Doğru mu? ?

samirha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
208
45
53
Engelleyen eski sevgilinin üstüne bi anda engeli kaldırması ve üstüne bi anda benim onu engellemem dogrumudur sizce iyimi yapmışım? ?

Engelleyen eski sevgilinin üstüne bi anda engeli kaldırması ve üstüne bi anda benim onu engellemem dogrumudur sizce iyimi yapmışım? ?

Onu mu takip ediyorsunuz nasıl denk getirdiniz öyle. Adı üstünde eski. Engelli olsun daha iyi.

Onu mu takip ediyorsunuz nasıl denk getirdiniz öyle. Adı üstünde eski. Engelli olsun daha iyi.
Bi anda ortak arkadaşlarımda çıktı arkadaşı ekle diye bir aydır engelleydm ve hiç takmiodm engeli kaldrnca sasrdm birden bire iki adresi var ikisindende kaldrilmism

Kafandan engelle:KK20:
Karşılıklı tripler, henüz ilişki bitmemişse olmalı bana göre

Bir ara neden engelledi diye konu açmıştın. Şimdi de neden engeli kaldırdı diye. Ha neden ablası whatsappdan cevapsız çağrı yaptı diye konu açtığını unutmuşum. Bu konuların hepsi bir hafta içinde açılmış . Sırada ki konu ne olacak acaba. :KK51:

Sanırım bayağı bir takipteydiniz eski sevgiliyi,
E iyi yapmışsınız ne diyelim hakkınızda hayırlısı,

Bir ara neden engelledi diye konu açmıştın. Şimdi de neden engeli kaldırdı diye. Ha neden ablası whatsappdan cevapsız çağrı yaptı diye konu açtığını unutmuşum. Bu konuların hepsi bir hafta içinde açılmış . Sırada ki konu ne olacak acaba. :KK51:
Bu siteyi beğeniyorum bna yardimci olcak şekilde yol gösterilio o yüzden paylaşıyorum

Önemli olan kalbinden , beyninden engellemek .

Back
X