Annem şuan çalışmıyor fakat 2 dairesi var dayımın maddi durumu iyi ayda iki bin civarı da ondan alır gül gibi yaşar gider rahat bi kadındırAnnen ne iş yapıyor merak ettım
Ödememesi saçma ama söylemiyim? Neden pekiVay be ıkı daireyi Nasıl almış :) ne güzel ama ödememesi saçma gerçekten çok saçma ama söyleme bence
Olabilir..tahmin ediyorum zaten sevgililer gününden ertesi gün baktım çiçek gelmiş koymuş salonda vazoya.Çok ayıp etmiş ama ben bundan şüphelenirdim hayatında biri var da parayi ona mi yediriyor zira bu ortaya çıkarsa eşinize daha fazla mahçup olursunuz
Yok olamaz hatta benim çeyiz ayrı kendine ait başka hesabı var kendinede almış bişeyler onu bile bize soruyolar sizmi ödiceksiniz kendisimi diyeAldığı yer ikinizden de para alıyor olamaz degil mi?
Bir ümit anne yapmamistir diye soruyorum, üzüldüm sizin adınıza.Yok olamaz hatta benim çeyiz ayrı kendine ait başka hesabı var kendinede almış bişeyler onu bile bize soruyolar sizmi ödiceksiniz kendisimi diye
Tabii ki bizde parasında değiliz eşyaları kullanan bizizBir ümit anne yapmamistir diye soruyorum, üzüldüm sizin adınıza.
Bence en kisa zamanda söyleyin. Parayi istemek için değil, en azından bize haber verseydin gibi söylerseniz, belki kırılmadan hatasını anlar.
Söylemelisin tabikiTabii ki bizde parasında değiliz eşyaları kullanan biziz
Ama bilerek yapması koyuyo borç ödemeyi sevmez normalde de kendisi
Salı günü söyliyim mi başbaşayken
Bence söyleyin. Sonunda ortaya çıkacak, o zaman kriz haline gelirse sen bana söylemedin diyemez.Tabii ki bizde parasında değiliz eşyaları kullanan biziz
Ama bilerek yapması koyuyo borç ödemeyi sevmez normalde de kendisi
Salı günü söyliyim mi başbaşayken
Evet 53 yaşına gelmiş anneme bunu yapmak zorunda bıraktı malesefBen olsam tatlı dille önce sorardım ödeyip ödemediğini.belki unuttu.ama unutmadıysa sitemimi de ederdim.anne bu sonuçta üstüne düşeni yapmalıydı.yapmayacaksa da seni kırmamalıydı bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?