Ablacım, o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki! Benim annemde kardesinden cok cekti, babamda kardeslerinden cok cekti. Ne kadar uzulup yikildigini tahmin edebiliyorum. Ablam benim üzme tatlı canını, esinle olan evliligine odaklan onla aranı düzgün tut. O hayır bilmez kardeslerin senin mutluluğunda bogulsunlar insallah. Ben bilirim kıskanclıktan kendi kardesin bile yuvanı yıkmaya kalkarlar. Onlar senle konusmuyorsa sende onlarla arana duvar ör ablam onlar sana ulasamasinlar yüce Allahım bütün kullarını görüyor sana yapılanlar döner dolasır onları bulur. Ki buluyormus bak attiklari iftiralar.Sen kendi yavrularını ve ailene düsün napicaksin ablam ben bile bu yasimda nelere sahit oldum ailemde. Arkadaslarımızı secebiliyoruz ama ailemizi secemiyoruz maalesef. Ben senden yasca kücügüm ama halinden anliyorum guzel ablam saglicakla ve mutlu kal :)
Sagol benim guzel yurekli kardesim..
Yorumun benim gozlerimi dolu dolu etti.. Oyle yapacak birsey yok ne yazik ki..Bu da benim imtihanim..
inan bu tamamen kiskancliktan kaynaklanan birsey.. Cogu zaman kulaklarimla bile duydum benim cok iyi,cok rahat,cok prensesler gibi bir hayatim oldugunu dusunuyorlar. Ben onlara gore hicbirsey cekmemisim,ne dert,ne tasa..Oysaki Kralini cektim herseyin, yalnizligin mesela..Ama yinede hep Allaha sukur ettim, derdimle sorunumla kimseyi bogmadim.. Kendi mutsuzlugumun hincini, bir baskasindan cikarmadim. Onlar bunu yapti hep..
Kendi mutsuzluklarinin hincini, ofkesini benden cikardilar..
Zaten kardesim oyle bir duvar ordum ki, asla birdaha o duvardan iceri giremeyecekler..
Bunu yaparak Annem ve Babami da uzmus olacagim ama Allah biliyor neler cektirdiklerini.. Bitti zaten bundan boyle..
Dogru duvar yikilmaz...
Hatirliyorum daha onceki konundan seni.kardes dedigin insanlar dusmandan beterler.evet iyi olmak yanliz kalmaktir.bizzat yasayanlardanim.dogru soyleyeni 9koyden kovuyorlar ama 10.koye muhtar yapmiyorlar artik.yorumum sacma gelebilir ama.bu devirde artik herkes oncelik ben diyor.bencillik almis basini gitmis.bazen bende diyorum.keske dogrucu olmasam.yalan soylesem,ikiyuzlu bencil olsam ama olmuyor iste.Allah sabir versin.boyle kardeslerin olucagina,onlar yokmus varsay daha iyi bence.
Ablam benim mesajin icinde tesekkur ederim, ama geri mesaj yazamiyormusum az cevabim oldugu icin.Bilirim ablam benim annemde senin gibi cok cekti kardesinden askalsin bosanma noktasina geliyorlardi babamla. O yuzden bizde baya etkilendik. Kardes bu atsan atilmaz satsan satilmaz ablacim en iyisini yapmissin cocuklarini,esini en onemliside kendini dusun ablacim benim annem torbalar dolusu ilac icer hala o yuzden uzak durman en iyisi onlardan kendi ailen sana yeter ablam annenle baban senin cok cektigini goruyorlardir uzulselerde onlarda icten ice senin yaptigini takdir edicekler. Herkesin yaptigi kendine bosver sen ablacim onlar dusunsunler simdide :)
Bende doğrucu olduğum, fazla iyi niyetli olduğum için hep hayatından çıkarılan oldum
Dost olarakta her konuda da böyle oldu
Bazen düşünüyorum da, insanların kardeşler dahil bir yere kadar var olabiliyor insanın hayatında
En iyisi kendi kendine yetebilmeyi öğrenmek.
Çıkarılan değil çıkarmayı öğrendiğimiz gün mutlu olacağız, kesinlikle...
Doğrucu olmaktan vazgeçemedim. O kadar şeffaflık ki....yüzüm gülmek istemiyorsa gülmüyorum ve çevremi önemsesem de bu elimde olmuyor....pek sevilmem
Ok gibi doğru olursan yabana atarlar, yay gibi eğri olursan elde tutarlar.
aynen ben de sevilmem çünkü yalaka olamıyorum ama öyleleri yaranıyor işte...Doğrucu olmaktan vazgeçemedim. O kadar şeffaflık ki....yüzüm gülmek istemiyorsa gülmüyorum ve çevremi önemsesem de bu elimde olmuyor....pek sevilmem
Bu devirde insanlar öyle bir hal almış ki... Herşey çıkar üzerine kurulmuş. İyi niyetliysen ya kötüsün ya fesat ama hiç demezler sen doğrusun diye, çünkü kimsenin işine gelmez, menfaate ters...
Anlattığınıza yakın olaylar ben de yaşadım en yakınlarımdn değil ama akrabam dediğim yakınım dediğim kişilerden...
Doğruysan, içinden geçeni olduğu gibi söylüyorsan senden kötüsü olmaz ama alttan alttan laf sokuyorsan, iğneleme yapıyorsan senden iyisi olmaz. Ben boşverdim artık böylelerini herkes yerinde sağolsun deyip geçiyorum Rabbim görüyor kul bilmese de olur diyorum. Tabii kardeştir et tırnaktan ayrılmamalı ama onlar seni dışlamayı seçtilerse sen de mutlu olduğun kişilerle birlikte ol ne mutlu ailen eşin yavruların varmış Allah bağışlasın, onlara odaklan zaten sana ihtiyacı olan arar sorar, ki sen de yüz çevirmezsin böyle zamanlarda... Allah gönlüne göre versin...
siz doğru bildiğiniz yolda devam edin, nasıl olsa o karakterlerle bir gün birbirlerine düşer,sizin kıymetinizi anlarlar. açıkçası kardeşim yok ama arkadaşlık ilişkilerimde ben de sizin gibi düzüm, oynayamam hiç. aramın bozulduğu bir iki arkadaşım oldu bu yüzden ama gerçekten umrumda bile değil. kardeşleriniz olduğu için çok kırılıyorsunuz eminim ama bence kan bağı hiç önemli bir şey değil. sizi yoranlara hayatınızda fazla yer vermeyin. bırakın ne halleri varsa görsünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?