doğru olmasi gereken hangisi...lutfen bilgi verin

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
slm kizlar simdi aralik ayinda izine gidicem kaynanamgil anneme 3 saat uzak ve baska sehirde kalıyorlar o sehrinde yurtdışına ucak seferleri yok sadece sehirler arasi...bnim annemgilin ordaki havaalanida annemlere 20 dk arabayla uzak ...
izine gidersek annemgilin ordaki havaalaninda inecez ve gece 11 de insek bi kac saate ancak havaalanindan çıkış yapariz gec olur diye daha annemgile ugramicaz direk daha kaynanamgile gidecez çünkü babam esimin ailesinden pek haz etmiyo yalnis bir seyleride olmadi ama klasik anne tarafiyla evlendim ve hic istemiyordu severek evlendigim icin zorla evlendik diyeyim..simdi düşünüyorum bizi almaya gelenler olucak ve ben bizimkilere ugramak istesem basta bi kac saatligine yine sorun olucak babam onlardan birini gördü mü sinir oluyo...
bende annene" anne bak ben kaynanamgile gecicem daha direk orda bi sure kaldiktan sonra oraya gelicem hamileyim zaten surekli yol gelip gitmek istemiyorum "kizim baban birakirsa ben yine gelicem kaynanangile bir gece falan kalirim sizin icin ama baban birakmaz "
bi sey olmaz anne dedim ama annemde gelmek istemiyo kizlar hep arada bi sogukluk var bize yansimiyo yansitmiyorlar iki taraf ama bazi seyler oldumu arada kaliyorum esim pek umursamiyo ama ben üzülüyorum...sizce ne yapayim direk kaynanamgile ugrayayim bir sure kaldiktan sonrami annemlere geceyim yada o gece yolda durup annem ve babami görüp oylemi gideyim ...arti bunu biliyorum belki hakli olabilir ama gitsem baska dert gitmesem baska dert yalnis anlamayin ben kaynanamgili iyi yapip ailemi kötü yapiyor degilim ama benim annem ve babam ne olursa bana cok yansitiyorlar ve eminim aileme gidecegim zaman sonradanda bak şöyle olmustu böyle olmuştu ve daha cok sey şimdiden her aradığımda bunu yansitiyorlar ama kaynanamgil hic oyle degil bi gun bile bana ailemle ilgili bir sey yansitmadilar ayni sekilde esimede offf şimdiden ne yapacam diye düşünüp duruyorum...

Son düzenleme:
Illa birine ugramakmi lazim?kocaman insanlarsiniz ne esiniz ailesine nede siz kendi ailenize bagli degilsiniz..bazi seyleri cok buyutuyorsunuz..

Bu isin dogrusu yok canin once kayinvalidene gitmek istiyormus oyle yap.Annen baban anlamis olur ustelik sizi huzursuz ettiklerini birset derlersede kisa bir tatilim var huzursuz etmeyin beni diyebilirsin.

Bu isin dogrusu yok canin once kayinvalidene gitmek istiyormus oyle yap.Annen baban anlamis olur ustelik sizi huzursuz ettiklerini birset derlersede kisa bir tatilim var huzursuz etmeyin beni diyebilirsin.
geçen tlf annem baban eger esin gelirse yüz göz olmayacakmis dedi anne geldgimde yapmayin bari diyorum da diyorum

''Tatiller ve bayramlar nasıl başlamadan zehir edilir'' adlı çalışma.
Programınızı kendiniz belirleyin ve ona uymayanı bir zahmet dinlemeyin.
O ona küs,bu buna gıcık.
Öf ne acayip işler.

''Tatiller ve bayramlar nasıl başlamadan zehir edilir'' adlı çalışma.
Programınızı kendiniz belirleyin ve ona uyan uymayanı bir zahmet dinlemeyin.
O ona küs,bu buna gıcık.
Öf ne acayip işler.
sorun aslinda bnim yanimda laflari acilmasi kimsenin lafiyla o onu yapti bu bunu yapti laflarina gelemem ...gina geliyo

hahahaah tmm kızmayın şakaydı

siz direk kayinvalidenize geçin bence. kendi anne babanızla bi sekilde aranızı yaparsiniz zaten öz kızları sonuçta
dogru soyluyorsunuz tamam ama insan sinirlenince noktalama akla gelmiyoki direk yazayim çözüm bulayim derdindeyim yinede dikkat etmis halim

Zaten kaynananda kaldıktan sonra annene geçeceksin, gece görme isteği neden?
Git kaç gün kalcaksan kal sonra kendi ailende kalıp ordanda havaalanına geçersin.
Bunda karışık sorun edecek bişey yok ki
Onlar birbirine soğuk olursa olsun sen karışma.

Böyle izin bayram günlerinde şu stresler bütün iznimizi mahvediyo

cnm amacimiz zaten aile ziyareti iki tarafi nasil idare edicem onu dusunuyorum

iyi de uçak annelerin şehre iniyorsa oraya gider 3-5 gün kalır sonra kv nin olduğu yere geçer kalırsın sonra da dönüşten 3-5 gün önce gelir yine kalır oradan da gidersin evine

bu sayılar farazi tabii

sonuçta tatilin gün sayısına göre ailelerde eşit kalın arada başka yere gidecekseniz onu da düşün

bu arada anneniz neden gelip kv de kalsın ben onu anlamadım

yani siz ona gider kalırsınız kadını neden kv ye sürükleyesiniz ki

off malesef ki...

geçen tlf annem baban eger esin gelirse yüz göz olmayacakmis dedi anne geldgimde yapmayin bari diyorum da diyorum

bunu şimdi gördüm

gitmeyin ailenize

babanız damadı aileden görmüyor madem sizi de çocuğunuzu da karnınızdakini de görmesin

bn gel demiyorum ki cnm gelicem dedi ama gelmek istemedigini bende biliyorum babam soylemeside baska oldu...

Ailen cok kaprisli senin huzurunu dusunmuyor kendi egolarinin derdindeler.
Sen nerede rahat ediyorsan en uzun orada kal hatir icin degil kendiniz icin gidin.

sorun aslinda bnim yanimda laflari acilmasi kimsenin lafiyla o onu yapti bu bunu yapti laflarina gelemem ...gina geliyo
Kimse sizi karşılamaya gelmesin,kime önce gitmek istiyorsanız ona kendiniz gidin.
Sonra da diğer tarafa geçin.
Kimseye de diğer tarafla ilgili konuştuğunda cevap vermeyin ya da ben tatile sizi görmeye geldim,dedikoduya değil şeklinde,yanıt verin.
Nefret hakkatten.

bunu şimdi gördüm

gitmeyin ailenize

babanız damadı aileden görmüyor madem sizi de çocuğunuzu da karnınızdakini de görmesin
belki esiniz bir sey yapti diyeceksiniz ama Asla bir sey ypmadi en bastan istenmedi belki duzelir dedik ama olmadi guya dedm vasiyet etmis o sehirden kiz da alma kizda verme bnde hem annem tatafi oldugu icin hemde dedemin vasiyetine uymadigim icin arada esim gitti...

Bizim durumumuz da benzer. Ucak kayinvalidemlerin sehrine indigi icin once onlarda sonra annemlerde donuste tekrar kayinvalidemlerde kaliyoruz. Siz niye oyle yapmiyorsunuz? Ucaktan iner inmez tekrar 3 saat yol gitmek mantikli degil. 2,3 gun annenizde kalip kayinvalideye gecebilirsiniz. Annenizin oraya gitmesine de gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…