merhaba canım.bende çağınere gidiyordum yeşim hanımın ayrıldığını duyunca şok oldum resmen.hem ona alışmış güvenmiştim hemde orda doğum yapacağım diye hazırlamıştım kendimi.ayrıntılı usg ye çağırmıştı beni.bi gittimki yok.inanamadım.ağlayacaktım üzüntüden.gene doktor arayışı hastane arayışına düştüm.ve dönüp dolaşıp gene ümraiyedeki hospitaliuma bahar besene arandevu aldım.fiyatlaı uygun benim için.hemde çok methini duydum o doktorun.içime sinerse seversem ona devam edicem olmazsa başka yere bakıcam gene.bi doktora alışıpda sonra ortada kalmak çok can sıkıcı.gitmeyecek diye biliyordum.keşke haber verseydi.beni inanlımaz zorda bırakta.bu sıcaklarda ta ümraniyeye gidip gelmek zorunda kalıcam.sen nerelere baktın?
Ben bir daha yer falan arayamam deyip, Hastane aramak yerine (Bende bulana kadar çok ugraşmıstım) Yeşim hanım'ı buldum. Yeşim hanım Üsküdar Anadolu hastanesine geçmiş))
şimdi baktım netten internet sitesi yok oranın.sadece tel nosu yazıyo o kadar.hastanenin içinin görünümüne geçmişine falan bakacaktım bulamadım.
doğum ücretlerini falan sordunmu peki oranın?
Funda cığım daha bugün gideceğim, Daha önce telefonla hastanenin başhemşiresi, ve müdürüyle konuştum,Fiyatları sordum Ssk için normal doğum 100 sezeryan 400, Yenidoğan unitesi varmış, İnternet siteleri yapım aşamasındaymış, Şimdi gidip görmek ve kontrolümüz için hastaneye doğru yola çıkıyorum. Detaylı ögreneyim herşeyi, bir de neye benziyor hastane falan ögrenir yazarım sana.
Görüşürüz
canım sağol.haberleri bekliyorum senden.dün ben akşam azcık nette gezindim zarzor birkaç sitede orayla ilgii yazı okudum.pekde güzel değildi okuduklarım.şikayet çokdu.eski personel ve işleten her kimse ozamalar süper olduğu ama eldeğiştirince bozulduğunu yazmışlar.bide hastaneden çok apartman gibi görünşü yatak sayısı falanda az diye duydum bilemiyorum artık.bi bak bakalım sen.usg aletleri falanda önemli sıfırlanmış galiba onlar.
Merhaba,
Yeşim hanım'a (İsminin Funda olduğunu düşünerek) senden bahsettim, Beni bir arasın aramadı bende merak ettim dedi, Usg ye gelecekti dedi, tamam dedim doğru kişiGörünüm olarak fena bir yer değildi, temizdi herşeyden önce,Personel ilgiliydi, yardımcı da oldular test falan için mesela hemogram testi sonucu normalde 1 saatte verilir denildi diğerinde, orda 10 dk da aldık. Yatak sayısı az doğru, Çagıner den küçük, Yenidoğan ünitesi ile ilgili de 2 tane var ama şu anda yenidoğan hemşiresi yok dedi, Ebe ve yenidoğan hemşiresi alacaklarmış yakında, sabah 9 akşam 17 çalışıyormuş, Cumartesi de 9 dan 13 e kadar ordaymış,Buradaki düzeni ben kuruyor olacağım dedi demekki net te okuduklarının bir bölümü gerçek, ki düzeltmeler yapacak kendisi... Cep telefonu sende yoksa bana msj at, ben sana yollarım.
Bu arada Örnek mahallesinde eşi ile birlikte tıp merkezi açmışlar, 10 gün içinde ssk anlaşması yapacaklarmış,Akşam 6 dan sonra orda olacakmış bu ayrı iyi haber
Berber gittiğim arkadaşımın erken doğum ihtimali var Çagıner de yaparsın, oraya gelirim dedi, Demekki ordan kötü ayrılmamış
Miting var kadıköy de bugün çok yürüdüm, sıcak beynime işledi :bbo: hatırladıklarım bunlar.
