Doğuma Hazırlık Dogum cantasiyla ilgili sorum olacak kizlar :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben normal hasta bezi aldm canpedin ablam ve yengelerm de kullanmıştı memnun kaldilar zaten sonra normal pede geciliyo

Ay ben de hamile olur muyum hayırlısıyla ben de çanta hazırlar mıyım hayırlısı bakalım

kızlar sezeryan oldum ben. hastaneye o kadar şeyi boşuna götürdüm. kendine ve bebeğe ikişer takım ve i çamaşırı yeterliymiş. iki gün kaldım hastanede. bunlrın dışında bişey lazım olmadı

ALLAH ANALI BABALI büyütsün canım ben hamiş değilim ama bebek isteyen biriyim sizin yazıları okuyorum daha doğrusu tüm hamilelik forumlarına bakınıyorum

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :):):):)

bak o lafı hiç sevmem. umutsuzluk. kesinlikle umutsuz olma. allah büyüktür. sana da nasip olur inşallah
hiçbir konuda umutsuz olmadım canım ama bilmiyorum artık test yapmayacağım bu ay adet olursam kloemen kullanacağım biraz daha umudum artar inşallah ALLAH verirse hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı evlatlar nasip etsin herkese dua et canım

allah gönlüne göre versin

ders dedin de daha dün okulda öğrenciydim. anne oldum. ayy zaten duygusallık var
DUYSUSALSINIZDIR TABİİ BEN DE ÜNV BİTTİ ATANAMADIM DERS ÇALIŞIYORUM HEM ATANMAK İÇİN DUA EDİYORUM HEM DE ANNE OLABİLMEK İÇİN BAKALIM BENİM DE KAN TAHLİLİM PAZARTESİ GÜNÜ BELLİ OLACAK BAKALIM HAMİLE MİYİM ŞU MİRAÇ KANDİLİNDE YÜZÜMÜZ HAYIRLISIYLA GÜLER İNŞAALLAH TÜM İSTEYENLERİN DE TABİİ AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…