Canım illa lohusa adı altında satılan ürünlerden alma ben cok ünlü bir markadan altı yzun üstü kısa kollu önden düğmeli bir pijama takımı aldım lohusa takımının yarı fiyatına.2-3 takım bulundur yanında en azından alt olsun.kardeşim alt ve t shırt almıstı cok rahat etti.bi tane lohusa takımı aldı
Aynen canım rabbim sabrını veriyo bende cok korkuyordum sezeryandan ama malesef sezeryan oldum kan pihtilasmam vardi.Ve de kordon bebegin boynuna 3 - 4 kez dolanmis ti normal istesemde olmazdi yani.valla ilk aylarda asla sezeryan olmam kestirmem kendimi diyordum.
simdi bebegim icimde buyudukce buyudugunu hareketlerini disardan gorunce insan yumusuyor her iki durumdada rabbim sabrini verir diye dusunuyorum :)
Aynen canım rabbim sabrını veriyo bende cok korkuyordum sezeryandan ama malesef sezeryan oldum kan pihtilasmam vardi.Ve de kordon bebegin boynuna 3 - 4 kez dolanmis ti normal istesemde olmazdi yani.
Yok canım 16 ay oldu yapaliay su kordon dolanmasindan cok korkuyorum allahim
olsun hersey nasip kismet yeni mi yaptin dogumu?
Yok canım 16 ay oldu yapali
Amin canim evet büyüdü.masallah buyutmussun sen
darisi bizim basimiza artik rabbim anali babali buyutsun bahti guzel olsun insallah
ben doğum yapan arkadaşlara sormuştum, doğumdan sonra kanama kontrolü yaptıkları için pijamanın rahat olmadıgını, en iyisi gecelik oldugunu söylediler. bana da mantıklı geldi.. ben 2 tane gecelik aldım, birisinin sabahlığı var, bir tane de pijama takımı aldım... pijamayı büyük ihtimalle evde giyerim ya da gece hastanede yatarken falan..Kizlar lohusa takimlari asiri pahali.
bende sadece birini alabilirim yani hem gecelik hem pijama takimi agir gelicek bize sizce ne yapmaliyim kafam allak bullak
ben doğum yapan arkadaşlara sormuştum, doğumdan sonra kanama kontrolü yaptıkları için pijamanın rahat olmadıgını, en iyisi gecelik oldugunu söylediler. bana da mantıklı geldi.. ben 2 tane gecelik aldım, birisinin sabahlığı var, bir tane de pijama takımı aldım... pijamayı büyük ihtimalle evde giyerim ya da gece hastanede yatarken falan..
Kesinlikle pijama takımı sabahligi çok uzun olmasın. Gecelik hiç giyilmiyor.Ben boşuna almışım ilk çocuğumda. ...Kizlar lohusa takimlari asiri pahali.
bende sadece birini alabilirim yani hem gecelik hem pijama takimi agir gelicek bize sizce ne yapmaliyim kafam allak bullak
Kesinlikle pijama takımı sabahligi çok uzun olmasın. Gecelik hiç giyilmiyor.Ben boşuna almışım ilk çocuğumda. ...
Bana da atabilir misin canım özelden sana zahmet?!Bazı hastaneler gecelik giymeyi istiyo ben hem pijama hem gecelik aldm hemde cok uygun fiyata burdan marka veremedgmz için yazamiyrm istersen özelden yazarm
Tabi canım ne demekBana da atabilir misin canım özelden sana zahmet?!
Selam cnm ozelden atarmisin hangi markayi aldigini bende kararsizliklar icerisindeyim
banada yazarmısın cnm özeldenBazı hastaneler gecelik giymeyi istiyo ben hem pijama hem gecelik aldm hemde cok uygun fiyata burdan marka veremedgmz için yazamiyrm istersen özelden yazarm
marka model ve ne kadara aldığınızı özelden msj olarak yazabilirmisinizCanım illa lohusa adı altında satılan ürünlerden alma ben cok ünlü bir markadan altı yzun üstü kısa kollu önden düğmeli bir pijama takımı aldım lohusa takımının yarı fiyatına.2-3 takım bulundur yanında en azından alt olsun.kardeşim alt ve t shırt almıstı cok rahat etti.bi tane lohusa takımı aldı
ben gecelik almayı düşünüyorum. zaten yaşadığım şehirde kimsem yok kim gelip ziyaret edicek beni :) o yüzden açılmış açılmamıs pek umrumda olmazzaten temmuzun ortasında pijama dayanılmaz olur almayım ben
güle güle keyifle kullan tatlım :) valla ben darlanırım gibi geliyo :) daha ben almadım ya ama alıcam bu aralar, listeyi hazırladım yavaş yavaş alayım hazır olsun anca tamamlarım :):) ben aldim 2 adet pijama takimi ama baya ince kumasi terletmez diye dusunuyorum 1 kirmizi bir pembe aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?