Doğru olan Ne Ne Ne Neeeeee

Annen tutup hepsiyle sevgili olmuyor sonucta. Hatta sevgilisi de yok anladığım kadarıyla. Ne kadardır bekar bilmiyorum ama sevmek sevilmek istiyor olabilir. Çok görmemek lazım. Yalnız size yansıtmasa iyiymiş.

Bazıları abartıyorsun demiş ama bence abartmıyorsun.

Annen senin sağlıklı bir genç kadın olarak yetişmeni istiyorsa seninle konuştuklarına, davranışlarına dikkat etmeli. Yazdıkların bana çok itici geldi. Sanki ana-kız değil de ev arkadaşıymışsınız gibi..

Annen tutup hepsiyle sevgili olmuyor sonucta. Hatta sevgilisi de yok anladığım kadarıyla. Ne kadardır bekar bilmiyorum ama sevmek sevilmek istiyor olabilir. Çok görmemek lazım. Yalnız size yansıtmasa iyiymiş.
Bu öyle değil. Ben ona yazan erkekleri dinlemek istemiyorum. Keyifli keyifli anlatmasini süslenmesini benden çok susleniyor

Açık açık soracağım, yorumumu ona göre yapacağım
Anneni bu beğenilme halleri dışında kötü bir şey yaparken gördün mü ?
Hayatında biri olması değil kastım bu bence yanlış değil
Ancak sen onu yanlış bir ilişki içinde gördün mü ?

Gidebiliyorsan babana git ya da bir aile büyüğüne dişlerimi sıkıyorum kötü bi laf etmemek için annene..

Sonuna kadar haklısın ama değmez ölmeye inan, lütfen derslerine daha çok odaklan hiç dinleme anneni,duyma
iyi bir bölüm kazan ve uzaklaş ordan sonra işe gir hiç yüzüne bakma şansın bol olsun.

Evet evet öyle ben anne gibiyim o çocuk gibi. Tek istediğim normal bir annem olmasi. Etrafımda eşinden boşanan anneler var benim ki gibi değil. Gerçekten yıprandim

Ben normal bir anne istiyorum
Anneni teyzeme benzetdim. Teyzem de ellisini geçkin, ama güzel, şuh bir kadın. Eskiden bende ona kızardım. Ama şimdi keşke onun gibi olsaydım diyorum. Yaşın ilerlediği zaman annenin bu davranışlarını yadırgamıyacaksın.
Kadın olmak güzeldir. Bunu doyasıya yaşayabilmek daha güzeldir. Annen romantikse, onu yargılama.

Konusuyor derken? sohbet mi ediyor, flort mu ediyor, iliski mi yasiyor...
Surekli normal bir annem olsun isterdim demissin ama normal in kistasi nedir? hicbirimiz mukemmel degiliz ve hicbirimizin mukemmel aileleri yok. bakma o disardan muhtesem aile tablolari cizenlere, smallville de yasamiyoruz hicbirimiz. annenin konustugu evli erkeklerin de cocuklari var mesela, anne babasinin ozel hayatini onaylamayan herkes olse dunya nufusunun yarisi bir anda yok olur.
O yuzden kendi hayatina odaklan sen. eminim annen de kotu bir insan degil, sadece cok yalniz.

Hayır görmedim

Babam yok gibi bir şey teşekkür ederim yorumunuz icin

Çocuğu var mı? Ben bunu yadirgarim sayesinde ne biriyle evlenmek istiyorum ne de çocuk yapmak. Doğacak çocuk çocuk benim gibi mutsuz olmasın diye

Evet evet öyle ben anne gibiyim o çocuk gibi. Tek istediğim normal bir annem olmasi. Etrafımda eşinden boşanan anneler var benim ki gibi değil. Gerçekten yıprandim
Her şeyi görmezden gel, çok çok ders çalış, çok güzel bir okul güzel bir bölüm kazan ve hayatını kurtar. Sen ayakları üzerinde sağlamca durabilen bir kadın ol ki kimse seni üzemesin tamam mı. Yapman gereken tek şey bu şu anda, geleceğine odaklan. Çalış ve kurtul. Yapabilirsin

Flört ediyor. Ben de yalnizim o eline telefonu alip konuşmaya baslayinca da yalnizim normal hayatta da ise gittiğinde de şikayet etmiyorum ama benim normal anneden kastım. Çocuğu ile ilgilenen , ona vakit ayıran Onun yaptığı şeylere özenip genç gozukecegim diye aynısı yapan değil. Arkadaşlarım gibi mutlu bir aile onlarca erkeğin buraya bakması degil

Hayır görmedim

47 yaşında yıllardır yalnız bir kadın beğenilmek ister, sevilmek ister bunlar normal duygular
Kızları olan, bekar annelerin hayatı pek kolay olmuyor
Benim ablam 26 yaşında ayrıldı eşinden, şu an 46 yaşında, ailemizin en güzel kadını odur
Çok ısrar etmeme rağmen evlenmedi, genç kızım var eve yabancı bir adamı sokamam dedi, şimdi kızı evlilik planları yaparken o yalnız yaşamaya hazırlanıyor, eski eşi de evlenip düzenini kurdu. Annende ablam gibi sorumluluklarıyla baş başa kalmış bir kadın, her davranışı normal olmayabilir ama bu seni bu kadar rahatsız etmemeli. Etraftaki erkeklerin ciğersizliği annenin suçu değil. Güzel olmak, beğenilmek de suç değil,bence sen bilinç altında annene karşı bir cephe geliştirmişsin bununla başa çıkmalısın. Bırak o da kendi dünyasında böyle avunsun, kızmaya hakkın yok, bu kadar abartmaya hiç hakkın yok.

neresi normal ya hu
normal görenleri anlamadım ben
kız annem evli erkeklerle görüşüyor diyor bunun neresi normal?

sen üniversiteye hazırlanıyorsun sanırım canım bu sana motivasyon kaynağı olsun.
güzel bi bölüm kazan kendi ayaklarının üstünde dur
ancak bu şekilde bu psikolojiden çıkarsın

Evet geliştirdim. Bunu kabul ediyorum. Buna katlanamiyorum. Evli adamlara cevap vermesine onunla bununla konuşmasına. Geçen adamın biri prensesim demiş. Bana anlatıyor.

Bunlar da kolay değil. Ben babasız büyüdüm. Bende yalnız büyüdüm. Doğurmasaydi. Ben mi istedim. Madem bana bunları yaşayacakti. Dogurmasaydi

Kazanamicam bu şekilde gidersem

Yanlış bir ilişki görmediğini söylemiştin yorumumu ona göre yaptım
Ancak şunu söyleyeyim anne kıymetli bir hazinedir, hata da yapsa kıymetlidir, doğurmasaydı çok çirkin bir tabir, Allah adama o beğenmediği anayı arattırır, yaşım 40 oldu, neredeyse annen yaşındayım, bu sözlerimi yabana atma. Hata yapıyorsa bunları konuş onunla ama ona düşman olma. Hem babasızlığı hem anasızlığı yaşamış biri olarak diyorum ki Allah kimseyi annesiz bırakmasın, alıp da arattırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…