Doğru olan Ne Ne Ne Neeeeee

Annem kötü bir insan değil. Son yıllarda oluştu bunlar. Melek gibi kadindi. Değişti birden bende alışkın değilim. O yüzden böyle oldum. Her şeyden tiksinir oldum. Haklısiniz ama konusunca benim özel yaşamım diyor.

Flortun otesine gidip eve getiriyor mu? Biraz sakin ol bazi yaptiklarini gormezden gel. Dogrular degisir kisiden kisiye. Annen yalnizligin acisini begenildigini hissederek azaltmaya calisiyor. Bak yasin cok genc bu duygulari anneni anlayamazsin.

Sen yine onun sevdigi kizisin bazi seyleri cevredeki annelerden farkli yapiyor olmasi bu gercegi degistirmez.

Belki bunalmıştır, geçici bir dönemdir
Sen yine kırma gönlünü , özel hayatın özel kalsın anne benimle paylaşma diyebilirsin
Dua et, içini ferah tutmaya çalış, bu görüşmeleri sonradan başladıysa eminim uzun sürmeyecektir, belli ki zor bir dönem geçiriyor

Annemin bir sorunu mu var diye Düşünseniz önce. Sonradan oldu diyorsunuz çünkü. İnsan annesi hakkında bu kötü konuşmamalı ama ya.

Hayır getirmiyor konuşuyor sadece

Bana anlatma diyorum ama egosu müsade etmiyor

Butun o sapiklar annene sadece evlenip ayrildigi icin yaziyor. Guzel oldugu icin degil. Annen bunu ya anlamak istemiyor ya da gercekten bunu anlamayacak kadar saf.
Siz de sadece evlenip boşanan kadınlar evlilik dışı ilişki yaşar diye düşünecek kadar saf mısınız?

annenin psikolojik sorunları olabilir. Birinin ona Prensesim demesi eğer flört ettiği biriyse normal değilse bir de bunu sana anlatması hiç normal değil.
Sanırım annen kendini bu şekilde duygusal olarak tatmin etmeye çalışıyor. Tamam birileriyle görüşebilir yeniden evlenebilir vs ama liseli kız gibi bu bana baktı iltifat etti vs diye düşünüp heyecanlanması bir de bunu sana anlatması çok yanlış.

Ondan empati yapmasını isteyebilirsini. Sen bir sürü erkekle konuşsan bunları ona anlatsan eminim rahatsız olurdu

Bence yaşınızın etkisiyle ve kafanızda yarattığınız "anne" standartıyla annenizin davranışlarını uyuşturamadığınız için komplekse girmişsiniz. Ileride bunlara gülüp geçeceksiniz belki de.

Ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum. Beni de annem büyüttü. Benim annem de çok güzel bir kadındı. Çocukken sokakta birlikte yürüdüğümüz zamanları hatırlarım, bi' bakan bir daha dönüp bakardı. Beni kardeşi falan zannederdi hiç tanımayan insanlar. Kimse üç çocuğu olduğuna inanmazdı. 60 yaşında şimdi hâlen yaşına göre güzel bir kadın. Sizin annenizden farklı olarak o güzelliğini her zaman reddetti. Daima çocuklarına sığındı.

Ben de keşke tam tersi olsaydı diyorum. Tam tersi derken yanlış anlaşılmasın. Keşke kızım var, oğlum kabullenmez vs. sebeplerle hayatına ket vurmasaydı. Birini sevseydi, hayatında manevi olarak destek olabileceği biri olsaydı. Hele ki evlendikten sonra daha da koydu bu durum bana. Annem ayakta ölecek cinste kadınlardan asla bize yük olmak istemez. O yüzden hep ömrünün geri kalanını birlikte geçirebileceği biri olsun istiyorum hayatında. Ileride bir şekilde annenizden ayrılıp yalnız kaldığı zaman bunu daha iyi anlayacaksınız. Onun sırdaşı, evladı, dayanağı da benim. Ben ne kadar onun evladıysam, onu da kendi çocuğummuş gibi görüyorum.

Annenizin böyle olmasının sebebi yalnızlığı sadece tüm bu sevilme isteğini görselliğine olan iltifatlarla bağdaştırıp bir arkadaşına değil de size anlatacak kadar yalnız. Yıllar sonra birden böyle oldu demişsiniz. Belki kendinin farkına ancak varabildi. Evli kuzeniyle konuşuyor diye yadırgamanız da hiç doğru değil ayrıca. Kuzeni yahu.

