+1.000.000Bence yaşınızın etkisiyle ve kafanızda yarattığınız "anne" standartıyla annenizin davranışlarını uyuşturamadığınız için komplekse girmişsiniz. Ileride bunlara gülüp geçeceksiniz belki de.
Ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum. Beni de annem büyüttü. Benim annem de çok güzel bir kadındı. Çocukken sokakta birlikte yürüdüğümüz zamanları hatırlarım, bi' bakan bir daha dönüp bakardı. Beni kardeşi falan zannederdi hiç tanımayan insanlar. Kimse üç çocuğu olduğuna inanmazdı. 60 yaşında şimdi hâlen yaşına göre güzel bir kadın. Sizin annenizden farklı olarak o güzelliğini her zaman reddetti. Daima çocuklarına sığındı.
Ben de keşke tam tersi olsaydı diyorum. Tam tersi derken yanlış anlaşılmasın. Keşke kızım var, oğlum kabullenmez vs. sebeplerle hayatına ket vurmasaydı. Birini sevseydi, hayatında manevi olarak destek olabileceği biri olsaydı. Hele ki evlendikten sonra daha da koydu bu durum bana. Annem ayakta ölecek cinste kadınlardan asla bize yük olmak istemez. O yüzden hep ömrünün geri kalanını birlikte geçirebileceği biri olsun istiyorum hayatında. Ileride bir şekilde annenizden ayrılıp yalnız kaldığı zaman bunu daha iyi anlayacaksınız. Onun sırdaşı, evladı, dayanağı da benim. Ben ne kadar onun evladıysam, onu da kendi çocuğummuş gibi görüyorum.
Annenizin böyle olmasının sebebi yalnızlığı sadece tüm bu sevilme isteğini görselliğine olan iltifatlarla bağdaştırıp bir arkadaşına değil de size anlatacak kadar yalnız. Yıllar sonra birden böyle oldu demişsiniz. Belki kendinin farkına ancak varabildi. Evli kuzeniyle konuşuyor diye yadırgamanız da hiç doğru değil ayrıca. Kuzeni yahu.
Annenizi eleştirmek, kıskanmak ve komplekslere girmek yerine onu sevgiyle sarıp, anladığınızı hissettirecek bir arkadaş olsanız çok daha faydalı olabilir bence.
47 yaşında yıllardır yalnız çocuğuyla bir başına olan kadının,biraz ilgi görmesi ruhunun okşanması eksik yanını gideriyordur.Bunu da en yakın gördüğü seninle paylaşıyor.Bir kadının gençliğini yıllarını yalnız geçirmesi kolay bir şey değil.Ahlkasızlık yapmadıktan sonra da bunca tepki verecek bir durum yok ortada.En fazla,annene bana böyle şeyler anlatma duymak istemiyorum der geçersin.Çıldırmak üzereyim. Dayanamıyorum. İçim yanıyor. 17 yaşındayım. Omzumda koca bir yük...
Annem 47 yaşında genç gösteren güzel bir kadın. Yıllardır yalnızız babam yok. Ama ben bittim tükendim.
Annem tüm erkeklerden tiksinmeme sebep oldu. Kimi görsem evli bekar farketmeksizin anneme yazıyor. Soğudum. İçim çürüdü dayanamıyorum.
Annem yıllardır bir şey yaşamadigi için çocuk gibi davranıyor. Yok herkes bana baktı. Bu bana bu iltifatta bulundu. O bana bunu dedi şu bana şunu dedi. Öldürmek istiyorum kendimi. Ben yapsam ona özenir yapar. Ben çok korkuyorum artık her şeyden. Bana bunu yaşatmaya hakkı var mı?????
Yanlış miyim ? Abartiyor muyum? Bunları yazarken bile Ağlıyorum. Ona dedim ki anne rahatsız oluyorum bu sene sınav senem ne olur bana belli etme. Kafama takmayim. Duramıyor. Ben çok güzelim deyip duruyor. Bana bana çekseydin daha güzel olurdun dedi.
Hatta dün dershane kantininde yeni bir amca gelmiş. Tanıştım işte sonra annemi taniyormus sordu benim içim yandi ölmek istedim. Sende mi dedim sen yapma bari dedim. Ölmek istiyorum nefes alamıyorum
Kendimi 50 yaşında onu 17 yaşında görüyorum artık
Bence yaşınızın etkisiyle ve kafanızda yarattığınız "anne" standartıyla annenizin davranışlarını uyuşturamadığınız için komplekse girmişsiniz. Ileride bunlara gülüp geçeceksiniz belki de.
Ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum. Beni de annem büyüttü. Benim annem de çok güzel bir kadındı. Çocukken sokakta birlikte yürüdüğümüz zamanları hatırlarım, bi' bakan bir daha dönüp bakardı. Beni kardeşi falan zannederdi hiç tanımayan insanlar. Kimse üç çocuğu olduğuna inanmazdı. 60 yaşında şimdi hâlen yaşına göre güzel bir kadın. Sizin annenizden farklı olarak o güzelliğini her zaman reddetti. Daima çocuklarına sığındı.
Ben de keşke tam tersi olsaydı diyorum. Tam tersi derken yanlış anlaşılmasın. Keşke kızım var, oğlum kabullenmez vs. sebeplerle hayatına ket vurmasaydı. Birini sevseydi, hayatında manevi olarak destek olabileceği biri olsaydı. Hele ki evlendikten sonra daha da koydu bu durum bana. Annem ayakta ölecek cinste kadınlardan asla bize yük olmak istemez. O yüzden hep ömrünün geri kalanını birlikte geçirebileceği biri olsun istiyorum hayatında. Ileride bir şekilde annenizden ayrılıp yalnız kaldığı zaman bunu daha iyi anlayacaksınız. Onun sırdaşı, evladı, dayanağı da benim. Ben ne kadar onun evladıysam, onu da kendi çocuğummuş gibi görüyorum.
