Ben normal bir anne istiyorumAnneni olduğu gibi kabul etmelisin. O zaman daha mutlu olursun.
Bu öyle değil. Ben ona yazan erkekleri dinlemek istemiyorum. Keyifli keyifli anlatmasini süslenmesini benden çok susleniyorAnnen tutup hepsiyle sevgili olmuyor sonucta. Hatta sevgilisi de yok anladığım kadarıyla. Ne kadardır bekar bilmiyorum ama sevmek sevilmek istiyor olabilir. Çok görmemek lazım. Yalnız size yansıtmasa iyiymiş.
Çıldırmak üzereyim. Dayanamıyorum. İçim yanıyor. 17 yaşındayım. Omzumda koca bir yük...
Annem 47 yaşında genç gösteren güzel bir kadın. Yıllardır yalnızız babam yok. Ama ben bittim tükendim.
Annem tüm erkeklerden tiksinmeme sebep oldu. Kimi görsem evli bekar farketmeksizin anneme yazıyor. Soğudum. İçim çürüdü dayanamıyorum.
Annem yıllardır bir şey yaşamadigi için çocuk gibi davranıyor. Yok herkes bana baktı. Bu bana bu iltifatta bulundu. O bana bunu dedi şu bana şunu dedi. Öldürmek istiyorum kendimi. Ben yapsam ona özenir yapar. Ben çok korkuyorum artık her şeyden. Bana bunu yaşatmaya hakkı var mı?????
Yanlış miyim ? Abartiyor muyum? Bunları yazarken bile Ağlıyorum. Ona dedim ki anne rahatsız oluyorum bu sene sınav senem ne olur bana belli etme. Kafama takmayim. Duramıyor. Ben çok güzelim deyip duruyor. Bana bana çekseydin daha güzel olurdun dedi.
Hatta dün dershane kantininde yeni bir amca gelmiş. Tanıştım işte sonra annemi taniyormus sordu benim içim yandi ölmek istedim. Sende mi dedim sen yapma bari dedim. Ölmek istiyorum nefes alamıyorum
Kendimi 50 yaşında onu 17 yaşında görüyorum artık
Evet evet öyle ben anne gibiyim o çocuk gibi. Tek istediğim normal bir annem olmasi. Etrafımda eşinden boşanan anneler var benim ki gibi değil. Gerçekten yıprandimBazıları abartıyorsun demiş ama bence abartmıyorsun.
Annen senin sağlıklı bir genç kadın olarak yetişmeni istiyorsa seninle konuştuklarına, davranışlarına dikkat etmeli. Yazdıkların bana çok itici geldi. Sanki ana-kız değil de ev arkadaşıymışsınız gibi..
Anneni teyzeme benzetdim. Teyzem de ellisini geçkin, ama güzel, şuh bir kadın. Eskiden bende ona kızardım. Ama şimdi keşke onun gibi olsaydım diyorum. Yaşın ilerlediği zaman annenin bu davranışlarını yadırgamıyacaksın.Ben normal bir anne istiyorum
Evli erkeklerle konuşuyor. Kendi kuzeni olsun. Başkası olsun. Belki rahatsız etmiştir bilemem ben sadece normal bir aile istedim. Bu kadar erkeğin olduğu bir yaşam istemedim. Benim annem babam da normal olsun istiyorum. Erkeklerden tiksindim
Hayır görmedimAçık açık soracağım, yorumumu ona göre yapacağım
Anneni bu beğenilme halleri dışında kötü bir şey yaparken gördün mü ?
Hayatında biri olması değil kastım bu bence yanlış değil
Ancak sen onu yanlış bir ilişki içinde gördün mü ?
Babam yok gibi bir şey teşekkür ederim yorumunuz icinGidebiliyorsan babana git ya da bir aile büyüğüne dişlerimi sıkıyorum kötü bi laf etmemek için annene..
Sonuna kadar haklısın ama değmez ölmeye inan, lütfen derslerine daha çok odaklan hiç dinleme anneni,duyma
iyi bir bölüm kazan ve uzaklaş ordan sonra işe gir hiç yüzüne bakma şansın bol olsun.
