Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

ben ankara akay hastanesin de doğum yapacağım inşallah emekli sandığı normal 1850 sezeryan2250
gerçekten şehirler arasında çok fark var eğer küçük bir şehirde olsam bu kadar para verilmezdi

bu fiyatlara doktora verecegin parada dahil mi? :1shok: bende emekli sandıgına baglıyım ve doktorum dogumu akayda yada mesada yapıomus.mesada bi arkadas 2 hafta once 1800 e yaptırdı ama normaldi dogumu.doktorunada 1800 verdi 3600 e mal oldu.

ben 29 mayısta yapmayı düşünüyorum doğumu..normal 1000 sezercik 1450miş..

Arkadaşlar bende geçen hafta hastaneye kontrole gittiğimde fiyat aldım.
İstanbul Bahçelievler Hospitalium'da;
Normal doğum SSK 1000 tl
Sezeryan doğum SSK 1000 tl
Doktorum ise Emine Vanlıoğlu.

arkadaşlar istanbul bahçelievler JFK hastanesi doğum fiyatlarını öğrendim....
normal 1.600
sezeryan 1.950
paket fiyatmış...
dr ücreti,oda ücreti,refakatçı ücreti,bebişin aşı ücreti vs.....
ayrıca oda süslemesini de kişi isterse kendi yapıyormuş....
bana uygun geldi...ayrıca bu fiyatlar ssk,bağkur.emekli sandığı için geçerli....

kızlar üsküdar hospital-türk e gidiyorum gebeliğimin başından beri

normal doğum : 260ytl
sezeryan doğum : 406ytl
isteğe bağlı sez. : 650 ytl
muayene ücreti : 14ytl
epidurel isteyene : +228ytl

fiyatlar süper yani,personelde iyi sorun yok

ben geçen gün gazetede okudum,tüm bir sayfayı bu doğum ücretleriyle ilgili konuya vermişler.anlaşmalı hastaneler sağlık güvencesi olduktan sonra sezeryan için 135 tl den fazlasını alamazlar diyordu.yani belirlenen 135 tl ..

medicana bahçelievlerde spinal sezaryen SGK lı :1.850 SGK sız : 3,350 tl
medicana inetnational spinal sezaryan SGK lı: 3,250 :S

selam kızlar, ben 5 haftalık hamileyim ancak henüz hamileliğim süresünce takibe alacak iyi bir doktor ve hastane bulamadım. Ankara da gidebileceğim doktor ve hastaneler konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz. bir de Güven Hastanesi ve şili meydanındaki HRS hastanesi hakkında bilgisi olan varmı? yada Ordan tavsiye edebilceğiniz doktor? ayrıca ismini çok duyduğum Ebru Saraç var Bilen eden varsa lütfen yardım. Şimdiden saolun kızlar

canım bence çok güzel bi karar vermişsin benimde özel sağlık sigortam ve benimki doğum ve yatarak tedaviyi kerşılıyor. ayakta tedavilerde de %60 ını karşılıyor. yıllık 700 tl ödüyorum ve her yerde geçen bi sigorta yeni bilinen bi sigorta firması. istediğim yerde bedavaya doğum yapacaktım. gel gelelim benim bıcırıklar ikiz. ve sigorta sadece anneyi karşıladığı için mecburi olarak lüks zevklerden vazgeçmem gerekecek. çünkü eğer küvez sorunu olursa benim sigortamdan yararlanabileceği bi yer olmalı. yani kısacası öazel hastane ama aynı zamanda sgk anlaşması olan bi yer tercih etmek duruunda kaldım.. ben medicalpark göztepeye gidiyorum. doktorumun söylediği kadarıyla küveze para ödemiyormuşuz sgk dan dolayı tabi doğar doğmaz işlemlerini yaptırmamız gerekiyor sgk anlamında. ödesekte cüzzi bi miktar ödeyeceği. ben 3 yıldır sigortamı ödüyorum ama bıcırıklar planları bozdu. ossun sağluıklı olsunlarda nerde doğurursam doğurqyım diyorum artık:kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
NİSA hastanesi:
sgk lılar için:
normal 275 tl
sezeryan 675
epidural:+300 tl

