- Konu Sahibi p_o_l_y_a_n_a
-
selam kızlar,tontriko bende senin gibi düşünüyorum,her türlü doğum şekli korkutuyo beni,dr.um bile doğuma kadar kendini hazırla dio nasıl hazırlarki insan psikolojisini,uffff,Allah yardımcımız olsun artık.dun duydum bende bi tanidik 34. haftasinda kizini kucagina almisiyilermis, halbuki benle ayni zamanda doguracakti...
Allahim hayirlica sagliklica zamaninda gondersin meleklerimizi...ben dogumun her seklinden korkuyorum, guvensizim bu konuda sanirim :18:
Doğum yaptıgım gün 2-3 saat sonra banyomu yaptım ayakta dolaştım bebeğimle ilgilendim.Ertesi gün hastaneden eve gittim.Aynı gün evimi dirinlemesine de olmasa evimi temizledim bebegimle ilgilendim.Yani sözün kısası normal doğumda naz yapmazsan hemen ayaga kalkarsın.korkulacak bişey yok.Hayırlı doğumlar olsun.Zaten bebeğini görünce bişeyin kalmıyor.
slm arkadaslar kafama takılan bazı seyler var sizden yardım almak ıstyorum. özellıkle dogum yapan hanımlar yazarsa cok sevinirim.Oncelıkle benım dogum yapmama az bı zman kaldı ve dogum normal dogum olacak ınss.. dogumdan sonra kac gunde toparlanırım ve arada cocuk olacagı ıcın esıme ılgı gosterebılırmıyım yoksa onu cokmu ıhmal ederım cocuk dogduktan sonra kac gunde toparlanır kafamdakı bu uc soruya cevam verırsenız cok sevınırım arkadaslar cunku cok korkuyorum... yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...
slm arkadaslar kafama takılan bazı seyler var sizden yardım almak ıstyorum. özellıkle dogum yapan hanımlar yazarsa cok sevinirim.Oncelıkle benım dogum yapmama az bı zman kaldı ve dogum normal dogum olacak ınss.. dogumdan sonra kac gunde toparlanırım ve arada cocuk olacagı ıcın esıme ılgı gosterebılırmıyım yoksa onu cokmu ıhmal ederım cocuk dogduktan sonra kac gunde toparlanır kafamdakı bu uc soruya cevam verırsenız cok sevınırım arkadaslar cunku cok korkuyorum... yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...[/QUOTE
ben sezeryan oldum ama ertesı gune kalktım cok sukurr ıyıydım.ama bebeğim cok fenaydı devamlı aglıyordu o yuzden cok cektık karı koca sınırlerımız bozuluyorduu.o yuzden bız cok yıprandık..inşş bebegın uslu olurr bızım yasadıklarımızı yasamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?