Zeytinburnu'nda, Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi, özel derman ve avrasya hastaneleri hakkında ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
kızlar ethica incirli hast ve hizmet hastanesi hakkında bilginiz varmı benim doktorum amerikan ve istanbul cerrahi haricinde bu iki hastaneyle çalışıyormuş gerçi ay sonunda kontrolüm var bilgi alıcam ama yinede merak ettim birde benim bebekler ikiz acil küvöz ihtiyacında bu hastanelerin sgk ile anlaşması varmı şimdiden teşekkürler
kızlar ethica incirli hast ve hizmet hastanesi hakkında bilginiz varmı benim doktorum amerikan ve istanbul cerrahi haricinde bu iki hastaneyle çalışıyormuş gerçi ay sonunda kontrolüm var bilgi alıcam ama yinede merak ettim birde benim bebekler ikiz acil küvöz ihtiyacında bu hastanelerin sgk ile anlaşması varmı şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben yeniyim sitede ve hamileyim:1rolleyes: yarında doktora gidicem nisa hastanesinde mürüvvet hanıma. bakalımnasıl biri sağlık güvencemizde yok doğum fiyatlarını görünce ağzım açık kaldıyaa kafamçokkarıştı:1shok:
teşekkürler zeynepözdil amin inşaallah. Bugün gittim ve doktor hanım doğumdan çıkamadı okadar yol gittik ve geri döndük. Bidaha gitmem çok sinirlendim oradaki personale. şimdi 29 mayısı araştırcam tavsiye edeceğiniz doktor varmı?:uhm:
wayyy çok pahalı gerçektende yaaaaaa.ben 17 haftalık hamileyim özelde yapmak istiyorum doğumu ama fiyatlar uçmuş valla.babamızın cebi fena yanacak gibi.yarın bi arayım hasteneyi bari
bende dün nisa hastanesindeydim . Galiba aynı zamanda ordaydık. Ben asiye hanımı bekliyordum. Mürvet hanım doğuma gitti. çok bekletiyorlar ve özel hastane gibi değil devlet hastanesine benziyor sanki. Ben pek memnun kalamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?