Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

Bende sezeryanla doğum yaptım.6 ay oldu ama halen sıkıntısını çekiyorum.Normal doğum yapan arkadaşlarım kilodanda kurtuldu ağrıdanda.Eğer sağlık probleminiz yoksa kesinlikle normal doğum ...

Mecbur kalmadıkça sezeryan olmayın normal doğum yapın diyorsunuz ama bu öneri ciddi sorumluluk getiriyor aslında. Çünkü herkesin normal doğum hikayesi farklı. Kimi 1 saatte doğuruyor kimi saatlerce sancı çekiyor. Bir yakınım o sancılardan sonra doktorumdan rica ettim sezeryan olsun die ama o an için kabul etmedi diye anlatır hep. Herkesin normal doğumu farklı olur. dolayısıyla ikisini de yaşayanlar tavsiye etmeli ki yanlış yönlendirme olmasın

Ben ilk doğumumu 4 yıl önce yaptım. 9 ay boyunca epidural deyip durdum. ama kızım gece doğmaya karar verince epidural hayalim (mesai saati dışında anestezi uzmanı bulamayız dediler) suya düştü. Evet 8-10 saat sancı çektim ama hiç pişman değilim. iyiki de normal yapmışım. Doğumdan 3 ay sonra aerobik kursuna başladım. Hiç zorlanmadım. Çok güzel de kilo verdim. ıkinci kızıma 8 aylık hamileyim. Dua ediyorum bir aksilik çıkmasın da yine normal doğum yapayım diye. Tabi bu sefer epidural garantili bir hastaneye gidiyorum.
Ablam 4.5 ay önce mecburen sezeryanla doğum yaptı, normal hayal ettiği için sezeryana çok üzüldü. Spora da başladı ama göbeğinin gitmeyeceğini çok iyi biliyor.
Herşeyin doğal olanı güzeldir diye düşünüyorum. Bir kaç saatlik bir acıyı çekmemek için birkaç yıl acı çekmeye değmez bence. Kimseden sezeryan tavsiyesi de almadım şimdiye kadar. Yine de tercih sizin tabi.

kesinlikle sana katılıyorum bende sezeryanla doğum yaptım ki son güne kadar normaldim bebek ters dönünce acilen sezeryana aldırdı doktorum.hiç pişman değilim hemen toparlandım 62 kiloydum şimdi 52 kiloyum çok zayıfladım göbeğim hiç yok zaten 10 kilo verdim.62 hamileliğe başlangıcımdı 70 ile doğuma girdim yani 18 kilo gitti biraz bünye ile alakalı bu konular allah kolay ve hayırlı doğumlar versin gerisi ayrıntıyerimseniben

ben bursa bahar hastanesinde düşünüyorum fiyatları biilen varmı emekli sandıgına baglıyız 5 aylık hamileyim

sana katılıyorum arkadaşım.bence bünyeyle alakalı birşey bu.doğumun iki şeklide kolay olmasa gerek.az veya çok sıkıntı çekiliyor.ben kızımı normal doğumla doğurdum.çıkması çok kolay oldu.ama o çektiğim sancı,dikiş atılırkenki hissettiğim acı,kan kaybetmem,odada wc ye kalktığımda bayılmam,bebeğimi dikiş yerimin acısından emzirememek,evde dikiş yerlerimin acısından hareket edememem wc de rahat oturup yapamamak hiç de kolay değildi.sezeryan yapmayın deniyo ama ben sezeryan istiyorum bunda.normalde çok ızdırap çektim.tek rahatlığı bebeğimin çıkışı kolay olmuştu ve hemen görmüştüm kızımı başka bir rrahtlığı yoktu benim içim.ayrıca sezeryan olmuş gibi koca bi göbek kalmıştı bende.uzun zaman rejim yürüyüşle attım.
sezeryan olan arkadaşlarım var hepside dal gibi.ne göbek kaldı ne kilo maşallh.bence herkesde farklı oluyo.rabbim hepimize kolay bir doğum nasip etsin önemliside bu.kilo falan teferruhat.gider hepsi.sağlıklı olalım önemlisi bu.

öldükten sonra muhattap bulsam ne olur ki..
iş ki o raddeye gelmesin..
a.s kesinlikle.

nesrincim aynı dert bendede oldu bir ara.eşim sezeryan istemiyordu.gerçi hala pek istemiyo ama.ben inat ettim olucam dedim.doğum çokmu kolay sanıyolarki yaaa.normali yaşadım şimdide sezryanı yaşıycam doğuracak olan benim sonuçta.aaaa klava:
devleti hiç düşünmedim.belki memnun kalanlar olabilir ama ben istemiyorum.özelden memnunum ve nasipse burda yapıcam.sezeryanıda uygun yapan yerler var.inan rahat edeceği ilgi göreceği temiz bir yerde doğum yapmak istiyor.ben öyle düşünüyorum en azından.ikna edersin eşini sen zamanı gelince.

