Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu doğtaştan beğendik.. pahalı ama sizce nasıl arkadaşlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
istediğin şeylerle döşersin umarım evini canım.

ben 2009 da evlendim. yatak odam, salon takımım, yemek odam ve tv ünitemi doğtaştan aldım.

ödediğim her kuruşun hakkını verdi diyebilirim canım. ben hepsini keyifle kullandım. yatak odamda dolaplarda stop özelliği vs var yok demiş bi arkadaş ama benimkilerde var. ve çok kullanışlı. bize doğtaş yatak hediye etmişti, hem de en kalitelisini, ondan da çok memnun kaldım. çok rahat bi ürün.

salon takımımın rengini değiştirdim, bi de tekli koltuğun birini almadım çünkü odayı kapatıyordu.

yemek takımım çoook kullanışlı. konsolum ve gümüşlüğüm sade, bi de aynası yapışık değil üstte duruyor. masası açılanlardan sandelyelerini sevmemiştim onu da yatak odasının takımının devamında olan yemek odasındakiyle değiştirdim. 8 kişilik oluyor, ziyafet masasına çok uygun.

tv ünitem hemde kitaplığım bir sürü şey alıyor içi.

şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım. yatak odama çok para vermiştik ama değdi, çok şık ve uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum.

DOĞTAŞ - Scarlet Yatak Odası

DOĞTAŞ - Elegance Yemek Odası

DOĞTAŞ - Style Salon Takımı

salon takımımı değiştirdim, kahve ve krem yaptırdım. kenarlar kahve oldu süs yastıklarda öyle, diğerlerini krem yaptırdım.

yıkadım defalarca makinede ütülemeden taktım deforme olmadılar.

bilgilendirmen için sağol canım.. bizde aldıklarımıza pişman olmayız inşallah...

merhaba kızlar forma üye oldum ve ilk defa yazıyorum bende mayısta evlenicem allah nasip ederse bende mobilyamı doğtaştan aldım bir çok arkadaşın tasviyesi üzerine doğtaşı tercih ettim bende benimkisi idea yatak odası ve yemek odası iki takım bile çok pahalıydı ama kaliteli duruyordu bizde kıydık paraya umarım memlun kalırım

hayırlı olsun güle güle kullan canım ben de doğtaştan almayı düşünüyorum ben carmen olan grubu beğendim ama yatak konusunda pek emin değilim annem bazalı al bunlar çok alçak kullanışlı olmaz diyo ne yapcam bilmiyorum bazalı alınca da yatak odasına hiç yakışmıyo başlık falan uymuyoo

$3_1_3_3.webp

merhaba kızlar forma üye oldum ve ilk defa yazıyorum bende mayısta evlenicem allah nasip ederse bende mobilyamı doğtaştan aldım bir çok arkadaşın tasviyesi üzerine doğtaşı tercih ettim bende benimkisi idea yatak odası ve yemek odası iki takım bile çok pahalıydı ama kaliteli duruyordu bizde kıydık paraya umarım memlun kalırım

hoşgeldin canım.. bende forumun yenilerinden sayılırım. .benim düğünde temmuzda.. benim mobilyaları gördün herhalde.. linklerini verdim .. pasifica yemek ve yatak odası, enzio bej rengi koltuklar.. bizde doğtaş kalitesine güvendik senin gibi umarım pişman olmayız.. idea modelide çok hoş.. güzel günlerde kullan sende..

hayırlı olsun güle güle kullan canım ben de doğtaştan almayı düşünüyorum ben carmen olan grubu beğendim ama yatak konusunda pek emin değilim annem bazalı al bunlar çok alçak kullanışlı olmaz diyo ne yapcam bilmiyorum bazalı alınca da yatak odasına hiç yakışmıyo başlık falan uymuyoo

Eki Görüntüle 147010

güzel dileklerin için sağol canım.. carmen grubuda çok beğendiğim bir model.. yatak konusunda bizde özellikle alçak model istiyoduk.. yüksek yataklar aslında kullanışlı olmuyo. annemde, abimde var ordan biliyorum.. bence yüksek yataklar hoş da durmuyor.. biz yüksek olmasın diye bazalı almayacaktık ama bizim pasifica modeli kendinden bazalı olduğu için yüksek değil.. onu tercih ettik.. ayrıca ayrı baza alınca dediğin gibi odayada hiç yakışmıyor.. bence içinde kalmayacak şekilde al.. canının istediğini.. :))) bu arada alınca bizimle paylaşmayı unutma.. :))

ben çok beğendim özellikle yemek odası çook şık görünüyor..
güzel günlerde kullanın inşaAllah...
bu arada benim de salon takımım ve yemek odası mobilyalarım doğtaş gayet memnunum..taşınmada bir sürü darbeye maruz kalmalarına rağmen sapasağlamlar..

ben çok beğendim özellikle yemek odası çook şık görünüyor..
güzel günlerde kullanın inşaAllah...
bu arada benim de salon takımım ve yemek odası mobilyalarım doğtaş gayet memnunum..taşınmada bir sürü darbeye maruz kalmalarına rağmen sapasağlamlar..

çok teşekkür ederim canım.. bunları duymak inan çok güzel...

