- 28 Ağustos 2025
- 2
- 2
- 1
- Konu Sahibi pembezambakk
-
bazen cinsel yönden tahrik cümleleri
Anlıyorumbende kapalı, ailesi muhafazakar biriyim
Tanışır tanışmaz böyle şeyler konuşmaya başlamadık, zamanla oldu cumaya giden oruç tutan bi tip vakit geçirdikçe yakın muhabbetler geçti aramızdaGözümde zampara canlandı. Bir muhafazakar birinin böyle biri ile arkadaşlık etmesi de ne biliiiiim
ama çok fazla sözle tahrik ediyorduk bunlar bazen cinsel yönden tahrik cümleleri olabilşyordu
Peki…bende kapalı, ailesi muhafazakar biriyim
Ortada hiç ilişki olmadan yani sevgili bile değilken birbirinizi tahrik edici nasıl konuştunuz kapalı ve muhafazakar kadın bu arada sevgilisi olduğunu bile bile yapmışssınız da bu çok önemli bir detay değil belli ki.Merhaba,
iş yerinde tanıştığım bi çocuk vardı Rusya’da üniversite okumuş ama savaş nedeniyle bi süreliğine bizim şirkette çalışıyordu neyse ofiste aramız çok iyi sürekli molalarda beraber sigaraya kahveye çıkıyorduk birbirimizi özel hissettirecek hitaplarda bulunduk birbirimize temasımız yoktu ama çok fazla sözle tahrik ediyorduk bunlar bazen cinsel yönden tahrik cümleleri olabilşyordu kız arkadaşının olduğunu ama onu çok takmadığını kızın eşcinsel olduğunu falan düşünüyordu ve bu durumun onu rahatsız etmediğini falan konuşmuştuk bende kapalı, ailesi muhafazakar biriyim neyse bu çocuğun Rusya’da kadınlarla çok renkli bi cinsel yaşam sürmüş kabaca bu şekilde ifade edeyim çok fazla karşı cinste beklediği şeyler var fiziki olarak, ara aramız bozuldu bi süre konuşmadık, 6 ay süreylede işten ayrıldık ama bi şekilde tekrar konuşmaya başladık. Geçenlerde görüştük güzel vakit geçirdik.
Hergün mesajlaşıyoruz birbirimizi kıskanıyoruz telefonla araşında gün içinde naptın yarın napcaksın gibi rapor vermeli konuşmalar geçiyor konuştuğumuzda birbirimizi özlediğimizi söylüyoruz ama knk arkadaşım gibi terimlerde kullanıyoruz arada kafam çok karışıyor ben çok kıskanç biriyim üniversitede bile düzgün erkek arkadaşım olmadı
Bu çocuğun Rusya’da çok renkli bi cinsel hayatı olmuş buradada karı kız kovalıyor 2. Kez görüşmek istiyor sizce ne yapmalıyım lütfen akıl verinn
Hahahah git gide konu güzelleşiyorTanışır tanışmaz böyle şeyler konuşmaya başlamadık, zamanla oldu cumaya giden oruç tutan bi tip vakit geçirdikçe yakın muhabbetler geçti aramızda
Tanışır tanışmaz böyle şeyler konuşmaya başlamadık, zamanla oldu cumaya giden oruç tutan bi tip vakit geçirdikçe yakın muhabbetler geçti aramızda
Dışardan baktım yeşil türbe içine girdim estagfurullah töbe.Tanışır tanışmaz böyle şeyler konuşmaya başlamadık, zamanla oldu cumaya giden oruç tutan bi tip vakit geçirdikçe yakın muhabbetler geçti aramızda
Mhhafazakar kapalı abla sevgilisi olan adamla fikfik konuşuyor bunlar çok küçük detaylar takılma lütfenNasıl yani cuma namaza gidip sonra kızlarla takılmaya mı gidiyor
Başınızdaki örtüye hürmet edin biraz, neden taşıdığınızı falan düşünün..Merhaba,
iş yerinde tanıştığım bi çocuk vardı Rusya’da üniversite okumuş ama savaş nedeniyle bi süreliğine bizim şirkette çalışıyordu neyse ofiste aramız çok iyi sürekli molalarda beraber sigaraya kahveye çıkıyorduk birbirimizi özel hissettirecek hitaplarda bulunduk birbirimize temasımız yoktu ama çok fazla sözle tahrik ediyorduk bunlar bazen cinsel yönden tahrik cümleleri olabilşyordu kız arkadaşının olduğunu ama onu çok takmadığını kızın eşcinsel olduğunu falan düşünüyordu ve bu durumun onu rahatsız etmediğini falan konuşmuştuk bende kapalı, ailesi muhafazakar biriyim neyse bu çocuğun Rusya’da kadınlarla çok renkli bi cinsel yaşam sürmüş kabaca bu şekilde ifade edeyim çok fazla karşı cinste beklediği şeyler var fiziki olarak, ara aramız bozuldu bi süre konuşmadık, 6 ay süreylede işten ayrıldık ama bi şekilde tekrar konuşmaya başladık. Geçenlerde görüştük güzel vakit geçirdik.
Hergün mesajlaşıyoruz birbirimizi kıskanıyoruz telefonla araşında gün içinde naptın yarın napcaksın gibi rapor vermeli konuşmalar geçiyor konuştuğumuzda birbirimizi özlediğimizi söylüyoruz ama knk arkadaşım gibi terimlerde kullanıyoruz arada kafam çok karışıyor ben çok kıskanç biriyim üniversitede bile düzgün erkek arkadaşım olmadı
Bu çocuğun Rusya’da çok renkli bi cinsel hayatı olmuş buradada karı kız kovalıyor 2. Kez görüşmek istiyor sizce ne yapmalıyım lütfen akıl verinn
sesli güldüm :ÇndaskdaafDışardan baktım yeşil türbe içine girdim estagfurullah töbe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?