cnm amacimiz zaten aile ziyareti iki tarafi nasil idare edicem onu dusunuyorumIlla birine ugramakmi lazim?kocaman insanlarsiniz ne esiniz ailesine nede siz kendi ailenize bagli degilsiniz..bazi seyleri cok buyutuyorsunuz..
geçen tlf annem baban eger esin gelirse yüz göz olmayacakmis dedi anne geldgimde yapmayin bari diyorum da diyorumBu isin dogrusu yok canin once kayinvalidene gitmek istiyormus oyle yap.Annen baban anlamis olur ustelik sizi huzursuz ettiklerini birset derlersede kisa bir tatilim var huzursuz etmeyin beni diyebilirsin.
aman sizde valla billaşu noktalama isaretlerini şuraya iliştireyim belki lazım olur (. , ? ...)
sorun aslinda bnim yanimda laflari acilmasi kimsenin lafiyla o onu yapti bu bunu yapti laflarina gelemem ...gina geliyo''Tatiller ve bayramlar nasıl başlamadan zehir edilir'' adlı çalışma.
Programınızı kendiniz belirleyin ve ona uyan uymayanı bir zahmet dinlemeyin.
O ona küs,bu buna gıcık.
Öf ne acayip işler.
hahahaah tmm kızmayın şakaydıaman sizde valla billa
dogru soyluyorsunuz tamam ama insan sinirlenince noktalama akla gelmiyoki direk yazayim çözüm bulayim derdindeyim yinede dikkat etmis halimhahahaah tmm kızmayın şakaydı
siz direk kayinvalidenize geçin bence. kendi anne babanızla bi sekilde aranızı yaparsiniz zaten öz kızları sonuçta
cnm amacimiz zaten aile ziyareti iki tarafi nasil idare edicem onu dusunuyorum
off malesef ki...Zaten kaynananda kaldıktan sonra annene geçeceksin, gece görme isteği neden?
Git kaç gün kalcaksan kal sonra kendi ailende kalıp ordanda havaalanına geçersin.
Bunda karışık sorun edecek bişey yok ki
Onlar birbirine soğuk olursa olsun sen karışma.
Böyle izin bayram günlerinde şu stresler bütün iznimizi mahvediyo
geçen tlf annem baban eger esin gelirse yüz göz olmayacakmis dedi anne geldgimde yapmayin bari diyorum da diyorum
bn gel demiyorum ki cnm gelicem dedi ama gelmek istemedigini bende biliyorum babam soylemeside baska oldu...iyi de uçak annelerin şehre iniyorsa oraya gider 3-5 gün kalır sonra kv nin olduğu yere geçer kalırsın sonra da dönüşten 3-5 gün önce gelir yine kalır oradan da gidersin evine
bu sayılar farazi tabii
sonuçta tatilin gün sayısına göre ailelerde eşit kalın arada başka yere gidecekseniz onu da düşün
bu arada anneniz neden gelip kv de kalsın ben onu anlamadım
yani siz ona gider kalırsınız kadını neden kv ye sürükleyesiniz ki
Ailen cok kaprisli senin huzurunu dusunmuyor kendi egolarinin derdindeler.geçen tlf annem baban eger esin gelirse yüz göz olmayacakmis dedi anne geldgimde yapmayin bari diyorum da diyorum
Kimse sizi karşılamaya gelmesin,kime önce gitmek istiyorsanız ona kendiniz gidin.sorun aslinda bnim yanimda laflari acilmasi kimsenin lafiyla o onu yapti bu bunu yapti laflarina gelemem ...gina geliyo
belki esiniz bir sey yapti diyeceksiniz ama Asla bir sey ypmadi en bastan istenmedi belki duzelir dedik ama olmadi guya dedm vasiyet etmis o sehirden kiz da alma kizda verme bnde hem annem tatafi oldugu icin hemde dedemin vasiyetine uymadigim icin arada esim gitti...bunu şimdi gördüm
gitmeyin ailenize
babanız damadı aileden görmüyor madem sizi de çocuğunuzu da karnınızdakini de görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?