Mecbur kalmadıkça sezeryan olmayın normal doğum yapın diyorsunuz ama bu öneri ciddi sorumluluk getiriyor aslında. Çünkü herkesin normal doğum hikayesi farklı. Kimi 1 saatte doğuruyor kimi saatlerce sancı çekiyor. Bir yakınım o sancılardan sonra doktorumdan rica ettim sezeryan olsun die ama o an için kabul etmedi diye anlatır hep. Herkesin normal doğumu farklı olur. dolayısıyla ikisini de yaşayanlar tavsiye etmeli ki yanlış yönlendirme olmasın
kesinlikle sana katılıyorum bende sezeryanla doğum yaptım ki son güne kadar normaldim bebek ters dönünce acilen sezeryana aldırdı doktorum.hiç pişman değilim hemen toparlandım 62 kiloydum şimdi 52 kiloyum çok zayıfladım göbeğim hiç yok zaten 10 kilo verdim.62 hamileliğe başlangıcımdı 70 ile doğuma girdim yani 18 kilo gitti biraz bünye ile alakalı bu konular allah kolay ve hayırlı doğumlar versin gerisi ayrıntıyerimseniben
a.s kesinlikle.öldükten sonra muhattap bulsam ne olur ki..
iş ki o raddeye gelmesin..
nesrincim aynı dert bendede oldu bir ara.eşim sezeryan istemiyordu.gerçi hala pek istemiyo ama.ben inat ettim olucam dedim.doğum çokmu kolay sanıyolarki yaaa.normali yaşadım şimdide sezryanı yaşıycam doğuracak olan benim sonuçta.aaaaben hamile değilim ama eşime özelde doğururum diyorum kabul etmiyor..neden bir sürü para vereceksin diyor..sezeryan diyorum onuda kabul etmiyor..normal doğum olmalıymış..sanki kendi doğuruyor .))
neden muhatap bulamamış ki..kim girdi ise ona dava açacak
mecbur kalmadıkça sezeryan olmayın
merhaba kıslar,selam kızlar
bahçelievler medicana ve hospitallium hastanesi ve doktorları hakkında bilgisi olanlardan acil yardım istiyorum, düzenli bir doktorum olmasını istiyorum ama hastane, muayene ve doğum fiyatlarıda önemli tabi
selam kızlar
bahçelievler medicana ve hospitallium hastanesi ve doktorları hakkında bilgisi olanlardan acil yardım istiyorum, düzenli bir doktorum olmasını istiyorum ama hastane, muayene ve doğum fiyatlarıda önemli tabi
canım bende medicana da düzgün korkmaz a gidiorum ... ben çok memnunum tavsiye ederim. muayenesi 12 tl ssk lı için.. doğum ücretini sordum ama inan hatırlamıom haftaya kontrolümüz var tekrar bilgi alırım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?