mecbur kalmadıkça sezeryan olmayın

belki haklısın ama normalde çok kolay değil.ondada riskler var.mesela geçenlerde bir kadın doğum sırarında fazla ıkınmaktan iç kanam geçirmiş bebek kurtulmuş kadın ölmüş.birindede bebek kanala girmiş herşey yolundayken pat diye koldan gelmiş.başkasındada omuz sıkışmış bebeği çıkaramamışlar.ölmüş.
bence rabbim herkese hayırlı kolay doğum nasip etsinçşunu yapın veya yapmayın demek doğru değil.memnun kaldım veya kalmadım denmesi daha doğru olur canım.
:CüvCüv:

kıslar bişey sorucam anlamadığım birşey var.sezeryan doğuma girdiniz ücret 750 dendi.herşey dahil.yapanlarda sordum geçen hastanede aynı ücretle çıkmışlar.neyse aklıma takılan miyomunuzu doktor size danışmadan nasıl alıp ücret talep ediyo?buna hakkı varmı?medical göztepedeki doktor arkadaşa yapmış bunu ama bence yanlış.ben olsam vermezdim.çünkü sormadan yapmamalı.kanamayı arttıryo çünkü miyom alımı.çoğu doktor doğumda yanaşmıyo buna.hangi hakla kafalarına göre alıyolarki?ya bir komplikasyon olsa?
bendede miyom varda aklıma geldi.doktoruma gidince bi sorayım bakiim.

selam kızlar
bahçelievler medicana ve hospitallium hastanesi ve doktorları hakkında bilgisi olanlardan acil yardım istiyorum, düzenli bir doktorum olmasını istiyorum ama hastane, muayene ve doğum fiyatlarıda önemli tabi

merhaba kıslar,

hospitalium haznedar'da dr. civan kalafat'ı tavsiye edebilirim. hem hastahaneden hem de dr.umdan çok memnunum. hamile kalmadan önce de normal kontroller için civan bey'e gidiyordum. şimdiye kdr hiçbir anlaşmazlık ya da sorun yaşamadım. sadece önerim kafanda sorularınla hazır gitmmen, zira kendisi çok konuşmaz ama kafana takılan bir soru ya da sorun varsa kesinlikle çok iyi aydınlatır. ama eğer bayan dr. istersen de aynı hastahende dr. emine vanlıoğlu'nu da tavsiye ederim, onunla ilgili de iyi şeyler duydum.
hastahaneye gelince, daha önce orda küçük çaplı bir ameliyat olmuştum 1 gece kaldım ve gerek ilgi gerekse hijyenden oldukça memnun kaldım.
bgn doğum masraflarıyla ilgili de bilgi aldım;
eğer ssk'lıysan 1.000TL fark veriyorsun, sezeryan ya da normal farketmiyor. bu fiyata ilk aşılar fln dahilmiş. eğer özel sigortan varsa ( ben genel yaşam'lıyım o yüzden onu sordum ) normal 1.500 sezeryan 1.850 TL .
allah göstermesin bebişle ilgili bir sorun olur da küvöze alınması gereksirse masrafını ssk karşılıyormuş.

hepinize allah sağlıklı hamilelik ve kolay doğum versin...

teşekkürler figenari bende tam şimdi başka topikte sormuştum hospitallium doktorları nasıl diye cevabı burda buldum, hatta bende hastaneden az önce doğum fiyatlarını almıştım aynen dediğin gibi, medicanayıda aradım ama malesef telefonda bilgi vermiyolarmış alla allaaa kötükedihüso

canım bende medicana da düzgün korkmaz a gidiorum ... ben çok memnunum tavsiye ederim. muayenesi 12 tl ssk lı için.. doğum ücretini sordum ama inan hatırlamıom haftaya kontrolümüz var tekrar bilgi alırım ..

canım bende medicana da düzgün korkmaz a gidiorum ... ben çok memnunum tavsiye ederim. muayenesi 12 tl ssk lı için.. doğum ücretini sordum ama inan hatırlamıom haftaya kontrolümüz var tekrar bilgi alırım ..

mrb benım arkadasım kasım ayında duzgun beyın hastasıydı 1500 tl demıstı sezeryan icin epiduralle dogum yapmisti 500 de onun icin odemisti sanırım degismemistir malum kriz varyerimseniben
allah hayırlı dogumlar nasip etsin insallahhhhh:Saruboceq:

sormak istediğim diğer bir konu da şu:

hamilelik süresince yaptırmamız gereken testler, ultrasonlar vs.. nelerdir? kaçınçı haftada hangi test ya da utrason yapılmalıdır, elinde bununla ilgili listesi olan var mı? şimdiden teşekkürler.

ilk 8 haftanın içinde tam kan tahlili, hepatit, toxoplazma, aids,troit testleri yapılıyor .
11-14. haftalar arası 2 li tarama testi
16.haftada 3.lü tarama testi
18-24. haftaalr arası ayrıntılı ultrasyon
benim yaptırdıklarım bunlar canım

kızlar merhaba,bende özel çapa hastanesine gidiyorum,altay beyi çok övdüler,mine hanım var benim doktorum kendisi, mecburi sezaryan olucam,doğumdan sonra tekrar bilgi verebilirim,bir iki arkadaş var orda doğum yapan,kuvezde varmış acil durumlara karşı üstelik her hangi bir aksilikte çapa tıp fakültesiyle karşılıklı bu avantajıda var.medikal park hastanesinde sezaryanı 1,750 demişlerdi.özel çapadada eylülde zam var fiyatlar değişir dediler.

medıcana camlıcayı bugun aradım 1200 normal 2100 sezeryanmıs.ek 400 epidurala ıstıyorlarmıs.eger hastanenın doktoruysa doguma gıren ekstra para ıstenmıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…