benim kizimin hemen hemen herseyi hazir ufak tefek kaldi.güle güle keyifle kullan tatlım :) valla ben darlanırım gibi geliyo :) daha ben almadım ya ama alıcam bu aralar, listeyi hazırladım yavaş yavaş alayım hazır olsun anca tamamlarım :)
ben tercihimi pijama takımından yana kullandım, hastane de daha kullanışlı olur diye düşündüm.
Bende 2 takım pijama aldım.doğrusu ben doğumdan sonrasını düşünerek aldım daha sonrada rahatlıkla kullanabilirim diye
Amin inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz...az kaldı heyecanımız büyük :)aynen ogle valla bende bir kirmizi bir pembe takim aldim yikadim utuledim attim cantaya cantada bekliyorlar..
allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsinn
Amin inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz...az kaldı heyecanımız büyük :)
Her ikisini de aldım, Sezeryan oldum, her ikisini de kullandım hastanedeyken. Ama sadece pijama yetermiş. Daha rahat oldu, evde de onu giydim toparlanana kadar.
Pijamayı alıp geceliği,lohusa için olanlardan değil de normal ama büyük beden alabilirsin
banada mesaj atarmısın canım?Bazı hastaneler gecelik giymeyi istiyo ben hem pijama hem gecelik aldm hemde cok uygun fiyata burdan marka veremedgmz için yazamiyrm istersen özelden yazarm
Bence gecelik tarzi degilde pijama takimi tercih etsen daha rahat edersin diye dusunuyorum. Bende alt ust aldim yumusacik. Onu lastiksiz arkasi lastikli. 95 liraya buldum bir ic giyimden sabahligi yok malesef benimkinin ayri alicamKizlar lohusa takimlari asiri pahali.
bende sadece birini alabilirim yani hem gecelik hem pijama takimi agir gelicek bize sizce ne yapmaliyim kafam allak bullak
Bence gecelik tarzi degilde pijama takimi tercih etsen daha rahat edersin diye dusunuyorum. Bende alt ust aldim yumusacik. Onu lastiksiz arkasi lastikli. 95 liraya buldum bir ic giyimden sabahligi yok malesef benimkinin ayri alicam
Selam baska neler aldiniz hastane cantaniza
Gecelik almadim pijama takimi aldim ve dogumda asiri rahat ettim tozlu.com dan pijama takimi aldim ve beli ayarlanir ince ufur ufur ne terledim ne usudum.
tavsiye ederim
Allah razı olsun birtanem darısı başınaCanim tozludan hango pijamayi aldin beli ayarlanabilir demissin.bende sezaryen olucam.bi tane gecelik aldim tozludan pijama giyemem diye dusunmustum ama yazini okuyunca bide pijama alsam iyi olucak sanki.link atabilirmisin rica etsem.bu arada basindan beri topigi takip ediyorum agustos annelerini.Allah anali babalu buyutsun :)
kızlar doguma grerken uzun gecelkmı ıstıyolar herkes ole dıyoda kımıde gerek yok dıyo yardmcı olurmsnzz lyfnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?