- 2 Mart 2017
- 1.118
- 1.409
- 83
- 40
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Hay agzina saglikTek tek sıralayayım;
Adam evli
Evli olduğu halde yürek yemiş gibi ya gel koynuma gir, ya başkasını bulurum diyor ,
Hemen gidip senin arkadaşınla oynaşmaya başlıyor,
Hala boşanmanın adı yok,
Senin kuyunu kazan evli erkek avcısı bir kadınla mutlu oluyor(!)
Ve sen bu adamı! Hala seviyorsun
Ve (kariyer sahibi) olan bu rezil kadınla mutlu olmasını hazmedemiyorsun,
Metres olmamak için hayatını değiştirmenden pişmanlık duyuyorsun???
Hepsi doğru değil mi?
Yaş kaç?
Haberi olacak ama bosanmaz.rn azindan surundurur.ha tersi de olabilir bisanir ve adam bu kadina gider.mutluluklarinin golgesi de kalkar..neyse ogrenecek ben kendimi toparladigimda haberdar olacak.bi sey yapmazsam icim sogumazNe adi insanlar var boyle evliyken nefsi icin baskalariyla oynayan erkeklerin soyu sopu kurusun insallah pislik namussuzlar yaboyleleri icin nasil insan uzulebilir aceb abla bnce sen BOYLE BİR BELADAN KURTULDUGUN İCİN gobek at oyna ne strese girion Allah in sevgili kuluymussun ki ucuz atlatmissin ya karisi napacak zavallim haberi bile yok
O zaman yürek yiyen sensin bacım.33 yasindayim.aynen boyle
ya birak ne hali varsa gorsun birsey de yapma bnce BELAYA yurumeyiniz bnce onunuze bakinizHaberi olacak ama bosanmaz.rn azindan surundurur.ha tersi de olabilir bisanir ve adam bu kadina gider.mutluluklarinin golgesi de kalkar..neyse ogrenecek ben kendimi toparladigimda haberdar olacak.bi sey yapmazsam icim sogumaz
Ben kendimi dusundum.evdekinin de haber vardi oncekilerden.para var diye susup oturuyor ben mi dusuneyimO zaman yürek yiyen sensin bacım.
Adam yalnız tam 12 dem vuruyo tercihlerinde. Biri kendine körkütük aşık olacak bi kadın , öbürü zaten kullanmaktan kullanılmaktan utanç duymayan zavallı.
Bu hikaye de bir tanenizde evde ki zavallıyı düşünmüyor.
Yo haberi olacak..bana yaptiginin bedelini odeyecek o kadinya birak ne hali varsa gorsun birsey de yapma bnce BELAYA yurumeyiniz bnce onunuze bakiniz
kadinin ne sucu var be yarin onun yerinde sende olabilirsinYo haberi olacak..bana yaptiginin bedelini odeyecek o kadin
Haberi olacak ama bosanmaz.rn azindan surundurur.ha tersi de olabilir bisanir ve adam bu kadina gider.mutluluklarinin golgesi de kalkar..neyse ogrenecek ben kendimi toparladigimda haberdar olacak.bi sey yapmazsam icim sogumaz
Benim baska bir konuda kuyumu kazmisti arkamdan is cevirdi anlatsam ayri bi konu dallaslik..esindrn bahsetmiyorum su an berabet oldugu kadindan bahsediyorumkadinin ne sucu var be yarin onun yerinde sende olabilirsin
Esi birlikte olduklarini ogrenecek..niye ne oldu evdeki ogrensincilereKim neyi öğrenecek? Çok ilginçsiniz ya. Neyin hırsı bu?
Benden ogrenmeyecek zaten esi.ben vesile olacagim sadece..icim sogumaz bi sey yapmazsam bunlaraKurtulmuşsun birak yanlislarini yanlış insanlara yapsin bedelini o odesin yoksa arada sende karışırsın olaya
Esi birlikte olduklarini ogrenecek..niye ne oldu evdeki ogrensincilere
Allah indan bulmus peygamberimi arionne halin varsa gor ya herkez kndini duaunuo adam senle oynadi isde ha artik kabullen baskalarina ne bulasion nerden bilion ya o kadininkotu oldugunu iyi gunler ya vallahi pes belaya yuru sen sonra yaz buraya karisindan ayirinca belki mutlu olursun ya saaabiiiir bircok yuva dagilio ya ufff.....Benim baska bir konuda kuyumu kazmisti arkamdan is cevirdi anlatsam ayri bi konu dallaslik..esindrn bahsetmiyorum su an berabet oldugu kadindan bahsediyorum
Karisindan ben mi ayiriyorum acaba??ne dediginiz belli degil.karisina soyle masum ne sucu var yazarlar.soyleyecegim yazarim yuva yikiyosun dersinizAllah indan bulmus peygamberimi arionne halin varsa gor ya herkez kndini duaunuo adam senle oynadi isde ha artik kabullen baskalarina ne bulasion nerden bilion ya o kadininkotu oldugunu iyi gunler ya vallahi pes belaya yuru sen sonra yaz buraya karisindan ayirinca belki mutlu olursun ya saaabiiiir bircok yuva dagilio ya ufff.....
gitme gitme zaten yuvami yikmak istiosun ya sen birak yazik kadina yaOkudugunuzu anlamiyor musunuz gercekten? Samimiyetle soruyorum..adam elimden ucup gitmedi.ben o ortamda calismamak icin is ev akliniza gelebilecek ne varsa degistirdim..
Ama o kadinla beraberler ve mutlular..mutlu olmalari da beni uzuyor..ben cok seviyorum cunku..seviyorum ama ona gitmedim..anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?