dogru soyluyor olabilir mi?

Olympea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1.384
2.191
83
iyi geceler
oglum 28 aylik. az önce uyuturken dedi ki amcam, çocuğu ve yengem bize geldi. oyun oynadık falan anlattı. oğluma kv bakıyor. bazen bizim evde bazen kendi evinde. bugün de evi derli toplu buldum. sorun su ben esimin kardesi ve eşiyle gorusmuyorum tatsız durumlar yaşadık. şimdi sorsam kesin inkar eder kv. bu durum hiç hoşuma gitmedi benden habersiz benim evimde agirlamasi onların gelmesi tabi doğruysa. bu arada oglum dogdugundan beri sadece bi kere gördü onları benim bildiğim bu o da kv nin evinde. gerçek olup olmadığını nasıl ogrenebilirim. bi de siz olsaniz ne tepki verirdiniz?

Ben tepki vermezdim. Ama eminim ki bu durumdan hiç hoşlanmayanlar olacaktır. Sonuç olarak sizin ne hissettiğiniz önemli. Size ters geldiyse kayınvalidenize sorarsınız oğlum böyle anlattı neden haber vermediniz diye.

kesin inkar eder. cunku benim hoslanmayacagimi adi gibi bilir.bugün konuştuk da hic bahsetmedi.

Oğlunuz doğru söylese bile kayınvalideniz inkar edeceğine göre bişey değişmeyecek.
Siz evde yokken oğlunuzu görmelerinde bir sakınca yok bence.

O yaşlardaki çocuklar pek yalan söylemezler yüksek ihtimal gerçektir
Hayır Aksine çok fazla yalan söylerler .
Bunu tam olarak neden yapıldığını bilmiyorum ama yalan o yaşlarda çok fazla olan bir şey.

Konuyu nasıl acacaksiniz diye bir değil yok
Anne oğlan dedi amcası yengesi falan gelmiş gercekten çağırdın mi gorusmedigim halde diye pat soracaksınız

Konuyu nasıl acacaksiniz diye bir değil yok
Anne oğlan dedi amcası yengesi falan gelmiş gercekten çağırdın mi gorusmedigim halde diye pat soracaksınız
daha once yaşandı benzer bi durum inkar etti. tabi ben başka şekilde emin oldum teyit ettim.

Hanımlar ya yapmayın.
Şurada birinizin kayınvalidesi sizin evinize kavgalı odduğunuz birisini getirse cingar çıkartırsınız. Ama başkasına gelince sorun yok dersiniz. Konu sahibinin kayınvalidesi başkasının evine misafir kabul edemez. Aralarında husumet olmasa bile edemez. Orası kayınvalidenin evi değil çünkü.

Çocuğun hıc bilmedigi aile üyelerini kafasında kurması çok mümkün değil diye düşünüyorum.Ya gerçekten geldiler veya kayinvalideniz görüntülü konuştu bahsettiğiniz kişilerle...diğer türlü iki buçuk yaşında bile olmayan çocuk ne bilsin hiç gormedigi amcayi, yengeyi ,kuzeni

ben de bundan dolayı emin olamiyorum
Sürekli gordukleri insanlar hakkında yalan söylerler aslında.
Bebeğiniz amcasini ya da yengesini pek görmüyorsa yalan olmayabilir . Ama kayinvalideniz onlarla çok sık telefonda konuşuyor ve bebeginiz duyuyorsa da yalan olabilir.
Her şekilde kanıtlamanız zor görünüyor.

O yaşlardaki çocuklar pek yalan söylemezler yüksek ihtimal gerçektir
Aynen bende öyle biliyorum. Çocuk yalanın doğrunun ne olduğunu bilmediği için herşey olduğu gibi söylüyordur. Hayal gücü de olabilir tabi bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…