Bilmiyorum gerçektenanlamadım niye ölmek istiyorsun, önünde kocaman bir gelecek var. biraz fevri mi davranıyorsun acaba?
Gerçekten kimseye inancım kalmadıSeni çok iyi anlıyorum...malesef ki çözümün yok...psikolojinin içine edildi bi kere
Evli erkeklerle konuşuyor. Kendi kuzeni olsun. Başkası olsun. Belki rahatsız etmiştir bilemem ben sadece normal bir aile istedim. Bu kadar erkeğin olduğu bir yaşam istemedim. Benim annem babam da normal olsun istiyorum. Erkeklerden tiksindimAbartiyorsun, konuya oyle bir baslamissin ki annen her gece eve baska bir erkek alip alem yapiyor sandım.
Yetiskin ve bekar bir kadinin, her saglikli hemcinsi gibi erkeklere ilgi duymasi, begenilmekten keyif almasi beklenir zaten. aksi olsa bastirilmis duygulari farkli sekilde ortaya cikardi.
Annenin bu kadar begenilen bir kadin olmasinin seni rahatsiz etmesi garip asıl...
BilmiyorumButun o sapiklar annene sadece evlenip ayrildigi icin yaziyor. Guzel oldugu icin degil. Annen bunu ya anlamak istemiyor ya da gercekten bunu anlamayacak kadar saf.
Fazla abartıyorsun ölmek istiyorum filan annen kötü yola düştü sandım başınızda erkek olmaması avcıları annenin üstüne salmış ama annen gençlikte de öyle biriymiştir o bana baktı bu benden hoşlandı filan....[/QUOT
Anlatmasin bana evetAbartıyorsun yaşın icabı.
Annen arkadaş bulsun onlara anlatsın beğeni olaylarını.
Sana bu normal ya da değil demedim fark ettiysen. Ölmek istediğin son konu bu olsun it kopuk uğruna ölmeyi düşünme istersen annenin de hoşuna gidiyorsa yapacak bir şey yok...Bu normal mi? Arkadaşlarım ve annelerine bakıyorum. kendime bakıyorum. Sadece mutlu bir aile istedim. Bu kadar erkek değil
Yaşayamadığı şeylerin acısını menopoz öncesi çıkarıyor ama çok iğrenç.Anlatmasin bana evet
Icimde asamiyorum sanırımSana bu normal ya da değil demedim fark ettiysen. Ölmek istediğin son konu bu olsun it kopuk uğruna ölmeyi düşünme istersen annenin de hoşuna gidiyorsa yapacak bir şey yok...
Anneni olduğu gibi kabul etmelisin. O zaman daha mutlu olursun.Çıldırmak üzereyim. Dayanamıyorum. İçim yanıyor. 17 yaşındayım. Omzumda koca bir yük...
Annem 47 yaşında genç gösteren güzel bir kadın. Yıllardır yalnızız babam yok. Ama ben bittim tükendim.
Annem tüm erkeklerden tiksinmeme sebep oldu. Kimi görsem evli bekar farketmeksizin anneme yazıyor. Soğudum. İçim çürüdü dayanamıyorum.
Annem yıllardır bir şey yaşamadigi için çocuk gibi davranıyor. Yok herkes bana baktı. Bu bana bu iltifatta bulundu. O bana bunu dedi şu bana şunu dedi. Öldürmek istiyorum kendimi. Ben yapsam ona özenir yapar. Ben çok korkuyorum artık her şeyden. Bana bunu yaşatmaya hakkı var mı?????
Yanlış miyim ? Abartiyor muyum? Bunları yazarken bile Ağlıyorum. Ona dedim ki anne rahatsız oluyorum bu sene sınav senem ne olur bana belli etme. Kafama takmayim. Duramıyor. Ben çok güzelim deyip duruyor. Bana bana çekseydin daha güzel olurdun dedi.
Hatta dün dershane kantininde yeni bir amca gelmiş. Tanıştım işte sonra annemi taniyormus sordu benim içim yandi ölmek istedim. Sende mi dedim sen yapma bari dedim. Ölmek istiyorum nefes alamıyorum
Kendimi 50 yaşında onu 17 yaşında görüyorum artık
Teşekkür ederimYaşayamadığı şeylerin acısını menopoz öncesi çıkarıyor ama çok iğrenç.
İnsanın annesinin özel hayatını bilmesi ne kadar mide bulandırıcı bilirim.
Sen az daha sabır bak sınavın var,sıkı çalış ve git.
aslında annen çok abartmıyor ama ülkenin durumlarından zorlanıyorsun.
dışarıdaki erkekler genç gösteren bekar bir anneye ilgi gösterirler annenin de bu hoşuna gidiyorsa bunu takmayacaksın kafaya.
şu an sınava odaklandığın için gözün erkek görmüyor bu yüzden bunların hepsi sana çok saçma ve iğrenç geliyor. sen yoluna sınavına bak. odaklan.
başka şey düşünme.
şöyle düşün sen üniversiteyi kazanıp ileride annenden kopacaksın. o da bu kadar talibinden biriyle belki anlaşır ve böylece yalnız kalmaz mutlu olur ilerde de. senin tepende olmasından iyidir.
her şey olması gerektiği gibi olacak, bu bir süreç. süreci umursama sonuca odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?