bir yere kadar
Saçmalamış olmazsın. Adı koyulmuş bir şey değil anlık gelişmiş.
Evet etkilendim..Sanırsam ikinci olmayacak.Bu kişide karar kıldım.Ben bu şekilde doğru insanın bulunacağına inanmıyorum. İlkiyle anlaşamazsınız görüşmeyi bırakırsınız ikinciyle görüşün tabi ki ama etkilendim diyorsunuz görüşmeye devam etmeyi düşünüyorsunuz o zaman ikincinin hikayede işi ne? Zamane ilişkileri biraz garip gerçekten. Bu şekilde sevgi de gelişmez ki gelişeceği varsa bile
Aĝla bacım alışırsın. Rahat ol ya. Amaan biz zorlaştırıyoruz bu işleri. Ama sen bir şeyler hissetmişsin o yüzden başka biriyle görüşme o zaman olmaz.Adını koymadım henüz.Ama ellerimi tutmasına ve sarılmasına izin verdim,ilginç bir şekilde de tensel çekim hissettim.
Tabi güven oluşmadı daha.İlişkiye başlma konusunda kararsızım ,belki de başladım haberim yok.
Ay ben ağlamak istiyorum ya..
Kendinize karşı bu kadar katı olmayınÇok gerildim..Ne bileyim ,kendimi çok çabuk yargılayan ve kendimde hata kabul etmeyen bir insanım.
İnternetten olanı ele Allahını seversen.Evet etkilendim..Sanırsam ikinci olmayacak.Bu kişide karar kıldım.
İlki internettenİnternetten olanı ele Allahını seversen.
Ben olsam arada arkadaşın olduğu adayı görmeden karar vermem. Daha güvenilir olanı bir gör. Beğenmezsen devam etme. Diğeriyle ilgili elinde hiç done yokİlki internettenEleyemeyeceğim,elim gitmiyor
Diğeri ile üç defa görüştük,aynı şehirdeyiz,tabiki de kendimi çok bağlamıyorum.Ben olsam arada arkadaşın olduğu adayı görmeden karar vermem. Daha güvenilir olanı bir gör. Beğenmezsen devam etme. Diğeriyle ilgili elinde hiç done yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?