MEDİPOL KOŞUYOLU:
sgk lılar için:
normal:950 tl
epidural normal: 1450 tl
sezeryan:1500 tl
epidural sezeryan:1850 tl

SEMA hastanesi:
sgk anlaşması yok
sez:3500 tl
norm:2750 tl

DELTA HOSPİTAL
sgklılar için:
norm:325 tl
sez:620 tl
epidural sezeryan:720 tl

Merhaba,
Bende Zeynep Kamil e gidiyordum testler vs için diğer kontroller içinde Çagıner hastanesine Fakat Çagıner deki doktorumuz ayrılmış. O yoksa da oraya gitmeyi hiç istemiyorum, 4 dr denemesi sonrası bulmuştum orayı :-(
Doğum için araştırma yapmaya başladım yavaştan, Zeynep Kamil doğum bölümü için bir sürü şey anlatıyorlar şöyle pis, böyle kötü diye. Dogum için orayı düşünmek bile istemiyorum, Gerçi poliklinik kısmıda çok iyi değil ama...
Özeller ile ilgili yazdıklarınızı okudum Bazı fiyatlar inanılır gibi değil, Ssk anlaşmalı yeni doğan ünitesi olan bir hastane bulmak lazım. Aayyy hiç halimde yok hele bu sıcaklarda gezmeye ama başa gelen çekilirmiş.
Kızımız gelsinde sağlıklı olarak başka birşey istemiyorum

Son düzenleme:
ben hizmet hastanesine gidiyorum orada da fiyatlar aşağı yukarı 2000 tl gibi :S valla 300 tl yapan hastanler de var 3000 tl ye ama bu fark neden bu kadar fazla anlamış değilim. hepimize kolay gelsin arkadaşlar

medicana bahçelievlerde spinal sezaryen SGK lı :1.850 SGK sız : 3,350 tl
medicana inetnational spinal sezaryan SGK lı: 3,250 :S

merhaba canım bende başından beri medicana internationala gidiyorum sendemi medicanaya gidiyorsun bana fiyatları çok yüksek geldi bide başından beri kontrollerim hep orda yapılıyor güveniyorum da oraya ama ne yapacağımı şaşırdım sen hangisinde doğum yapacaksın yada yaptın birde ssk yok diye biliyorum eşim sormuş 3000 tl demişler bu ne yaa öfff:uhm:

ben bahçelievler medicanaya muayene oluyorum canım evime yakın die beylikdüzündeki fiyatları almıştım. ama 2 katı farkı görünce (hizmet vs olarak hiç fark yok ) doğum kısmetse bahçelievlerde yapmaya karar verdik sen hangisine gidiyorusn ... ?

eşine doğru söylemişler ssk isteğe bağlı sezeryanı kabul etmiyor artık bi handikap olması durumnda ssk devreye girio

merhaba canım.bende çağınere gidiyordum yeşim hanımın ayrıldığını duyunca şok oldum resmen.hem ona alışmış güvenmiştim hemde orda doğum yapacağım diye hazırlamıştım kendimi.ayrıntılı usg ye çağırmıştı beni.bi gittimki yok.inanamadım.ağlayacaktım üzüntüden.gene doktor arayışı hastane arayışına düştüm.ve dönüp dolaşıp gene ümraiyedeki hospitaliuma bahar besene arandevu aldım.fiyatlaı uygun benim için.hemde çok methini duydum o doktorun.içime sinerse seversem ona devam edicem olmazsa başka yere bakıcam gene.bi doktora alışıpda sonra ortada kalmak çok can sıkıcı.gitmeyecek diye biliyordum.keşke haber verseydi.beni inanlımaz zorda bırakta.bu sıcaklarda ta ümraniyeye gidip gelmek zorunda kalıcam.sen nerelere baktın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…