- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- 408
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Ne günlere kaldık adamın metresini kıskanıyormuş. Mutsuzsan dön, sen de 3. zevcesi olursun
Ya gerçekten bunun gibilere zerre üzülmüyorum ne çekiyorsa akilsizligindan çekiyor ama adama da helal olsun artık nasıl bir tipse millet deli olmuş peşinden koşuyor sanki memlekette bekar kalmamış.Zaten konu sahibinin derdi adamın karısı değilki onu kabullenmiş garibimde, diğer metresi kabullenemiyor işte zavallım..Niye ben metresi olmadım da, kabul etmedimde o oldu diye hayıflanıyor aklınca..
Ne güzel demişsin adam seve seve onuda kabul eder,bagrına basar :)Ne günlere kaldık adamın metresini kıskanıyormuş. Mutsuzsan dön, sen de 3. zevcesi olursun
Allahım akıl dağıtırken bazı kulların saklanıyor galibaCidden pes, adam evli, diyelim ki mutsuz bosansın sonra istedigiyle olsun ama adam oyle rahat ki evli, sizinle olmadı arkadaşınızla... ve siz hala boyle biri için yeme ıcmeden kesılıyorsunuz, pes
Ya yemeyin bu oyunlari yakın zamanda kocası tarafından aldatılmış biri olarak yazıyorum bu yorumu iyi oku kocam da aynı şekilde evde mutlu değilim eşimi sevmiyorum ondan boşanacam diye diye kandırdı kandirdigi kıza da seni seviyorum sana oluyorum keşke karım sen olsaydın diye mesajlar atıyordu. Sonuç olarak öğrendim boşanma davası acacam dediğimde seni öldürürüm dedi buyur burdan yak yazık etmeyin kendinize...inanmayın böyle ahlaksız yalancı lara bu arada evli misin bekar mi yazmamışsın?
Arkadaşı arkasından kuyu kazmışmış. Adamın karısına kuyu kazan kendisi ona hiç değinmiyormetreslerin birbirini kıskanacagi günler i de gördük ya ölsem de gam yemem
Ne günlere kaldık adamın metresini kıskanıyormuş. Mutsuzsan dön, sen de 3. zevcesi olursun
Valla bende üzülmüyorum herşey müstehak bunlara,biz evli insanlara abi,baba gözüyle bakardık ki hala öyle, bu insanlar ahlaksızlık..Ya gerçekten bunun gibilere zerre üzülmüyorum ne çekiyorsa akilsizligindan çekiyor ama adama da helal olsun artık nasıl bir tipse millet deli olmuş peşinden koşuyor sanki memlekette bekar kalmamış.
Niye basmasın ki, böyle saftirikler olduktan sonraNe güzel demişsin adam seve seve onuda kabul eder,bagrına basar :)
Sen zaten kendini düşünüyorsun öyle olmasa böyle bi beladan kurtuldugüna üzülmez din ama anlaşılıyor ki sen yiyemedin parayı ona üzüldün kusura bakma 2.3. Olan hiç bir kadına üzülmüyorum çoğu bilerek yapıyor evdekin in suçu ne peki söyleseneTam 2. Kadın lafları ya sizin gibiler olduğu sürece bizlere evde huzur yok gerçekten. 33 yaşına kadar koca bulamamışsınız milletin kocasına sarkıyorsunuz. Tabiki kocasının parasını o yiyecek . Sen yiyemedin diye mi üzgünsüz bu kadar. Size herşey müstehak. Zavallı kadın kocası da hayırsız , şerefsiz ona sarkan kadınlarda
Valla bende üzülmüyorum herşey müstehak bunlara,biz evli insanlara abi,baba gözüyle bakardık ki hala öyle, bu insanlar ahlaksızlık..
Siz boşandınız mı peki merak ettim.Ya yemeyin bu oyunlari yakın zamanda kocası tarafından aldatılmış biri olarak yazıyorum bu yorumu iyi oku kocam da aynı şekilde evde mutlu değilim eşimi sevmiyorum ondan boşanacam diye diye kandırdı kandirdigi kıza da seni seviyorum sana oluyorum keşke karım sen olsaydın diye mesajlar atıyordu. Sonuç olarak öğrendim boşanma davası acacam dediğimde seni öldürürüm dedi buyur burdan yak yazık etmeyin kendinize...inanmayın böyle ahlaksız yalancı lara bu arada evli misin bekar mi yazmamışsın?
Allah saptırmasın ne diyeyim birde akıl versin .Valla bende üzülmüyorum herşey müstehak bunlara,biz evli insanlara abi,baba gözüyle bakardık ki hala öyle, bu insanlar ahlaksızlık..
Karısı varken sizinle olması problem değilse, hem karısı hem sevgilisi varken sizinle olması da problem olmamalı.Ben kendimi dusundum.evdekinin de haber vardi oncekilerden.para var diye susup oturuyor ben mi dusuneyim
Sağol canım üzülen ben oldum tabi halt yiyenler yine devam hesabı mı mahşere bıraktımCok gecmıs olsun canım, sanslıymıssın ki mesajları gorup durumu ogrenmıssın, Allah yardımcın olsun
Sağol canım üzülen ben oldum tabi halt yiyenler yine devam hesabı mı mahşere bıraktım
Karısı varken sizinle olması problem değilse, hem karısı hem sevgilisi varken sizinle olması da problem olmamalı.
Bence siz adama gidin haremine katsın.
Güzel bi grup olursunuz
İnşaAllah tez zamanda inşallah karşı taraf da evli ve çocukluy du üstelik evli ve çocuğumuz olduğunu bile bile geldi neredeyse sütüm kesiliyor du stresten bebeğim daha çok küçük beddua mı kocamin da onun da yakasındaHıc uzulme sen, Allah buyuk, inan bana bu dunyada goreceksiniz mahsere kalmayacak..
Maalesef canım benim işten çıktım bebeğim küçük boşanamam şuan yapmam gerekenler var bebeğim in geleceği şimdilik erteledim nasıl olsa aynı hatayı yine yapacakSiz boşandınız mı peki merak ettim.
Inşallah ders almıştır hatasındanda mutlu olursun canım hiç bilinmez..Maalesef canım benim işten çıktım bebeğim küçük boşanamam şuan yapmam gerekenler var bebeğim in geleceği şimdilik erteledim nasıl olsa aynı hatayı yine yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?