dogru soyluyor olabilir mi?

Bilgi kaynaklarınızı çoğaltmanız, çoklu kanalla kesin bir fikri savunmanız hatta imkan varsa deneyimlemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler, iyi geceler.
Bilim , deneyimden bağlantısız bir şeydir .
Bilgi , bilgidir . Deneyimin hic bir katkisi olacağını düşünmüyorum . Heleki sağlıkta, heleki psikolojide. (Konu çocuk psikolojisi olduğu için bunu örnekledim . )
Psikiyatri de ilk kural empati kurmamaktir mesela.
Bunu da yazmak istedim .
Teşekkür ediyorum önerileriniz için . Iyi geceler tekrar.

valla bakıcıya verme biz bakarız dediler para da teklif ettim kabul etmediler. tabi 2 yıl annem parasız baktığı için kabul etmemiş olabilirler.

Haklısın ama bunu gizlemesi yanlış bence. Konu sahibi hem anne, hem ev sahibi o yüzden bilgilendirilmesi gerekiyordu diye düşünüyorum.
Gizlememiş ki konu sahibi sormamış. Diğer olayı bilemiyorum ama sorsun o zaman yine inkar ederse bakıcı tutsun hiç keyfi kaçmaz bence

Bende sorun göremiyorum ortada sizi muhattap ermediği sürece
belki özel konuşulacak yada acil konuşması görüşmesi gereken bir durum söz konusu olmuştur karşı taraf ile kv denizin ve sonuç olarak sizin çocuğunuza baktığı için kv oraya çağırmıştır ayrıca el değil ki çocuğunuzun amcası
Aranızdaki her neyse bilemem canım ama sonuçta anneniz sizi öz amcanızla görüştürmeseydi ne düşünürdünüz sebep her ne olursa olsun siz büyüklerin sorunları yada meseleleri minikleri bağlamaz ki sizin eşiniz de kardeş çocuklarını kardeşinin evinde görmüş olsa bunda çok sorun olacak bir durum göremedim açıkcası

Bilim, sosyal bilim.
Pedagoji bilimi, bir sosyal bilim.
Deneyimleme, tecrübe etme, geliştirme ve değişimsel özellikleri, çağın insanına göre şekillenir.
Dipnot geçeyim dedim...

Çocuğunuzun yalan söylediğini zannetmiyorum.yerinizde olsam ben bunun hesabını sorardım.benim evime,benim haberim olmadan gelmek nedir ya? Üstelik görüşmediğiniz husumetli Kişiler.hiç bir husumetim olmasa bile gelemez.insan bi haber verir bi telefon açar bi onay alır.bu ne yüzsüzlük??? Kayınvalideyi geçtim hadi kayınbirader ve elti ayrı bi yüzsüz

Gizlememiş ki konu sahibi sormamış. Diğer olayı bilemiyorum ama sorsun o zaman yine inkar ederse bakıcı tutsun hiç keyfi kaçmaz bence
Konu sahibi daha öncede olay yaşadım inkar etti yazmış da o yüzden bende öyle düşündüm. Birde evet anneanne ve babanelerin torun bakmalarına (zorunlu durumlar hariç) karşıyım aslında.

. canim ben bu insanlar yüzünden eşimle çok sorun yasadim. hayatımda yakinimda çevremde istemiyorum açıkçası.

ben olsam bırsey demezdım ben gorusmuyorum dıye cocugumun gorusmesını veya kayınvalıdemın gorusmesını engelleyemem
oyle denk gelmıstır yanı anahtarınız varsa ıstedıgı gıbı gırıp cıkabılıyorsa kendınde o hakkı gormustur yanı olmasa ıyı olurmus tabıkı ama bunun ıcın gerılmeyın yanı sorun cıkaran taraf sız olmus olmayın cocugunuza da bakıyormus ya gergınlık olmasın sımdı cocugun agzıyla hareket edıyor koca ınsanım azarlıyor benı der sıkıntı cıkar gerek yok

ben kv gorusmesin demiyorum ki kendi evinde gorussun. benim evimde a girlamasin. hem oglum gelecek dese ben izin alır çocuğu bırakmadım bile onlara. snucta izin sorunun yok biliyor da

Bende sorun göremiyorum ortada sizi muhattap ermediği sürece
belki özel konuşulacak yada acil konuşması görüşmesi gereken bir durum söz konusu olmuştur karşı taraf ile kv denizin ve sonuç olarak sizin çocuğunuza baktığı için kv oraya çağırmıştır ayrıca el değil ki çocuğunuzun amcası
Aranızdaki her neyse bilemem canım ama sonuçta anneniz sizi öz amcanızla görüştürmeseydi ne düşünürdünüz sebep her ne olursa olsun siz büyüklerin sorunları yada meseleleri minikleri bağlamaz ki sizin eşiniz de kardeş çocuklarını kardeşinin evinde görmüş olsa bunda çok sorun olacak bir durum göremedim açıkcası
.
canim ben bu insanlar yüzünden eşimle çok sorun yasadim. hayatımda yakinimda çevremde istemiyorum açıkçası.
Canım o zaman direk sor yada örnek vererek kv bir arkadaşının başına gelmiş gibi anlat canım ve ben olsam diye giriş yap ve söylemek istediklerini ya direk yada dolaylı yolla kv ilet ki herkes durması gereken yeri bilsin

Bence burada mesele çocuğun doğru söyleyip söylememesi değil. Kayınvalideniz ile iletişiminiz bu kadar kısıtlı olmamalı çocuğunuza bakıyorken. Normal bir şekilde bu durumu, yani başkasını ağırlayacaksa çocukla beraber kendi evinde olmasını tercih ettiğinizi ifade etmelisiniz. Eğer rahat bir şekilde yalan söyleyen bir insansa da ben çocuğuma bakmasını istemezdim

Konu sahibi daha öncede olay yaşadım inkar etti yazmış da o yüzden bende öyle düşündüm. Birde evet anneanne ve babanelerin torun bakmalarına (zorunlu durumlar hariç) karşıyım aslında.
Balık baştan kokuyor işte. Madem ilk olayda inkar etti ve başka bi yerden teyit etti emin oldu o zaman ikinciye fırsat vermeyecekti konu sahibi.

bu konuda hoşnut olmayacagimi bildiği için soyluyor

Genelleme yapmak doğru olur mu bilmiyorum ama 40 aylık oğlumun daha hiç yalanını görmedim.
Herşeyi açıkça söyler, hatta ağladım, yaramazlık yaptım gibi detayları da söyler
Sizinki belki hayal gücüyle uyduruyor olabilir, ama bunu yapar mi yapmaz mı en iyi siz bilirsiniz.
Ben yine de pek sanmıyorum, muhtemelen doğru söylüyor.

bir iki defa olmayan şeyleri olmuş gibi anlattığına şahit oldum.

bugün çocuğa sizde mi baktı kv? geldiler kısmı doğrudur ama bize geldi derken kv'nizin evini kastetmiş olmasın çocuk, ev derli topluydu diyorsunuz

bugün çocuğa sizde mi baktı kv? geldiler kısmı doğrudur ama bize geldi derken kv'nizin evini kastetmiş olmasın çocuk, ev derli topluydu diyorsunuz
evet. cocuk bizim evimize geldiler diyor. hatta özellikle sordum babaannenin evidir o canim diye yok bizim ev diyor. hatta burda oturdular falan diye gösteriyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…