- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyor musun ? Okulu asla birakma. 5 yil zor gecinmek onemli degil 5 yil sonra aileni alip gidebilmen icingereken donanimi edinmek emeksiz olmuyor. Dersler daha onemli.
Okuyor musun ? Okulu asla birakma. 5 yil zor gecinmek onemli degil 5 yil sonra aileni alip gidebilmen icingereken donanimi edinmek emeksiz olmuyor. Dersler daha onemli.
20 yasindayken bu soyledigim anlasilmasi zor oluyor. Ama inan en onemlisi bu. Sen gucunu edineceksin. Derslerinden geri kalmaman icin gereken herseyi yapacaksin ki gec de olsa ailenin kaderini kendin yazasin. Yoksa olmaz. O kadar bogaz. Arkabizda duran biri de yokken senin kendini saygin biri olarak yetistirmen şart.
20 yasindayken bu soyledigim anlasilmasi zor oluyor. Ama inan en onemlisi bu. Sen gucunu edineceksin. Derslerinden geri kalmaman icin gereken herseyi yapacaksin ki gec de olsa ailenin kaderini kendin yazasin. Yoksa olmaz. O kadar bogaz. Arkabizda duran biri de yokken senin kendini saygin biri olarak yetistirmen şart.
Canım benim küçüğüm insan belirli zaman sonra karşısında ki ne veriyorsa onu alıyor. Ne kadar tolerans göstersende baba da olsa bir yerde bitiyor.
Kavga çıkmaması adına yaptığın doğru. Kim ne derse desin yok babaya öyle yapılır mı yok ne olursa olsun o baban.
Baba olabilir ama insan olmak ayrı.
Şiddet küfür her türlü şeyi çeken sen annen kardeşin bir zaman sonra umursamaz olman normal.
Nasıl ya şuan nerdesinizEn sonunda evden kovdu !
S..tir etti.
Hic birinizi istemiyorum dedi..
Nasıl ya şuan nerdesiniz![]()
Çok üzülüyorum ya. Anlam veremiyorum düşünüyorum düşünüyorum anlam veremiyorum. Bir baba neden böyle olur, neden böyle yapar.
Kusura bakmasın kimse ama öyle babaya ne saygı duyarım ne sevgi beslerim.
Bu kızın suçu ne hayatında bir erkeğe nasıl güvenecek. Bu yaşına kadar ruhunda oluşan yaralar iyileşecek mi?
Küçükken daha zordur eminim. Hiç kimsenin hakkı yok. Kendi isteği ile gelmedi bu dünyaya.
O anneye de yazık. Ne cefakar. Evlatları için katlanmış adama resmen.
Umuyorum sizin çok güzel bir yaşantınız olur. Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza. Babanızı da ıslah etsin.
Maalesef ki hala o evdeyiz..
Ben isteyim..
Tesekkur ederim..
Çok çok tesekkur ederim..
Belki de ama o baba demeden yapılan ilk uzun mesaj budur yıllardır okuduğum..
Ne annem icin ayrılsın mutsuzsa gibi konustunuz.
Ne de sizde dikkat edin falan.
Tesekkur ederim cidden.
Herşeyi yapmamıza rağmen şunu bunu diye akıp vermektense beni anlayan dilden konusmussunuz..
Bugün haykırdım.
ALLAHa havale ediyorum seni diye..
İnşALLAH tez zamanda ALLAHından bulur.
Ben birine güvenmek konusunu geçtim.
Ben daha doğmamış çocuğumu düşünüyorum..
Ya böyle bi adamla evlenmiş olursam es kaza..
Çocuklar bu hayatımı yaşıcak yine..
Ya ben bu adamdan izler taşırsam..
![]()
Allah ıslah etsin o adamı![]()
Ben babası gözünden sakınarak büyütülmüş bir insanım. Sizinle aynı şeyleri yaşamadım sadece empati yaptım. Belki yanlış ama hissettiklerim bu. Keşke elimden fazlası gelse. Hayat o kadar uzun değil gerçekten. Bir insanın baba bile olsa kahrını çekecek kadar uzun değil. Bu dünyaya getirdiyse o ilgiyi,şefkati gösterecek.
Siz çok bilinçli bir insansınız,artık yetişkinsiniz gerekirse psikolojik destek alırsınız ama o adamın izini taşımazsınız. Aksine çok duyarlı bir ebeveyn olacağınıza inanıyorum. Bu yaşadıklarınız eminim sizi olgunlaştırmıştır. Size yalnızca siz olduğunuz için değer veren, gerçekten seven , ahlaki değerleri bilen, merhamet duygusu gelişmiş, sizi değiştirmeye çalışmayan , birey olduğunuzu kabul eden bir insanla birlikte olabilirsiniz ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirirsiniz.
Kısaca seçimleriniz bundan sonraki yaşamınıza yön verecek.
Şu an çok zor durumdasınız anladığım kadarıyla. Ne yapacağınızı bilmiyorum inan ki. Ama bu krizi atlattıktan sonra size tek önerim önünüze bakın. Sıfırdan başlayın gerekirse , insanları hiç önemsemeyin, en dipten başlayın ve kendinize bir kariyer planı oluşturun ve bunu uygulayın.
Evlilik ve çocuk sonraki aşama.
Öncesinde yaşamdan keyif alacak duruma getirin. Sizin en büyük yardımcınız yine sizsiniz.
Sevgiler.
Okadar sogutmuski seni sizi ne yapsa batar artik
En iyisi duyma görme
Tartismayada gerek yok , bieakin ne hali varsa görsün.
Amin inşallahGüncel...
1 aya ayrılık söz konusu..
ALLAH yardımcımız olsun.
Birlik nasip etsin..
Sıkıca birbirimize kenetlenmeyi nasip etsin inşALLAH