istediğin şeylerle döşersin umarım evini canım.
ben 2009 da evlendim. yatak odam, salon takımım, yemek odam ve tv ünitemi doğtaştan aldım.
ödediğim her kuruşun hakkını verdi diyebilirim canım. ben hepsini keyifle kullandım. yatak odamda dolaplarda stop özelliği vs var yok demiş bi arkadaş ama benimkilerde var. ve çok kullanışlı. bize doğtaş yatak hediye etmişti, hem de en kalitelisini, ondan da çok memnun kaldım. çok rahat bi ürün.
salon takımımın rengini değiştirdim, bi de tekli koltuğun birini almadım çünkü odayı kapatıyordu.
yemek takımım çoook kullanışlı. konsolum ve gümüşlüğüm sade, bi de aynası yapışık değil üstte duruyor. masası açılanlardan sandelyelerini sevmemiştim onu da yatak odasının takımının devamında olan yemek odasındakiyle değiştirdim. 8 kişilik oluyor, ziyafet masasına çok uygun.
tv ünitem hemde kitaplığım bir sürü şey alıyor içi.
şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım. yatak odama çok para vermiştik ama değdi, çok şık ve uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum.
DOĞTAŞ - Scarlet Yatak Odası
DOĞTAŞ - Elegance Yemek Odası
DOĞTAŞ - Style Salon Takımı
salon takımımı değiştirdim, kahve ve krem yaptırdım. kenarlar kahve oldu süs yastıklarda öyle, diğerlerini krem yaptırdım.
yıkadım defalarca makinede ütülemeden taktım deforme olmadılar.
bilgilendirmen için sağol canım.. bizde aldıklarımıza pişman olmayız inşallah...