kesin inkar eder. cunku benim hoslanmayacagimi adi gibi bilir.bugün konuştuk da hic bahsetmedi.Ben tepki vermezdim. Ama eminim ki bu durumdan hiç hoşlanmayanlar olacaktır. Sonuç olarak sizin ne hissettiğiniz önemli. Size ters geldiyse kayınvalidenize sorarsınız oğlum böyle anlattı neden haber vermediniz diye.
oğlumu görmeye gelmiyorlar ki. kv misafir agirliyorOğlunuz doğru söylese bile kayınvalideniz inkar edeceğine göre bişey değişmeyecek.
Siz evde yokken oğlunuzu görmelerinde bir sakınca yok bence.
Hayır Aksine çok fazla yalan söylerler .O yaşlardaki çocuklar pek yalan söylemezler yüksek ihtimal gerçektir
ben de bundan dolayı emin olamiyorumHayır Aksine çok fazla yalan söylerler .
Bunu tam olarak neden yapıldığını bilmiyorum ama yalan o yaşlarda çok fazla olan bir şey.
Bana da savcı söylemişti onun yalancısıyım. Demek siz daha iyi biliyorsunuzHayır Aksine çok fazla yalan söylerler .
Bunu tam olarak neden yapıldığını bilmiyorum ama yalan o yaşlarda çok fazla olan bir şey.
daha once yaşandı benzer bi durum inkar etti. tabi ben başka şekilde emin oldum teyit ettim.Konuyu nasıl acacaksiniz diye bir değil yok
Anne oğlan dedi amcası yengesi falan gelmiş gercekten çağırdın mi gorusmedigim halde diye pat soracaksınız
Savcı keşke biraz pedagoji bilseydi .Bana da savcı söylemişti onun yalancısıyım. Demek siz daha iyi biliyorsunuz
İnkar etmesi sorun degil cocuk 1 kez gördüğü kisileri uydurcak değil yadaha once yaşandı benzer bi durum inkar etti. tabi ben başka şekilde emin oldum teyit ettim.
Sürekli gordukleri insanlar hakkında yalan söylerler aslında.ben de bundan dolayı emin olamiyorum
Aynen bende öyle biliyorum. Çocuk yalanın doğrunun ne olduğunu bilmediği için herşey olduğu gibi söylüyordur. Hayal gücü de olabilir tabi bilemeyiz.O yaşlardaki çocuklar pek yalan söylemezler yüksek ihtimal gerçektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?