Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Zaten konu sahibinin derdi adamın karısı değilki onu kabullenmiş garibimde, diğer metresi kabullenemiyor işte zavallım..Niye ben metresi olmadım da, kabul etmedimde o oldu diye hayıflanıyor aklınca..
Ya gerçekten bunun gibilere zerre üzülmüyorum ne çekiyorsa akilsizligindan çekiyor ama adama da helal olsun artık nasıl bir tipse millet deli olmuş peşinden koşuyor sanki memlekette bekar kalmamış.

Cok gecmıs olsun canım, sanslıymıssın ki mesajları gorup durumu ogrenmıssın, Allah yardımcın olsun

metreslerin birbirini kıskanacagi günler i de gördük ya ölsem de gam yemem
Arkadaşı arkasından kuyu kazmışmış. Adamın karısına kuyu kazan kendisi ona hiç değinmiyor. Bu işten en karlı o alçak adam. Evde sıcacık yemeğini pişiren donunu yıkayan karısı, yatakta metresler. Ohh hayat ona güzel inşallah karısı yakalar da donuna kadar alır

Ya gerçekten bunun gibilere zerre üzülmüyorum ne çekiyorsa akilsizligindan çekiyor ama adama da helal olsun artık nasıl bir tipse millet deli olmuş peşinden koşuyor sanki memlekette bekar kalmamış.
Valla bende üzülmüyorum herşey müstehak bunlara,biz evli insanlara abi,baba gözüyle bakardık ki hala öyle, bu insanlar ahlaksızlık..

biliyo musun şu an o karaktersiz adam icin uzulup agladigin icin ilerde cok kizacaksin kendine
"ne salakmisim"
diceksin

Sen zaten kendini düşünüyorsun öyle olmasa böyle bi beladan kurtuldugüna üzülmez din ama anlaşılıyor ki sen yiyemedin parayı ona üzüldün kusura bakma 2.3. Olan hiç bir kadına üzülmüyorum çoğu bilerek yapıyor evdekin in suçu ne peki söylesene

Valla bende üzülmüyorum herşey müstehak bunlara,biz evli insanlara abi,baba gözüyle bakardık ki hala öyle, bu insanlar ahlaksızlık..
Siz boşandınız mı peki merak ettim.

Ben kendimi dusundum.evdekinin de haber vardi oncekilerden.para var diye susup oturuyor ben mi dusuneyim
Karısı varken sizinle olması problem değilse, hem karısı hem sevgilisi varken sizinle olması da problem olmamalı.
Bence siz adama gidin haremine katsın.
Güzel bi grup olursunuz

Hıc uzulme sen, Allah buyuk, inan bana bu dunyada goreceksiniz mahsere kalmayacak..
İnşaAllah tez zamanda inşallah karşı taraf da evli ve çocukluy du üstelik evli ve çocuğumuz olduğunu bile bile geldi neredeyse sütüm kesiliyor du stresten bebeğim daha çok küçük beddua mı kocamin da onun da yakasında

Siz boşandınız mı peki merak ettim.
Maalesef canım benim işten çıktım bebeğim küçük boşanamam şuan yapmam gerekenler var bebeğim in geleceği şimdilik erteledim nasıl olsa aynı hatayı yine yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…