Doğum çantası hakkında

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Merhaba,
Doğum çantamı hala hazırlayamadım kafam çok karışık.
2 ayrı el çantası olarak hazırlayacağım tek karar verdiğim bu.
Şimdi bu doğum çantasında "OLMAZSA OLMAZ"'lar neler ? Gerek olmayan şeyleri koymak istemiyorum. Doğumum normal olucak çok yüksek ihtimalle. Bi de evrak mevrak yazıyor İnternette o ne için

Canim ben fazladan da koydum sonradan sezeryana dondu valiz hazirlamistim. Sezeryan oluncada ayni valizle gittim rahat oldu. Evrak birsey goturmedim nufus cuzdani yetiyor çikista hastaneden dogum belgesi bebegin belgesini aliyorsun. Cantami sezeryan gibi hazirladim.
Bebege bez hastane cikisi almadim tulum iki tane sapka eldiven
Corap
alt pijama
battaniyeler ince kalin
Emzik
Kendime
Gecelik ve pijama koydum. Avent gigus kalkani almistim birde gogus kremi . Yara olmustu gogus uclarim ama normal olacak seninki gerek yoktur sanirim
Emzirme atletleri ( emzifme sutyeninden daha rahat)
İc camasir ben depent aldim tek kullanimlik
ped
Corap
Terlik aklima gelen bunlar

Bnm ablam 3 dogumundada yaninda ozellikle hirka yada yelek koyardi ve normal dogum yaptigi icin dogumdan 5 saat sonra falan korse takardi ama niye onu bilmyrm yelek kendini sicak tutman acisindn almalisin gastane sicakta olsa su 40 gun senn icin onemli cnm islak mendil yanliz saf olandan ablamda gorduklerim bunlar ve arkadasn yazdiklariydi

Canim ben fazladan da koydum sonradan sezeryana dondu valiz hazirlamistim. Sezeryan oluncada ayni valizle gittim rahat oldu. Evrak birsey goturmedim nufus cuzdani yetiyor çikista hastaneden dogum belgesi bebegin belgesini aliyorsun. Cantami sezeryan gibi hazirladim.
Bebege bez hastane cikisi almadim tulum iki tane sapka eldiven
Corap
alt pijama
battaniyeler ince kalin
Emzik
Kendime
Gecelik ve pijama koydum. Avent gigus kalkani almistim birde gogus kremi . Yara olmustu gogus uclarim ama normal olacak seninki gerek yoktur sanirim
Emzirme atletleri ( emzifme sutyeninden daha rahat)
İc camasir ben depent aldim tek kullanimlik
ped
Corap
Terlik aklima gelen bunlar

Anladım gülüm teşekkür ederim bunları bi kağıda yazmam gerekecek

Bnm ablam 3 dogumundada yaninda ozellikle hirka yada yelek koyardi ve normal dogum yaptigi icin dogumdan 5 saat sonra falan korse takardi ama niye onu bilmyrm yelek kendini sicak tutman acisindn almalisin gastane sicakta olsa su 40 gun senn icin onemli cnm islak mendil yanliz saf olandan ablamda gorduklerim bunlar ve arkadasn yazdiklariydi

Korse olayını bende duydum ama sanki içimde hala bebis varmış gibi cekinirim o daracık şeyi giymeye ya :D yinede bu da tekrar aklıma getirdiğiniz bi bilgi dikkate alıcam.

Back
X