Annenizi eleştirmek, kıskanmak ve komplekslere girmek yerine onu sevgiyle sarıp, anladığınızı hissettirecek bir arkadaş olsanız çok daha faydalı olabilir bence.

Belli bir olgunluktan sonra insanın bedeni yaşlanmaya devam ediyor ama ruhu yaşlanmıyor sıfatın annede olsa anneannede olsa bu böyle
ve insan yaşaması gerekenleri yaşında yaşayamamışsa o insanı geliyor 40 50 yaşında buluyor
annenin yaşadıklarından çok yaşamadıkları ve hiç yaşayamayacakları onu böyle davranmaya itmiştir bence ileri yaş ergenliği diye düşünerek hoş gör biraz arkadaşça telkinle yaklaş

Annene kulaklarini tıka.
Mümkün olduğunca dersine odaklan mesleğini bul umarim sen kendine o aradiğin aileyi kırarsin

Benimde 17 yasımda kızım var ve ben 33 yaşındayım ..daha genç gösteriyorum abla kardeş gibisiniz diyorlar ..kim derse desin kızım gelip bana duyduğu bütün güzel sözleri iltifatları kendısı söylüyor çok mutlu oluyor ..bende ne olursa ona sölüyorum arkadaş gibiyiz ..mesela şu çok yakışıklıymış diyebiliyoruz ..onun sınıf arkadaşlarına ooo yakışıklı diyorum ..bence annen seni arkadaşı gibi görüyor sen rahatsız oluyorsan kendıne onu dinleyecek anlatacak arkadaş bulmalı ..ve gençliğini yaşayamamış sanırım ..onun mutluluğu senin mutluluğundur ..takılma böle şeylere ..biraz uzun oldu kusura bakma

Siz de sadece evlenip boşanan kadınlar evlilik dışı ilişki yaşar diye düşünecek kadar saf mısınız?
Hadi ama bebegim. Neyin var senin?
Bunu dusunenin erkekler oldugunu yorumumumda soylemisim zaten. Erkeklerin evlenip ayrilmis kadinlara, iliskiye daha acik gozuyle baktiklarini hepimiz biliyoruz. Bu onlarin yanlis dusuncesi. Benim degil. Ok???

Benim de ayni durumda olan bir ki arkadasim ve annesi vardi. Kadin yillar icinde duruldu yani bircok erkegin ondan zaten hoslanabilcegini anladi sevgili sayisi en aza indi.

Kiz da o is bu is derken okurken calisti gezdi tozdu annesinden bagimsiz cunku anesi kendiyle daha cok ilgileniyor cocugun isteklerini ihtiyaclarini goz ardı ediyordu. Gel zamangit zaman kiz büyüdü daha akillandi ve anneyi affetmeyi ogrendi, kiz evlendi anneyse tek basina ayakta daha saglam durmayi ogrendi.

Aynen bunlar oldu. Senin de boyle seyler olucak calm down derler ya sakin ol. Gecicek zaman geçtikçe degisicek

Annen şimdi gecmise genclige ozlem gencken yasayamadiklarini telasla yasama hissi. Gencligini babana baglamis olmasina duydugu pişmanlık. Yalniz yasamaaalisma baskalari tarafindan begenilmeye olan istek gibi duygular barindiriyor.
Kolay degildir yasadiklari.

bak canim bende babasiz buyudum simdi evliyim abim yasadigimiz yerde degil ve annem bir evde damin deliginde tek basina daha 50 yasinda ve damin deliginde tek basina bunu 2 kere yazdim iyice oku kafana yer etsin diyesen yarin uniye gideceksin evleniceksin ve o kadinda oyle damin deliginde tek basina kalacak keske annem kendine uygun birini bulsada evlense deriz biz hep her kadini begenen birileri mutlaka olur ve bu her kadinin gizlide olsa hosuna gider bizim genlerimizde begenilme durtusu hep vardir annen guzelliginin farkinda kendine ozguveni tam bir insan seni anliyorum babandan baskasiyla baskalariyla konusuyo olmasini birilerinin annene alici gozuyle bakmasini kabullenemiyodun ama oda bi insan onunda hsyattan beklentileri var seni dogurdu diye senin diledigin gibi yasayacak hali yok kadinin sana bakmis bakiyoda beslemis buyutmus onada hayat lszim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…