O zaman ihtimal var..bir iki defa olmayan şeyleri olmuş gibi anlattığına şahit oldum.
ben öğrenirim illaki çıkar bi yerden her yaptığı çıkıyor nasıl olsa. iyi bir bakıcı bulabilsem böyle hoşnut olmayacağım şeyler gelmez basima ama ışte ha deyince bulunmuyor.O zaman ihtimal var..
Merhaba Çocuklar yalan söylemezler arkadaşımiyi geceler
oglum 28 aylik. az önce uyuturken dedi ki amcam, çocuğu ve yengem bize geldi. oyun oynadık falan anlattı. oğluma kv bakıyor. bazen bizim evde bazen kendi evinde. bugün de evi derli toplu buldum. sorun su ben esimin kardesi ve eşiyle gorusmuyorum tatsız durumlar yaşadık. şimdi sorsam kesin inkar eder kv. bu durum hiç hoşuma gitmedi benden habersiz benim evimde agirlamasi onların gelmesi tabi doğruysa. bu arada oglum dogdugundan beri sadece bi kere gördü onları benim bildiğim bu o da kv nin evinde. gerçek olup olmadığını nasıl ogrenebilirim. bi de siz olsaniz ne tepki verirdiniz?
Savcı keşke biraz pedagoji bilseydi .
Bende muhteşem bilmiyorum ama gördüğüm psikiyatri derslerinde belirtilmişti bu .
Sonuc olarak ortada bir emek var. Bugun insanlar bakiciya maasi gec, bir o kadar da devlet sigorta odemek zorunda.valla bakıcıya verme biz bakarız dediler para da teklif ettim kabul etmediler. tabi 2 yıl annem parasız baktığı için kabul etmemiş olabilirler.
Şöyle ki içerik konusun da durum değişiyor bence. Bir taciz durumun da falan yalan söylemiyorlar. Ama ödev konusu kardeş kıskançlığı falan. Karışık biraz yaBana da savcı söylemişti onun yalancısıyım. Demek siz daha iyi biliyorsunuz
Sonuc olarak ortada bir emek var. Bugun insanlar bakiciya maasi gec, bir o kadar da devlet sigorta odemek zorunda.
Kadin insanlik yapmış, yasina basina -eskisi kadar dinc olmamasina ragmen torunu icin cok buyuk bir fedakarlik yapmis
Muhtemelen annene söyleme demiştir kayinvalideniz,tedirgin olması buna işaret gibi ve bence hiç hoş değil,güzel bir mesajda değil çocuğa verilenevet durduk yere söyledi. hatta bu tedirgin oldu sustu. huyuna gide gide sordum anlattı.oturdular falan dedi oturdukları yeri gösterdi. çocuklarıyla oynamış onu anlattı.uyduramaz değil mi?
esimin kardeşi kendi işini yapiyor eşi de calismiyor. yani musaitler. annem eminim ki yengemin hoslanmayacagi birşey yapmazdi. ben de problem yaşadığım insanların evine onlar yokken adımımı atmazdim. kv nin evine de sonucunda hoşnut olmayacağını bildiğim insanları davet etmezdim yani.bence oğlunuz doğru söylüyor
kv ye sormadınız ama eğer sorsanız o yok diyecek zira sizin kızacağınızı biliyor
kv oğlunun geleceğini söyleseydi izin alırdım diyorsunuz bu da ilginç zira çocuğunuz kv nin evinde onları görse sorun değil de sizin evde görünce sıkıntı oluyor bu da karşı tarafı hiç sevmediğinizi kv nin bu nedenle söylemeyeceğini açıkça gösteriyor
amcanın işi uygun mu
yani oğlum amcam yengem ve çocukları bize geldi oynadık dese gülerim
amca da yenge de işten çıkıp gelemez sizinkiler gelebilir mi gündüz
lakin kv sizin evde ise ona bir uğrayalım dediğinde gayriihtiyari X lerdeyim demiş olabilir
anneniz sizde ve kardeşiniz arıyor anne iş arkadaşım X getirmiş memleketten sana da aldım bırakayım diye o da diyor ki ben Olympea dayım
tamam geçerken oraya uğrarız hem Z de Y ile oynar diyor
bu durumda anneniz kendi oğluna yengen seni evinde istemez bana geçelim der mi
evet kesinlikle ogluma annesinden biseyler saklamayı asiliyorlar ki bu en buyuk sorunMuhtemelen annene söyleme demiştir kayinvalideniz,tedirgin olması buna işaret gibi ve bence hiç hoş değil,güzel bir mesajda değil çocuğa verilen
yok öyle birşey uyduruyor diyorSizin evinize sizin bilginiz olmadan birilerini cagirmamali. Sanırım ben de bunu kv.ye söylerdim.
Eşiniz ne diyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?