Annenizin böyle olmasının sebebi yalnızlığı sadece tüm bu sevilme isteğini görselliğine olan iltifatlarla bağdaştırıp bir arkadaşına değil de size anlatacak kadar yalnız. Yıllar sonra birden böyle oldu demişsiniz. Belki kendinin farkına ancak varabildi. Evli kuzeniyle konuşuyor diye yadırgamanız da hiç doğru değil ayrıca. Kuzeni yahu.
Annenizi eleştirmek, kıskanmak ve komplekslere girmek yerine onu sevgiyle sarıp, anladığınızı hissettirecek bir arkadaş olsanız çok daha faydalı olabilir bence.
Çıldırmak üzereyim. Dayanamıyorum. İçim yanıyor. 17 yaşındayım. Omzumda koca bir yük...
Annem 47 yaşında genç gösteren güzel bir kadın. Yıllardır yalnızız babam yok. Ama ben bittim tükendim.
Annem tüm erkeklerden tiksinmeme sebep oldu. Kimi görsem evli bekar farketmeksizin anneme yazıyor. Soğudum. İçim çürüdü dayanamıyorum.
Annem yıllardır bir şey yaşamadigi için çocuk gibi davranıyor. Yok herkes bana baktı. Bu bana bu iltifatta bulundu. O bana bunu dedi şu bana şunu dedi. Öldürmek istiyorum kendimi. Ben yapsam ona özenir yapar. Ben çok korkuyorum artık her şeyden. Bana bunu yaşatmaya hakkı var mı?????
Yanlış miyim ? Abartiyor muyum? Bunları yazarken bile Ağlıyorum. Ona dedim ki anne rahatsız oluyorum bu sene sınav senem ne olur bana belli etme. Kafama takmayim. Duramıyor. Ben çok güzelim deyip duruyor. Bana bana çekseydin daha güzel olurdun dedi.
Hatta dün dershane kantininde yeni bir amca gelmiş. Tanıştım işte sonra annemi taniyormus sordu benim içim yandi ölmek istedim. Sende mi dedim sen yapma bari dedim. Ölmek istiyorum nefes alamıyorum
Kendimi 50 yaşında onu 17 yaşında görüyorum artık
Bu normal mi? Arkadaşlarım ve annelerine bakıyorum. kendime bakıyorum. Sadece mutlu bir aile istedim. Bu kadar erkek değil
Cildiriyorum. Çünkü kantinci adam evli olduğu hakde anneme yazıyor. Kuzeni evli anneme yazıyor. Annemde cevap veriyor bense buna katlanamamniye ölmek istediğini niye çıldırdığını bir tek ben mi anlayamadım. sayfalardır okuyorum hala anlamadım. sanki annesi eve erkekleri dolduruyormuş da hepsi kızı taciz ediyorlarmış gibi neye dayanamıyormuş ya anlayan anlatabilir mi...
mesela yaşlı adam tanıdık çıkmış ne var bunda, niye "sen de mi" deyip çıldırmış bu kızcağız...
Nasıl kapatirabilirimcanım bence bu konunu kapattır yoksa iffet,ahlak,namus kavramların yanlış oturacak.
kesinlikle annen doğru yolda değil,yaptığı ,söylediği hiçbirşey de mazeret sayılamaz yalnızlık çekmesine vs maşallah sana ki ruhun zehirlenmemiş rahatsız oluyorsun annenin tavırlarından hakkında hayırlısı olsun daha önce de yazmıştım okuluna,sınavına odaklan ve kendi yolunu çiz inşallah güzel ahlaklı insanlar çıkar hep karşına
Evet işte ben buna katlanamiyorum. Şimdi benim için ölüyorlar diyor. Sokakta herkes bana bakıyor diyor bunlar normal miannenin psikolojik sorunları olabilir. Birinin ona Prensesim demesi eğer flört ettiği biriyse normal değilse bir de bunu sana anlatması hiç normal değil.
Sanırım annen kendini bu şekilde duygusal olarak tatmin etmeye çalışıyor. Tamam birileriyle görüşebilir yeniden evlenebilir vs ama liseli kız gibi bu bana baktı iltifat etti vs diye düşünüp heyecanlanması bir de bunu sana anlatması çok yanlış.
Ondan empati yapmasını isteyebilirsini. Sen bir sürü erkekle konuşsan bunları ona anlatsan eminim rahatsız olurdu
Ben de yalnızım. Çok yalnızım. Baba sevgisi yok dede sevgisi yok. Bana sevgi gösterecek kimse de yok. Ben bunları diyorum ama dinletemiyorum. Yine anlatıyor47 yaşında yıllardır yalnız çocuğuyla bir başına olan kadının,biraz ilgi görmesi ruhunun okşanması eksik yanını gideriyordur.Bunu da en yakın gördüğü seninle paylaşıyor.Bir kadının gençliğini yıllarını yalnız geçirmesi kolay bir şey değil.Ahlkasızlık yapmadıktan sonra da bunca tepki verecek bir durum yok ortada.En fazla,annene bana böyle şeyler anlatma duymak istemiyorum der geçersin.
Nasıl kapatirabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?