Çocuğu var mı? Ben bunu yadirgarim sayesinde ne biriyle evlenmek istiyorum ne de çocuk yapmak. Doğacak çocuk çocuk benim gibi mutsuz olmasın diyeAnneni teyzeme benzetdim. Teyzem de ellisini geçkin, ama güzel, şuh bir kadın. Eskiden bende ona kızardım. Ama şimdi keşke onun gibi olsaydım diyorum. Yaşın ilerlediği zaman annenin bu davranışlarını yadırgamıyacaksın.
Kadın olmak güzeldir. Bunu doyasıya yaşayabilmek daha güzeldir. Annen romantikse, onu yargılama.
Her şeyi görmezden gel, çok çok ders çalış, çok güzel bir okul güzel bir bölüm kazan ve hayatını kurtar. Sen ayakları üzerinde sağlamca durabilen bir kadın ol ki kimse seni üzemesin tamam mı. Yapman gereken tek şey bu şu anda, geleceğine odaklan. Çalış ve kurtul. YapabilirsinEvet evet öyle ben anne gibiyim o çocuk gibi. Tek istediğim normal bir annem olmasi. Etrafımda eşinden boşanan anneler var benim ki gibi değil. Gerçekten yıprandim
Konusuyor derken? sohbet mi ediyor, flort mu ediyor, iliski mi yasiyor...
Surekli normal bir annem olsun isterdim demissin ama normal in kistasi nedir? hicbirimiz mukemmel degiliz ve hicbirimizin mukemmel aileleri yok. bakma o disardan muhtesem aile tablolari cizenlere, smallville de yasamiyoruz hicbirimiz. annenin konustugu evli erkeklerin de cocuklari var mesela, anne babasinin ozel hayatini onaylamayan herkes olse dunya nufusunun yarisi bir anda yok olur.
O yuzden kendi hayatina odaklan sen. eminim annen de kotu bir insan degil, sadece cok yalniz.
Hayır görmedim
Evet geliştirdim. Bunu kabul ediyorum. Buna katlanamiyorum. Evli adamlara cevap vermesine onunla bununla konuşmasına. Geçen adamın biri prensesim demiş. Bana anlatıyor.47 yaşında yıllardır yalnız bir kadın beğenilmek ister, sevilmek ister bunlar normal duygular
Kızları olan, bekar annelerin hayatı pek kolay olmuyor
Benim ablam 26 yaşında ayrıldı eşinden, şu an 46 yaşında, ailemizin en güzel kadını odur
Çok ısrar etmeme rağmen evlenmedi, genç kızım var eve yabancı bir adamı sokamam dedi, şimdi kızı evlilik planları yaparken o yalnız yaşamaya hazırlanıyor, eski eşi de evlenip düzenini kurdu. Annende ablam gibi sorumluluklarıyla baş başa kalmış bir kadın, her davranışı normal olmayabilir ama bu seni bu kadar rahatsız etmemeli. Etraftaki erkeklerin ciğersizliği annenin suçu değil. Güzel olmak, beğenilmek de suç değil,bence sen bilinç altında annene karşı bir cephe geliştirmişsin bununla başa çıkmalısın. Bırak o da kendi dünyasında böyle avunsun, kızmaya hakkın yok, bu kadar abartmaya hiç hakkın yok.
neresi normal ya hu
normal görenleri anlamadım ben
kız annem evli erkeklerle görüşüyor diyor bunun neresi normal?
sen üniversiteye hazırlanıyorsun sanırım canım bu sana motivasyon kaynağı olsun.
güzel bi bölüm kazan kendi ayaklarının üstünde dur
ancak bu şekilde bu psikolojiden çıkarsın
Evet geliştirdim. Bunu kabul ediyorum. Buna katlanamiyorum. Evli adamlara cevap vermesine onunla bununla konuşmasına. Geçen adamın biri prensesim demiş. Bana anlatıyor.
Bunlar da kolay değil. Ben babasız büyüdüm. Bende yalnız büyüdüm. Doğurmasaydi. Ben mi istedim. Madem bana bunları yaşayacakti. Dogurmasaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?