Doğuma Hazırlık Doğum Çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

flora_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
135
14
38
Merhaba arkadaşlar. Ben de doğum çantasının bir listesi var ama onda eksik olduğunu düşünüyorum. Kendim için neler olacağını tahmin ediyorum önceki kızımdan. Ama kızıma aldığım şeylerden ufacığı aklımda değil. Bebek için ne koyulmalı o yater bana.

öncelikle hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına... bende persembe gunu gıdıcem doguma az once yıne kontrol ettım cantamı :) ben 2 takım hastane cıkısı,penye battaaniye,bi tane zıbın takımı fazladan nolur nolmaz dıye koydum bebek bezı kendım ıcın 2 tane gecelık orkıd ıc camasırı corap terlık gogus ucu ıcın lansınoh marka tavsıe ettıler krem. hastaneden taburcu olurken gıyecegın kıyafet ya da ogun hastaneye gıderken gıydıgın kıyafetler de olur sana kalmıs..kendıme oglumun adının yazılı oldugu lohusa tacı ve yıne oglumun ısmının yazılı oldugu esım ıcın yapılan yaka susu fotograf makınesı :)
ekstradan ıslak mendıl pecete kasık catal bardak vs
fazlamı oldu bılmıyorum ama ben bunları aldım cnm umarım yardımcı olabılmısıımdır :)

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…