doğru olmasi gereken hangisi...lutfen bilgi verin

Ailen cok kaprisli senin huzurunu dusunmuyor kendi egolarinin derdindeler.
Sen nerede rahat ediyorsan en uzun orada kal hatir icin degil kendiniz icin gidin.
bnde oyle düşünüyorum bu kez de bizi sevmiyorsun safsin salaksin diyecekler esimin birakmadigini düşünecekler ....nereye ciksam yokuş

Evlisin, hamilesin, babanin seni boyle zor durumda birakmasi ne derece dogru? Şu yaşadığın strese bak.. Konusmayi denedin mi? Ne dertleri var bu kadar? Insanlar dunurune bayilmasa bile evladi icin katlanıyor, ara sira görüşüyor.. Kavga, hakaret vs filan yoksa nedir gorusmemek?

bnde oyle düşünüyorum bu kez de bizi sevmiyorsun safsin salaksin diyecekler esimin birakmadigini düşünecekler ....nereye ciksam yokuş
Evet esim sizin davranislarinizdan huzursuz oluyor gondermiyor torununuzuda goremezseniz boyle davranirsaniz diyenilirsin.
Biraz ezik bir konusma olur ama olsun.

bi yerde yazdim konusmalarin bi tanesinde sebep yazili canim

bi yerde yazdim konusmalarin bi tanesinde sebep yazili canim
Msjlari okumadim tek tek ama babanin tavri sana eziyet olmus resmen, bu kadar ince dusunup kendini mahvetme, esini bebegini kendini dusun gerekirse sadece, herkesin gonlunu edemezsin..

tatil sizin tatiliniz, o ne der, bu ne düşünür diye kendinizi yormayın, nasıl kolayınıza gelecekse öyle yapın, biraz da az dinleyin insanları, insan milleti çok ve boş konuşmayı sever çünkü.

E babanız da o şehirden kız almış, annenizin memleketi değil mi? Neyin artisliğini yapıyor?

sorun aslinda bnim yanimda laflari acilmasi kimsenin lafiyla o onu yapti bu bunu yapti laflarina gelemem ...gina geliyo
Kimseyi kimseye savunma, bırak iç döksünler. Yorum yapma, kafa salla gitsin.

Kaldıki olgun insan, bizzat kendine edilen hakarete bile, (alıcı olarak kendini kabul etmediği için) tepki vermemeyi başarır.

annemgil kaynanamgil hiçbirşey anlamadım.
annen sana rahatlıkla herşeyi söyler tabiki kayınvaliden söyleyemez
bence kendi anneni daha önde tutmalısın.

Annenle baban görüşmeyi gerçekten istiyorlarsa kalkıp havaalanına gelirler zaten, 20 dkya yol denmez sonuçta. Ben olsam bir de o yorgunlukla fazladan yol yapmak istemezdim. Bir de hamilesin sonuçta. Ne olursa olsun anlayış göstermeleri lazım.

Bence kayinvalidenize gidin once. Orada kalmak istediginiz kadar kalin gonullerini alip annenize gecersiniz. Hem annenizlerden evinize gecmeniz daha kolay olur. Annenize durumu anlatin. Anlayisli olmalarini rica edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…