doğudayım yalnızım...

Genelleme yapmayalım ama dogulular aşiret vs...tuhaf insanlar kadınları asagilarlar başlık parası falan doğuda olmak zor cnm çoook zordur heral de Allah sabır versin sabret benim kardesimde mardinde polis yi şimdi ist da.esin e destek ol ayrilma sakin.güçlü olmaya bak allah yrdimcin olsun...

Yorumlar ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.en iyisi hobi edinmek ayrıca gerçekten buralar tuhaf alışılmışın dışında cehalet diz boyu yaşayan bilir.

Allah yardımcınız olsun inşallah bu sıkıntılı zamanı bir an evvel sağ salim atlatırsınız

saol camım

diyarbakır

bende konyalıyım 2 ay önce evlendim şuanda yerleşim yerim ŞANLIURFA/SİVEREK yakınız yani 80km var aramızda canım.. banada herkes çok şaşırmıştı KONYA gibi bi yeri merkezi bırakıp nasıl geldin diye ama insan sevince herşeyi kolaylaştırıyor ..

Allah razı olsun

Desenize doğuda şavaş çıkmış heryer tank tüfek koşa koşa ekmek almayaya gidenler biz doğudayız ama haberimiz yok savaştan

bende eşimin işi sebebiyle hiç bilmediğim bi memleketteyim 4 aydır ne arkadaşım var ne dostum ne komşum tek başıma 24 saat evdeyim çalışmıyorum üstelik çok hareketli bi hayatım vardı bi anda kendimi 4 duvar arasında buldum kapana kısılmış gibi hissediyorum ama napalım elimden hiç bişey gelmiyor şu anda sabredicez mecbur

Biz böyle yazınca durumumuzu, bazıları pek eğleniyor.. yazık....

Ne yapalım kim vurdu ya mı gidelim. Mecbur temkinli olacağız .

Canım yeni bir dil öğrenebilirsin, Duolingo, babbel gibi sitelerden ben almanca öğrenmeye başladım.

Hakikaten doğunun neresinde siniz ? Siz bu kadar gülünce merak ettim ..
Siirtteyim canım gayette mutluyum hakımızda hayırlı olanı biliriz ve anlımızda ne yazıyorsa çekmeye razıyız rabbim bize neyi laik görürse tevekkül ederiz sizde rahat olun allaha sığının doğuyu dışlamayın bu ülke goğusuyla batısıyla hepimizin doğu dışlandığı için bu halde

Hakkımızda hayırlısı olsun.. Emin ol Siirt , Elazığ Erzurum Bingöl buralardan çok çok iyi durumda. Doğuyu dışlamak ne demek ! Onca doğulu kürt arkadaşım varken..

Hakkımızda hayırlısı olsun.. Emin ol Siirt , Elazığ Erzurum Bingöl buralardan çok çok iyi durumda. Doğuyu dışlamak ne demek ! Onca doğulu kürt arkadaşım varken..

Nerdesiniz ki simdi

Biraz sert eleştiricem kusura bakma baştan. Kolay olmadığını eşiniz evlenirken söylemiştir ya da tahmin etmişsinizdir sonuçta eğitimlisiniz ortamı bilirsiniz, ona göre evlenmelisiniz zaten. Sonra burda "sıkıldım, çarşı pazar yok arkadaş yok gibi magazinsel ve şımarık sorunlarla eşinizi terketmeyi düşünmeniz hiç de içimi acıtmadı.
Eşinizle anlaşıyorsanız sabretmeyi bilmelisiniz, ya da illa yapılacak şeyler olur. Orda olmayı eşiniz de istemezdi, sizin için çalışıp katlanıyor. İşi hazırmış bir de, belki ailenizin baskısından çekinmiştir adam erkek gururunu hafife almanız da hatalı...
Ailesi de umursamıyor değildir, sadece evliliğinize karışmak istemiyorlardır hepsi bu... Neden sürekli kendinize acımak yerine, şartların üstüne gidip orda hazır yalnızken kendinizi geliştirmiyorsunuz? Burda okuduğum bir sürü sorunun yanında hakkaten çok boş geldi...

Allah yardım etsin yanlızlık çok zor..bende Almanyadayım ve yanlızım cok dil bilmedigim icinde sürekli evdeyim....kızmla ilgileniyorum
Çocuğunuz dil bilmeden büyümesin, kreşe falan yollayacaksınız inşallah öğrenmesi için? Alman okuluna yazdırın iyi bir eğitim alsın Türk okullarında çevresi dar kalmasın. Keşke siz de öğrenseniz, benim giden tüm akrabalarım çok iyi konuşuyor.

Bende kursa gidiyordum bebekten dolayi erteledim...büyüsün biraz tekrar gidecegim...bebegimide 3 yasinda kreşe göndereceğim zaten....

Cevap yazma zorunluluğu hissetmissiniz teşekkür ederim. Tavırları şımarık bulmanız eşimin erkeklik gururu vss cümlelerin çok varoş geldi anlamanı beklemiyorum zaten evet eğitimliyim bu daha da zorlaştırıyor işimi çünkü giden gün ömrümden ve hayal etmediğim sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…