ay bana da dua edin ben de hayırlısıyla hamile olurum da ben de bu heyecanı yaşarım Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin amin sizlere de kolay doğumlar nasip etsin amin
amin inşamin..
ALLAH hayırlı evlat nasip etsin size ve tüm isteyenlere..
kızlar kaçıncı haftada hazırlamaya başlasak acaba? benimde ne koyacağım hakkında en ufak bir fikrim yok :/
Kızlar bazı yerlerde hastane çantasına bebek için havlu filan yazıyor. Ben anlamadım. Bebek doğduğunda yıkanacak mı? Yada temizleniyorsa nasıl, ne ile, önerileriniz nedir? Ne götürmeli onun için.
Anladım, artık ben ne olur olmaz koydum başlıklı bir bebek havlusu çantamıza. Şimdi onu sormak için arasam hastaneden ya adam akıllı bir cevap alırım ya alamam. Uğraşmayım dedim hiç.bazı hastaneler yılıyor bazıları silerek temizliyormuş..hastanenızle görüşüp sorun ıstersenız..
Nerde kaldinz subat anneleri topiginde goremiyoruz artik siziKeske cantasini hazirlayan birisi resimlerini atsa buraya ☺
Merhabalar,Ben i ternette bulduğum listenin birinde plates topu vardı. Doğumun neresinde kullanicaktim bilmiyorum
Ben doğum yaptım kizim altı aylık oldu.Allah size bir avazda doğurması nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzuMerhabalar,
Bende normal dogumla bebegimi dunyaya getirecegim insallah. Plates topu ile yapilan doguma ozel hareketler ile dogum dalgalarini rahatca atlatmak, acilmayi kolaylastirmak gibi faydalar var. İnternetten bir arastirin isterseniz. Size dogum oncesi dalga asamasinda faydali olacaktir. Tabi koca topu sisirip goturmuyoruz. Orada sisirecegiz
Cok sık girmiyorum canm ☺Nerde kaldinz subat anneleri topiginde goremiyoruz artik sizi
Ben i ternette bulduğum listenin birinde plates topu vardı. Doğumun neresinde kullanicaktim bilmiyorum
kızlar anne ve bebek için çantada neler olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?