Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Hay agzina saglik

Ne adi insanlar var boyle evliyken nefsi icin baskalariyla oynayan erkeklerin soyu sopu kurusun insallah pislik namussuzlar ya boyleleri icin nasil insan uzulebilir aceb abla bnce sen BOYLE BİR BELADAN KURTULDUGUN İCİN gobek at oyna ne strese girion Allah in sevgili kuluymussun ki ucuz atlatmissin ya karisi napacak zavallim haberi bile yok

Haberi olacak ama bosanmaz.rn azindan surundurur.ha tersi de olabilir bisanir ve adam bu kadina gider.mutluluklarinin golgesi de kalkar..neyse ogrenecek ben kendimi toparladigimda haberdar olacak.bi sey yapmazsam icim sogumaz

33 yasindayim.aynen boyle
O zaman yürek yiyen sensin bacım.

Adam yalnız tam 12 dem vuruyo tercihlerinde. Biri kendine körkütük aşık olacak bi kadın , öbürü zaten kullanmaktan kullanılmaktan utanç duymayan zavallı.

Bu hikaye de bir tanenizde evde ki zavallıyı düşünmüyor.

Haberi olacak ama bosanmaz.rn azindan surundurur.ha tersi de olabilir bisanir ve adam bu kadina gider.mutluluklarinin golgesi de kalkar..neyse ogrenecek ben kendimi toparladigimda haberdar olacak.bi sey yapmazsam icim sogumaz
ya birak ne hali varsa gorsun birsey de yapma bnce BELAYA yurumeyiniz bnce onunuze bakiniz

Ben kendimi dusundum.evdekinin de haber vardi oncekilerden.para var diye susup oturuyor ben mi dusuneyim

Kurtulmuşsun birak yanlislarini yanlış insanlara yapsin bedelini o odesin yoksa arada sende karışırsın olaya

Kim neyi öğrenecek? Çok ilginçsiniz ya. Neyin hırsı bu?

Bu intikam duygusu neden? Karisi zaten biliyormuş neyin fotografi? Adamın egosunu iyice arşa değdireceksiniz kendi için birbirine giren, intikam pesine düşen kadınlar...

Benim baska bir konuda kuyumu kazmisti arkamdan is cevirdi anlatsam ayri bi konu dallaslik..esindrn bahsetmiyorum su an berabet oldugu kadindan bahsediyorum
Allah indan bulmus peygamberimi arionne halin varsa gor ya herkez kndini duaunuo adam senle oynadi isde ha artik kabullen baskalarina ne bulasion nerden bilion ya o kadininkotu oldugunu iyi gunler ya vallahi pes belaya yuru sen sonra yaz buraya karisindan ayirinca belki mutlu olursun ya saaabiiiir bircok yuva dagilio ya ufff.....

Okudugunuzu anlamiyor musunuz gercekten? Samimiyetle soruyorum..adam elimden ucup gitmedi.ben o ortamda calismamak icin is ev akliniza gelebilecek ne varsa degistirdim..
Ama o kadinla beraberler ve mutlular..mutlu olmalari da beni uzuyor..ben cok seviyorum cunku..seviyorum ama ona gitmedim..anlatabildim mi

Karisindan ben mi ayiriyorum acaba??ne dediginiz belli degil.karisina soyle masum ne sucu var yazarlar.soyleyecegim yazarim yuva yikiyosun dersiniz

gitme gitme zaten yuvami yikmak istiosun ya sen birak yazik kadina ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…