Sorularını bekliyorum
bide canım evet adım funda.yeşim hanım hatırlamış beni.zaten hatırlamaması imkansızdı.yumurta takibiyle başladım ona gitmeye,hamile kaldım takibimi hep o yaptı.
senin mesaj ayarların yapılmamış.mesaj atılmıyo san.özelde normal ziyaretçi mesajıda yazılmıyor.yeşim hanımın bende bir cep nosu var ama aynımı sendeki bilemiyorum.çağınerdeyken kartını vermişti o numara var.
canım ya sağol.ayrıntılı anlatmışsın herşeyi.peki muayene ücreti ne kadarmış oranın?
demek yürüyüşe denk geldin çok kalabalıkmış dün öyle duydum.bu sıcakta yürümekde ayrı bir zorluk.ben dışarı zor çıkıyorum gündüz midem bulanıyo hemen tansiyonum düşüyo.kızımdada öyle oluyordum.
hastanenin bayağı bi eksiği var anladığım kadarıyla.ama sırf meraktan gidip bi bakıcam oraya.yeşim hanımıda görmek istiyorum.usg için hospitaliumdan randevu aldım.bilemiyorum belkide oraya kaydırım randevuyu yada burda yaptırıp sonucu yeşim hanıma götürürm.
muayene ücreti dışında bişeyi daha merak ediyorum.odasında usg cihazı eski tipmi çağınerdeki gibi gelişmi?hospitaliumdaki eski tipti bebeği zarzor gördüm.moralim bozuldu azcık.dokotr tatlı bir bayan ama öyle yoğun bir doktorun odasında aletin eski olması şaşırttı beni açıkçası.
düşünmekten uykum kaçıyor.dokotr kadar hastanede önemli çünkü.yoğun bakımı aletleri personeli bir bütün çünkü ve tam oturmamış birçok bakımdan eksik bir hastanedede doğum yapmak istemiyorum doktorum iyide olsa.senin içine sindimi o hastane?doğum ordamı yapıcaksın?çağıneremi çağıracaksın sende?
bide canım evet adım funda.yeşim hanım hatırlamış beni.zaten hatırlamaması imkansızdı.yumurta takibiyle başladım ona gitmeye,hamile kaldım takibimi hep o yaptı.
senin mesaj ayarların yapılmamış.mesaj atılmıyo san.özelde normal ziyaretçi mesajıda yazılmıyor.yeşim hanımın bende bir cep nosu var ama aynımı sendeki bilemiyorum.çağınerdeyken kartını vermişti o numara var.
Sana özel msj ile attım, Hayırlısı olsun bakalım.
Geldik, telefon bitti nihayetMuayene ssk için 2 lira, normalini sormadım ama:-(
Laboratuvar baya uygun çagınerde ssk ile 20 liraya yapılan şeker testi orda 6 lira farkı hesapla artık, detaylı usg ye çagıner 140 lira almıştı benden, orda 60 lira.
Ultrason cihazı çagıner dekine benziyor.
Vallahi ben dogum için henüz birşey düşünmedim eşim illaki z. kamil diyor, ben özel hatta yeşim hn nerdeyse orda diyorum. Ona çok güveniyorum çünkü. Benim erken riskim yok çok şükür, Onu arkadaşım devlet hastanesinde kötü bir tecrübesi olduğu ve her an doğum ihtimali olduğu için önerdi.
anladım canım.erken riskim benimde şimdilik yok umarımda olmaz.hep dua ediyorum herşey yolunda gitsin zamanında olsun diye.
usg çağınerdekine benziyorsa iyi.hospitaliumdaki eski tip dediğim gibi.doktor tatlı çok sevdim gerçekten ama ne bileyim ufffff.uf.
çokmu pipiriğim neyim ben ya.herşeyi çokmu büyütüyorum kafamda bilemiyorum.yeşim hanıma alıştım ya onun olduğu yerde rahat edrim gibi geliyo.buraya daha ilk gittim kendimi yabancı gibi hissettim.gerçi gün geçtikçe alışılır elbet.
sen normalmi sezeryanmı istiyorsun doğumu?
ben sezerayan istiyorumda onda isteğe bağlı nekadar sordunmu dedim.neyse ben öğrenirim gidince artık.ilgine sağol gerçekten.sen tekrar nezman gideceksin oraya?kaç haftalıksın?
arkadaslar ben küçükköy özel duygu hastanesinde dogum yaptım normal 110 sezeryan 220 tl bazı arkadasların verdiği fiyatlar cok ucuk bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?