Dogru mudur?

Biriyle tanistimda ozel harekat polisiymis. Bu sevgili olsak zor olur mu benim icin. bir tane kisa sureli iliskim oldu dedi bu dogru mudur sizce? Tipi normal geldi bana
Asker, polis eşi olmak çok zor hele özel harekat polisiyse daha zor 3 ay yok bölgede oluyor 1 ay yok hiç çekilmez

Biriyle tanistimda ozel harekat polisiymis. Bu sevgili olsak zor olur mu benim icin. bir tane kisa sureli iliskim oldu dedi bu dogru mudur sizce? Tipi normal geldi bana
O senle sevgili oldu da senin onunla olman kaldı 🙄 Adamın tanıştığınızdan haberi olduğu bile şüpheli

Cesaretinize hayranım…Bu devirde sanaldan tanışmak buluşmak vs. büyük cesaret ister…Belki başkasının fotolarını kullanan bir fake hesap, belki kötü niyetli birisi bir organ taciri ya da pavyoncu belki sapık, belki evli gönül eğlencesi arayan bir adam…Bu kadar olasılık içinde takıla takıla şu kadar ilişkisi olmuş doğru mu diyorsunuz… 🙄

Asker, polis eşi olmak çok zor hele özel harekat polisiyse daha zor 3 ay yok bölgede oluyor 1 ay yok hiç çekilmez
Üzdünn afshdjsks ben 2 yıldır çekiyordum oysaki hemde şuan 11 aylık bebeyle😂😂

Ayy yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi. Üzerler, üzülürsün, dikkat ettttt. Herkes söylemiş zaten ama bende söyleyeyim takılman gereken yer kaç sevgilisi olduğu değil amacı olmalı.

Çok duydum çok gördüm bizzat şahit oldum eğer gerçekten polisse önce niyetine bir bak. Üzgünüm ama bu meslekte pislikte çok 🤷

Back
X