Annem kötü bir insan değil. Son yıllarda oluştu bunlar. Melek gibi kadindi. Değişti birden bende alışkın değilim. O yüzden böyle oldum. Her şeyden tiksinir oldum. Haklısiniz ama konusunca benim özel yaşamım diyor.Yanlış bir ilişki görmediğini söylemiştin yorumumu ona göre yaptım
Ancak şunu söyleyeyim anne kıymetli bir hazinedir, hata da yapsa kıymetlidir, doğurmasaydı çok çirkin bir tabir, Allah adama o beğenmediği anayı arattırır, yaşım 40 oldu, neredeyse annen yaşındayım, bu sözlerimi yabana atma. Hata yapıyorsa bunları konuş onunla ama ona düşman olma. Hem babasızlığı hem anasızlığı yaşamış biri olarak diyorum ki Allah kimseyi annesiz bırakmasın, alıp da arattırmasın
Annem kötü bir insan değil. Son yıllarda oluştu bunlar. Melek gibi kadindi. Değişti birden bende alışkın değilim. O yüzden böyle oldum. Her şeyden tiksinir oldum. Haklısiniz ama konusunca benim özel yaşamım diyor.
Hayır getirmiyor konuşuyor sadeceFlortun otesine gidip eve getiriyor mu? Biraz sakin ol bazi yaptiklarini gormezden gel. Dogrular degisir kisiden kisiye. Annen yalnizligin acisini begenildigini hissederek azaltmaya calisiyor. Bak yasin cok genc bu duygulari anneni anlayamazsin.
Sen yine onun sevdigi kizisin bazi seyleri cevredeki annelerden farkli yapiyor olmasi bu gercegi degistirmez.
Bana anlatma diyorum ama egosu müsade etmiyorBelki bunalmıştır, geçici bir dönemdir
Sen yine kırma gönlünü , özel hayatın özel kalsın anne benimle paylaşma diyebilirsin
Dua et, içini ferah tutmaya çalış, bu görüşmeleri sonradan başladıysa eminim uzun sürmeyecektir, belli ki zor bir dönem geçiriyor
Onları düşünmekten kendim bittim. Bıktım artık ben de insanimAnnemin bir sorunu mu var diye Düşünseniz önce. Sonradan oldu diyorsunuz çünkü. İnsan annesi hakkında bu kötü konuşmamalı ama ya.
Siz de sadece evlenip boşanan kadınlar evlilik dışı ilişki yaşar diye düşünecek kadar saf mısınız?Butun o sapiklar annene sadece evlenip ayrildigi icin yaziyor. Guzel oldugu icin degil. Annen bunu ya anlamak istemiyor ya da gercekten bunu anlamayacak kadar saf.
Hadi ama bebegim. Neyin var senin?Siz de sadece evlenip boşanan kadınlar evlilik dışı ilişki yaşar diye düşünecek kadar saf mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?