Doğru olan Ne Ne Ne Neeeeee

Bana çeksen daha güzel olurdun mu Bunu aklı başında bir anne der mi ya cidden merak ediyorum.. Şimdi empati yapıyorum benim kızım olsa benim gözümde o Zaten dünya güzeli olur. Annenin gereksiz kıyasını sevemedim

+1.000.000

47 yaşında yıllardır yalnız çocuğuyla bir başına olan kadının,biraz ilgi görmesi ruhunun okşanması eksik yanını gideriyordur.Bunu da en yakın gördüğü seninle paylaşıyor.Bir kadının gençliğini yıllarını yalnız geçirmesi kolay bir şey değil.Ahlkasızlık yapmadıktan sonra da bunca tepki verecek bir durum yok ortada.En fazla,annene bana böyle şeyler anlatma duymak istemiyorum der geçersin.

30 yaşındayım ve 3 yıldır bekar bir anneyim.. geçenlerde oğullarımla kuaförcülük oynarken saçlarımı okşadılar,taradılar... benimse gözlerim doldu.. sevilmeye ne kadar ihitiyacım var dedim.. kimse inanmıyor iki çocuklu bir kadın olduğuma hatta bekar sanıp isteyenlerim bile oldu (güzelim demiyorum böyle bir iddiam yok) ama olduğumdan daha küçük gösteriyorum...

annenizin yaşadıklarını anlamanız zor.. ahlaksız bir yaşantısı yoksa beğenilmek sevilmek tüm kadınların ihtiyacı..

evli kuzeniyle konuşuyor demişsin.. ne konuşuyor mesela.. ? kuzenleriyle genelde herkes arkadaş kardeş gibi olur.. ama müstehcen şeyler mi konuşuyor ki rahatsız oluyorsunuz?

ya da onu tanıyan kantinci amca ile bir ilişkisi olduğunu mu düşündünüz?

niye ölmek istediğini niye çıldırdığını bir tek ben mi anlayamadım. sayfalardır okuyorum hala anlamadım. sanki annesi eve erkekleri dolduruyormuş da hepsi kızı taciz ediyorlarmış gibi neye dayanamıyormuş ya anlayan anlatabilir mi...

mesela yaşlı adam tanıdık çıkmış ne var bunda, niye "sen de mi" deyip çıldırmış bu kızcağız...

annen bi an önce evlensın o da rahatlasın senın de psikolojın duzelsin...annen nasıl bır anne ya !!!

ıffet dıye bi terim var hiç duymuş mu acaba..üniversiteyı kazanıp defol git yanındann...

Bu normal mi? Arkadaşlarım ve annelerine bakıyorum. kendime bakıyorum. Sadece mutlu bir aile istedim. Bu kadar erkek değil

Annen baya flört ediyor o zman.bu kadar erkek derken kastetiğin bu olmalı..oturdugun semtte kulağına bişeyler mı gelıyor ya da annenin kadın arkadaşları mı yoksa erkke arkadasları mı daha cok?

bence annen evlenmek istiyor ama senden yüz bulamıyor , annene destek çıksan kalbine gönlüne göre biriyle evlense kötümü olur ,

ömür boyu yalnız yaşamış kadın mutlu olmak onunda hakkı bence ,

hiç evlenmeyi düşünmedin mi anne de konuya gir bakalım sonu nereye baglanacak

annenizi anneme benzettim ne yazıkki.benim konuma bakarsanız benim çocukken annem yüzünden geçirdiğim travmalardan sonra ne hale geldim...

canım bence bu konunu kapattır yoksa iffet,ahlak,namus kavramların yanlış oturacak.
kesinlikle annen doğru yolda değil,yaptığı ,söylediği hiçbirşey de mazeret sayılamaz yalnızlık çekmesine vs maşallah sana ki ruhun zehirlenmemiş rahatsız oluyorsun annenin tavırlarından hakkında hayırlısı olsun daha önce de yazmıştım okuluna,sınavına odaklan ve kendi yolunu çiz inşallah güzel ahlaklı insanlar çıkar hep karşına

Cildiriyorum. Çünkü kantinci adam evli olduğu hakde anneme yazıyor. Kuzeni evli anneme yazıyor. Annemde cevap veriyor bense buna katlanamam

Nasıl kapatirabilirim

Evet işte ben buna katlanamiyorum. Şimdi benim için ölüyorlar diyor. Sokakta herkes bana bakıyor diyor bunlar normal mi

Ben de yalnızım. Çok yalnızım. Baba sevgisi yok dede sevgisi yok. Bana sevgi gösterecek kimse de yok. Ben bunları diyorum ama dinletemiyorum. Yine anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…