- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Olurse uzulmem demeyin
İnanın Belkıde en çok siz uzulursunz
Ne olursa olsun babaniz o sizin şuan kizginliktan soyluyorsunuz bunlari
Bilmiyorum..
Üzülürüm, üzülmem diyemem.
Ama üzülmem gibi geliyor.
Sen gene anneni alıp başka odaya gidip kapıyıda vurabiliyorsun bide sesli gülebiliyorsun canım biz böyle bişey tapsak evi başımıza yıkar, benim babam hep geçimsiz bir insandı hala daha öylede ben evlendiğim için aramız hep iyi şimdi.
Benim babamda küfür eder biz konuşmayınca maaşını bile alıp giden bir adamdı çok sevmem bu yüzden babamı o yüzden ne olursa olsun babandır laflarını ben yemem2 sene hiç konuşmadığımı bilirim gidip dayımla yaşamıştım seninkinden beterleri var yani
çok muhatap olmamaya bak kendi odan da takıl ben genelde öyle yapardım
Ben son zamanlarda ağır şeyler yaşadım o dan böyle yapabiliyorum.
Normalde bizimkine de yapılmaz böyle.
Yapmadığımız için bunları yaşatıyor.
Naparsam yapayım k.çimin dibindeler ahahah modunda
Şu anda sen anlayamazsın canım o duyguyu bende çok dua etmişimdir maaleseftabi şimdi aramız kötü olmadığı için öyle düşünmüyorum üzülürmüyüm üzülürüm ama kendimi yerden yere atmam dünyam kararmaz
biz boşuna burda evde huzur yoksa boşanın demiyoruz bak babaları veya anneleri için kötü dua eden çocuklar oluyor hep böyle
Ben kendimden çok utandım.
Babaya bu duayı ettiğim için..
Sonra düşündüm..
Sorun bende olsa; her istediğimi yapmayan, yeri gelince 20yaşımda da olsam bana bağrın annemi hala severken bu adamı neden sevmiyorum ?
Sorun bende mi?
İlle de benim sevgim istediğim yapıldığında mı oluşuyor ?
Sorun bende değil.
Sevgim çıkarlarımla doğru orantılı değil.
Onun yaptıklarından dolayı sevmiyorum.
Akrabasının çocuklarına çok çok iyi davranıp onlara arkasını döndüğünde bize yersiz bagırmalarının nedeni bizim yanlışımız değil.
Onlara gösterdiği aşırı şefkati bize gösterse belki de böyle olmazdı..
Veya bizim kendimizi açıklamamıza izin verse..
Annesine, kardeşlerine baktığı gibi 1kez milletin yanında bize baksa..
Biz böyle olurduk belki ama ben olmazdım..
Annem bile hala milletin yanında da olsa arada bi sesini yükselttiği halde ona sevgim bitmiyorsa bu şımarıklık değil..
Benim babam zamanında anneme ve ablalarimdanda çok cektirmis ben bilmiyorum çok küçük olduğum için ablalarim ve annem anlatırken nefretle anlatırlar bnse kiyamiyoum sanırım ben cekmedigim için anlayamıyorum haklisiniz
Benimde dedem için abim iyi konuşmaz.
Ama sevgime ket vuramaz onun anlattıkları.
Sevgi içten gelir, naparsan yap engel olamazsın..
Benimki de öyle bi kötü söze biticek sevgilerim olmazken, bi tatlı söze kalp kırıklığımı hissettiğim halde çok iyi oynayıp hic birşey yokmuş gibi davranabikirim.
İnsandır hata yapmıştır.
Yaşının önemi yok..
Ama benim oynadığım zaman beni aptal yerine koyan bi babaya sahibim.
Bundan 1.5 ay önce beni krize sokan adama.
Hastanelik olduktan 2 hafta sonra hic birşey olmamış gibi davrandım..
Gizledim..
Gizli ağladım..
Gizli yaşadım..
Annem duymasın üzülmesin birde bana diye.
Ben ağlayıp annem üzülürse ona kötü davranır.
Araları bozulur diye içime attım..
Simdi tek kalma endişesi yaşıyorum..
Tek kalınca ağlıyorum.
Ağlamaktan kaçıyorum..
İyi davrandım yokmuş gibi davrandım.
Beni acillik eden adam, geceleri saatlerce ağlatıp 2 gün yüz şişliğim geçmeyen zamanları unutup, babasından aşkla bahsedip duran kızları dinlerken boğazımdaki düğümü unutup iyi davrandım.
Sonuç yine aynı değişmeyen biri..
Ohh benden korkmuş pustu diyen biri..