Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engelleyen eski sevgilinin üstüne bi anda engeli kaldırması ve üstüne bi anda benim onu engellemem dogrumudur sizce iyimi yapmışım? ?
Aceleyle yazdım oyüzden kusura bkma yınTekerleme gibi soru iyice bir okuyayım anlayayım da öyle cevap vereyim
Bi anda ortak arkadaşlarımda çıktı arkadaşı ekle diye bir aydır engelleydm ve hiç takmiodm engeli kaldrnca sasrdm birden bire iki adresi var ikisindende kaldrilmismOnu mu takip ediyorsunuz nasıl denk getirdiniz öyle. Adı üstünde eski. Engelli olsun daha iyi.
Ayyyyyyy çok güldüm bu yorumuna sen çok yaşa emiSende hem diyosun ben bu çocuğu umursamıyorum hemde durmadan onun hakkında konu açıyorsun.
He iyi yapmışın he ondan
Bnde sadece gülüyorum ne hissettim ilgilendrmez kimseyi konu aciyorsamda cevap vermek zorunda değil kimseAyyyyyyy çok güldüm bu yorumuna sen çok yaşa emi![]()
Bi anda ortak arkadaşlarımda çıktı arkadaşı ekle diye bir aydır engelleydm ve hiç takmiodm engeli kaldrnca sasrdm birden bire iki adresi var ikisindende kaldrilmism
Engelleyen eski sevgilinin üstüne bi anda engeli kaldırması ve üstüne bi anda benim onu engellemem dogrumudur sizce iyimi yapmışım? ?
Yok canım ortak arkadaşlarımız var orda çıktı arkadaşı ekle diyeSanırım bayağı bir takipteydiniz eski sevgiliyi,
E iyi yapmışsınız ne diyelim hakkınızda hayırlısı,
Bu siteyi beğeniyorum bna yardimci olcak şekilde yol gösterilio o yüzden paylaşıyorumBir ara neden engelledi diye konu açmıştın. Şimdi de neden engeli kaldırdı diye. Ha neden ablası whatsappdan cevapsız çağrı yaptı diye konu açtığını unutmuşum. Bu konuların hepsi bir hafta içinde açılmış . Sırada ki konu ne olacak acaba.![]()
Merak etmeyin arkası gelmiycek tüm bağlar koptu cunkuBu siteyi beğeniyorum bna yardimci olcak şekilde yol gösterilio o yüzden paylaşıyorum
Önemli olan kalbinden , beyninden engellemek .[/QUOTdoğru söylüyorsunuz sevmiyorum diyorum ama neden böyle davrandigima inanin bnde bi anlam veremiyorum
Sende hem diyosun ben bu çocuğu umursamıyorum hemde durmadan onun hakkında konu açıyorsun.
He iyi yapmışın he ondan