çok hoş canım bayıldım zaten doğtaş diyince akan sular durur bende. çok sevdiğim bi abim doğtaş ın çanakkale fabrikasında çalışıyor.biraz pahalı ama yinede değer.
bende senin salon takımının grisinden alacaktım ama 5000 epey pahalı geldi bana :)
dilerim güle güle kullanın iyi günlerde huzurla..

güzel dileklerin için sağol canım.. carmen grubuda çok beğendiğim bir model.. yatak konusunda bizde özellikle alçak model istiyoduk.. yüksek yataklar aslında kullanışlı olmuyo. annemde, abimde var ordan biliyorum.. bence yüksek yataklar hoş da durmuyor.. biz yüksek olmasın diye bazalı almayacaktık ama bizim pasifica modeli kendinden bazalı olduğu için yüksek değil.. onu tercih ettik.. ayrıca ayrı baza alınca dediğin gibi odayada hiç yakışmıyor.. bence içinde kalmayacak şekilde al.. canının istediğini.. :))) bu arada alınca bizimle paylaşmayı unutma.. :))

aslında benim aklıma takılan konu mesela benim beğendim takımda bazı çarşaflar lastikli değil yatak toplarken zor olur mu diye düşünüyorum bi de üstüne yorganı da sercez kenarlardan nasıl gözükcek merak ediyorum bizde çünkü bu şekilde yatak kullanan yok havuz tipi mi diyolar neyse artık :)

çok hoş canım bayıldım zaten doğtaş diyince akan sular durur bende. çok sevdiğim bi abim doğtaş ın çanakkale fabrikasında çalışıyor.biraz pahalı ama yinede değer.
bende senin salon takımının grisinden alacaktım ama 5000 epey pahalı geldi bana :)
dilerim güle güle kullanın iyi günlerde huzurla..

güzel dileklerin için çok sağol canım.. bizde enzionun bej rengini aldık. bize de biraz pahalı geldi ama sağolsun babacığımız aldı :))) umarım senin de her şey gönlünce olur...

Cnm çok güzel takımların çok kaliteli duruyor acaba doğtaşın hangi mağazasından aldın ne kadara mal oldu?:nazar:

canım biz doğtaşın gebze şubesinde beğendik ürünlerimizi onlarda istediğiniz yere getiririz dediler ama biz yinede yakın olsun diye ( Karabük-Yeniceye yerleşcez benim ailem Zonguldakta) zonguldaktan aldık.. pasifica yatak odası kendinden bazalı olan, yemek odasının masa, dört sandalye, oturma bankı, aynalı konsol ve büyük camlı vitrinin aldık, enzio koltuk takımını, ayrıca inovia modelinden küçük odamız için bi kanepe ve onun yastıklarından diktörtgen puf yaptırdık ortasına ... hııı bi de trendy tv ünitesini aldık. .. bütün mobilyayı ordan hallettik yani canım.. yatak odasını ben aldım, diğerlerini nişanlım. bizde adet öyle de :))) hepsine toplam 12 bin verdik.. ama nakit canım...

gayet güzeller ama doğtasın mobilyaları suta diye duydum ben memnun olmayan var bayagı bilemedim fiyatı sadece görsellikte olduguna kanaat getirdik bizde

gayet güzeller ama doğtasın mobilyaları suta diye duydum ben memnun olmayan var bayagı bilemedim fiyatı sadece görsellikte olduguna kanaat getirdik bizde

sunta demek istedin herhalde canım... vallahi bizim gördüklerimiz sunta değildi, çok kaliteli ahşaptı.. benim duyduklarımda hep memnun ...

bende doğtaşı çok beğeniyorum.
evlendiğimde mobilyaları herşeyi istikbalden aldık
6 sene oldu açıkçası hala sapasağlam
ama doğtaşın çizgisi çok farklı daha modern
şimdi yavaş yavaş yeniliyoruz mobilyalarımızı
bizde yemek odası doğtaşın Exclusive Serisini aldık.
çok beğenerek aldım. gayette sağlam
tasarım ödülü almış birde
koltuk takımı olarakta idea yı çok beğeniyorum.

senin seçimlerinde gayet hoş bence için rahat etsin
allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin.
perde olarakta kruvaze perde çok hoş oluyor bi araştır istersen canım

bende yatak odamızı doğdaştaş tan almak istiyorum diğerlerini almam cünkü cok pahalı ya hu:68:

bende doğtaşı çok beğeniyorum.
evlendiğimde mobilyaları herşeyi istikbalden aldık
6 sene oldu açıkçası hala sapasağlam
ama doğtaşın çizgisi çok farklı daha modern
şimdi yavaş yavaş yeniliyoruz mobilyalarımızı
bizde yemek odası doğtaşın Exclusive Serisini aldık.
çok beğenerek aldım. gayette sağlam
tasarım ödülü almış birde
koltuk takımı olarakta idea yı çok beğeniyorum.

senin seçimlerinde gayet hoş bence için rahat etsin
allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin.
perde olarakta kruvaze perde çok hoş oluyor bi araştır istersen canım

teşekkür ederim canım... idea modelini bende çok beğenmiştim.. inşallah evi tam anlamıyla yerleştirince her şey daha güzel olacak.. sende güzel günlerde kullan eşyalarını..

Back
X