ben ankara akay hastanesin de doğum yapacağım inşallah emekli sandığı normal 1850 sezeryan2250
gerçekten şehirler arasında çok fark var eğer küçük bir şehirde olsam bu kadar para verilmezdi
medicana bahçelievlerde spinal sezaryen SGK lı :1.850 SGK sız : 3,350 tl
medicana inetnational spinal sezaryan SGK lı: 3,250 :S
merhaba canım bende başından beri medicana internationala gidiyorum sendemi medicanaya gidiyorsun bana fiyatları çok yüksek geldi bide başından beri kontrollerim hep orda yapılıyor güveniyorum da oraya ama ne yapacağımı şaşırdım sen hangisinde doğum yapacaksın yada yaptın birde ssk yok diye biliyorum eşim sormuş 3000 tl demişler bu ne yaa öfff:uhm:
Merhaba,
Bende Zeynep Kamil e gidiyordum testler vs için diğer kontroller içinde Çagıner hastanesineFakat Çagıner deki doktorumuz ayrılmış. O yoksa da oraya gitmeyi hiç istemiyorum, 4 dr denemesi sonrası bulmuştum orayı :-(
Doğum için araştırma yapmaya başladım yavaştan, Zeynep Kamil doğum bölümü için bir sürü şey anlatıyorlar şöyle pis, böyle kötü diye. Dogum için orayı düşünmek bile istemiyorum, Gerçi poliklinik kısmıda çok iyi değil ama...
Özeller ile ilgili yazdıklarınızı okudum Bazı fiyatlar inanılır gibi değil, Ssk anlaşmalı yeni doğan ünitesi olan bir hastane bulmak lazım. Aayyy hiç halimde yok hele bu sıcaklarda gezmeye ama başa gelen çekilirmiş.
Kızımız gelsinde sağlıklı olarak başka birşey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?