Doğu Ekspresi ve Annem

tv battanıyesı de alsanız mı acaba okumak için kıtap mp3 saçlara kuru şampuan..ben bile heveslendim yavv

Tam tersine tişört al yanına kompartmanlar cok sıcak oluyor
Verdikleri nevresim vs temiz ama cok pimpirikliysen yanına yastık kılıfı extra alabilirsin
Kompartman icinde giymek icin bi terlikte al derim ayakkabıları cıkarıp rahat rahat uzanırsınız
Üclü priz al mutlaka priz var ama tekli
Biz tablet hoparlör vs götürmüştük film izleyip müzik dinledik
Aslında kendi kafeteryası var bişiler satıyolar ama tadı güzel değil hazır ürünlerdi o yüzden yiyecek atıstırmalık veya sandvic vs alın erzurumda zaten trene cag kebap söylersiniz :)

Bakalım umarım ikna çabalarım sonuçsuz kalmaz. :) olacak varsa evdeyken de olur.

Anne yüreği hep böyle evhamlılar.
Tabi ona da hak veriyorum onun zamanında böyle şeyler yoktu,devir değişti.

kız biraz buyusün bebek degıl 7 yasında ama okulu var kursları var.sen git gel anlat burada deneyimlerini

Bence annen haklı, genç bir kızım olsa ben de yollamam. Sen de anne sözü dinle.
O kadar uğraşıp bilet almışsın boşa gitmesin biletini bana satmak istermisin
Ahahahah,hayıııırrr Uğraşırsan bulursun kuzum,herkese tavsiye ederim,instagramda sayfaları var gidenlerin kurduğu. Orada bilet alma tüyolarına bakabilirsin. İyi şanslar :)

Geçenlerde bir tren kazası olmuştu,biraz ondan etkilenmiş.
Vay efendim raylar eskiymiş,trende hastalık kaparmışım,ne gerek varmış,uçak biletini o alırmış. :)

kız biraz buyusün bebek degıl 7 yasında ama okulu var kursları var.sen git gel anlat burada deneyimlerini
Hadi inşallah kuzum,bir gideyim de deneyimlerimi yazacağım sana :)

Cağ kebabı aklımızda,onu söyleyeceğiz.
Kendimiz domates peynir kahvaltılık abur cubur falan alacağız,terlikle yastık kılıfını da listeme ekledim. Peki internet var mı yoksa biz mi götürelim internetimizi? Çekiyor mu internet :)
Çok teşekkür ederim bu arada önerilerin için. :)

İnternet söyle bazı göllerin yanından gecerken vs cekmeyebiliyor trende internet yok kendi telefonundakini kullanıyorsun zaten
İlk gittigin aksam saatinde biniyosun o yüzden aksam icin atıstırmalık seyler cerezdir cipstir bisküvidir kendi icecegindir su hatta biz sarap ve kadeh bile götürmüştük :)
Sabah kahvaltının yanına sallama cay veya kahve yaparsanız bu elektrikli kahve makineleri varya hani on yirmi liraya satılan onlardan alabilirsiniz yanınıza

Elektrikli cezve varmış arkadaşımda,ondan alacağız biz.
Dediklerinizi listeme yazdım,fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Şarapta çok hoş olmuştur eminim. :)

Ahahahah,hayıııırrr Uğraşırsan bulursun kuzum,herkese tavsiye ederim,instagramda sayfaları var gidenlerin kurduğu. Orada bilet alma tüyolarına bakabilirsin. İyi şanslar :)
Baktım canım tüm blogları okudum, taktikler cepte ama yani hazır konu açılmışken şansımı deneyeyim dedim.
Ünv. Yıllarında trenle yolculuk ederdik çok keyifli olurdu, tadını çıkar iyi eğlenceler.
Bu arada gece cehennem gibi sıcak oluyor mutlaka ince birşeyler al yanına

Elektrikli cezve varmış arkadaşımda,ondan alacağız biz.
Dediklerinizi listeme yazdım,fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Şarapta çok hoş olmuştur eminim. :)
Evet ama alıcaksanız acacagını unutmayın dip not olsun :)
Cok keyifli gecicek emin ol

Ne tatli bir anne keske benim olsa,
Valla bende evlatlarima evhamliyim
Cevremdende tepki aliyorum ama az gec kalsalar panik atahim yutuyor

Teşekkür ederim,tavsiyelerine uyacağım :)
Eşsiz bir deneyim olacağını düşünüyorum umarım yanılmam. :)

Ne tatli bir anne keske benim olsa,
Valla bende evlatlarima evhamliyim
Cevremdende tepki aliyorum ama az gec kalsalar panik atahim yutuyor
Hak veriyorum elbette anne yüreğidir bizim canımız yansa onlarınki daha çok yanar. Ama bu kadar evhamlanmak fazla geliyor. :)

Anneniz başınıza gelmesi muhtemel bütün felaketleri sıralamış yalnız birşey unutmuş uçakla git demiş ama uçak da düşebilir

Bilet bulmak büyük şans gerçekten biz de yaklaşık 1 yıl önce gitmiştik eşim ve 3 yaşındaki kızımla. Muhteşem bir yolculuktu. Hatta tekrar gitmeyi düşünüyoruz.
Tren gayet güvenli (jandarma yolda durdurup kimlik kontrolu de yapıyor) zaten tek değil arkadaşlarınız varmış yanınızda.
Hangi otelde kalacaksınız bilmiyorum ama sonuçta kalabalık gideceksiniz güvenlik açısından bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Çocukluğumda imkansızlıklar neticesinde o kadar çok kullandık ki bu hattı ... Şimdi çok popüler ama hiç benlik değil. Yataklı trene filan bir iki ömürlük doymuş durumdayım. :)) Ama çevremde giden de bilet arayan da çok. Tehlike oranı en düşük yolculuk türü bence. Bol arkadaş ve yiyecekle harika da olur. Umarım annen ikna olur çünkü bu tür etkinlikler bir ömür unutulmuyor, hep keyifle anılıyor.

Jandarma mı durduruyor?
Yalnız aramızda asker kaçağı var,bir problem olur mu ki?

O zamanlar çok popüler değilmiş ama şuan bayağı bir talep var,hatta tur şirketleri önceden alıyor ve çok yüksek fiyatlara satıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…