Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum tüm msjları okumadım, paylaşmak istedim, Avcılar Hospital'de doğum ücretlerini sordum dün, ssklı normal doğum 400 tl, sezaryan 650 tl.

küçükköy bilge hastanesinde servet demirel var onu tanıyanlardan yorumlar bekliyorum dogum konusunda nasıl bir doktor muanede çok iyi ama dogumda nasıl merak ediyorum inşallah tanıyanlar vardır bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim

ben kendisine gidiyoıum canım ewet son derece rahat bi doktor ben her iki kanamamda panik halindeyken onun rahatlığından dolayı rahatladım size olması gerekeni olduğu gibi sakince anlatıyor .. beni dahada germeyip strese sokmadı ...
bu tercih meselesi candycim kimisi dr benle panik olsun heycan olsun yada ne bilim ilaç yazıp dursun felan der ma düzgün bey tam tersi :)
ilgisiz denmesine şaşırdım ama neye istinaden öyle dediler acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ethica incirli hast ve hizmet hastanesi hakkında bilginiz varmı benim doktorum amerikan ve istanbul cerrahi haricinde bu iki hastaneyle çalışıyormuş gerçi ay sonunda kontrolüm var bilgi alıcam ama yinede merak ettim birde benim bebekler ikiz acil küvöz ihtiyacında bu hastanelerin sgk ile anlaşması varmı şimdiden teşekkürler

canim bende ethicada yaptim dogumumu cok ta memnun kaldim hic terddutun olmasin.kuvoz konusunda bilgim yok istersen hastaneyle konus bu konuyu.benim doktorum da disaridan geldi ve kendisi bu iki hastaneyi onerdi ethicayi sectik cokta dogru yapmisiz.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.:Saruboceq:

Arkadaşlar hafta sonu Mesa Hastanesinde doğum seminerine katıldım ve bence çok yararlı geçti. Herkese tavsiye ederim. Her ayın ortasında oluyormuş ve özellikle Mesa Hastanesinin hastası olmanız da gerekmiyormuş seminere katılabilmek için.
Bu arada fiyatları da sorduk tabii. Küsüratlarıda var ama yuvarlak olarak; eğer doktorunuz Mesa hastanesini doktoru ise ve hiç bir sağlık güvenceniz, sigortanız vs yoksa normal doğum 3.600 TL, epidural normal doğum 4.000 TL, ve sezeryan 4.400 TL. bu fiyatlara bebeğin ilk kontrolü topuk kanı ve kan grubu da dahil.
Eğer doktorunuz dışarıdan gelecekse yani Mesa Hastanesini doktorunun doğuma girmesini itemiyorsanız fiyatlar yaklaşık olarak 1.500 TL kadar düşüyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/294417-eth305cada-do287um-yapt305m.html

ethica ile ilgili buradan pozitif ve negatif değerlendirmelerimizi okuyabilirsin canım.
hizmet hastanesi ise iyi bir hastane. ailecek yıllardır gideriz. orada dogum yapıp memnun kalan tanıdıklarım var ve bebek dostu bir hastane. ben de hamileliğim esnasında 1 gece bulantı ve kusma dan dolayı orada yattım, hemşireleri çok ilgiliydi ve odam da gayet temizdi. bebegini sağlıkla kucagına alabilmen dileğiyle..

arkadaşlar ben yeniyim sitede ve hamileyim:1rolleyes: yarında doktora gidicem nisa hastanesinde mürüvvet hanıma. bakalımnasıl biri sağlık güvencemizde yok doğum fiyatlarını görünce ağzım açık kaldıyaa kafamçokkarıştı:1shok:

hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin insallah.

kuzenim kışın Universal Hastanesinde sezeryanla doğum yaptı, çok çok memnun kaldı kraliçe gibi davranmışlar ve sosyal sigorta sayesinde her şey dahil ödediği ücret 200 TLsositososito

teşekkürler zeynepözdil amin inşaallah. bugün gittim ve doktor hanım doğumdan çıkamadı okadar yol gittik ve geri döndük. bidaha gitmem çok sinirlendim oradaki personale. şimdi 29 mayısı araştırcam tavsiye edeceğiniz doktor varmı?:uhm:

bende dün nisa hastanesindeydim . Galiba aynı zamanda ordaydık. Ben asiye hanımı bekliyordum. Mürvet hanım doğuma gitti. çok bekletiyorlar ve özel hastane gibi değil devlet hastanesine benziyor sanki. Ben pek memnun kalamadım.

wayyy çok pahalı gerçektende yaaaaaa.ben 17 haftalık hamileyim özelde yapmak istiyorum doğumu ama fiyatlar uçmuş valla.babamızın cebi fena yanacak gibi.yarın bi arayım hasteneyi bari

burdaki fiyatları görünce benimde dudağım uçukladı..bende pahalıya doğum yaptım zannediyordum..5 ay önce avcılarda medicanada doğum yaptım,herşey dahil 440 ytl tuttu,ssklıyım....

mayıs ayında medical park fatih'te doğum yaptım. doktorum leyla ercan'dı. tavsiye ederim harika bir doktor. güler yüzlü işinin ehli güven veriyor insana. ayrıca tüp bebek konusunda da uzmanmış. emekli sandığına bağlıyım normal doğum 1300, sezeryan (tıbbi nedenle olursa) 2000, isteğe bağlı sezeryan 3000. randevuları pek aksatmıyorlar genelde saatinde kontrole giriyordum aksamalar 15 dakikayı geçmiyor

ayy doğru aynı devlet hastanesi gibi eşimde iki kuruş fazla veririz beklemeyiz dedi. muayne ücreti 50 bide kampanya vardı 35 e düşmüş tabi bu fiyat sağlık güvenceniz yoksa.. bugün 29 mayıs tan radevu aldık salı günü mine hatipoğluna gidicem muayene 90 mış.:bbo:

zeh mine hanıma gidince lütfen yorumlarını yaz olur mu bende ona gitmeyi dşünüyorum, ayrıca ssk için muayene ücreti ne kadar acaba 29 mayısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…