ben önceleri ilgi kadın doğum hastanesine gidiyordum sezeryan için 1600 lira istediler sonra kuzenim universalde 200 liraya yaptı sezeryanla çok memnun kaldı ardından kardeşim ve sonra ben doktor muzaffer şengül çok iyi ve ilgili bir doktor tavsiye ederim oda yatak tuvalet lavabo vs. çok temiz hemşireler ilgili rahat bir hastane hıı birde ziyaretçi sorunu hiç yok isteyen istediği zaman sizi görebiliyor...kuzenim kışın Universal Hastanesinde sezeryanla doğum yaptı, çok çok memnun kaldı kraliçe gibi davranmışlar ve sosyal sigorta sayesinde her şey dahil ödediği ücret 200 TLsositososito
zeh mine hanıma gidince lütfen yorumlarını yaz olur mu bende ona gitmeyi dşünüyorum, ayrıca ssk için muayene ücreti ne kadar acaba 29 mayısın
zeh bende acaba yorum yaptınmı diye bakmaya geldimki yapmışınnn
nasıl geçti muayene peki yani sen bişey sormadığın takdirde put gibi olan doktorlardanmı yoksa açıklaması gereken şeyleri kendiliğinden paylaşıyormu, başttan savma maueyemi ediyor vs vs
yok canım gerçekten konuşkan tatlı dilli anlatan biri. Hatta hem kendi anlatıp hem biz sorular sorduk sabırla cevapladı. Bilmem sende bi git gör yorum yap bakalım. Ben doktoruma karar verdim bi aksilik çıkmazsa. gidersen mutlaka yaz tamammı canım merak ettim şimdi belki sen benim göremediğimi görürsün.yerimseniben
tamam cnm gider gitmez yazıcam bende yorumlarımı, teşekkürler ayrıca yardımın için inşallah sonuna kadar doktorla sorunsuz devam edersin
ya inşaallah sorunsuz devam ederim ama biraz sorun var gibi sıvıya ihtiyacımız var dedi suyum şuanda iyimiş ama heralde önlem almazsam iyi olmazmış neyapıcam bilmiyorum sıvı tüket dedi. hepde su içilmiyoki suyun yerini tutacak başkada bi sıvı yok.
su içmen gerekiyorsa ne yap ne et iç cnm sıvı çok önemli sakın ihmal etme koy önüne şişeyi kussanda içlmaz:
Çok teşekkür ederim siendrunce. Bana da biraz ilgisiz geldi. Al bu hormon testlerini yaptır dedi. Başkada bişey demedi. Ama hastaneyi gerçekten beğendim bende. Şimdi ne yapacağımı düşünüyorum. Biz aslında 6 aydır korunmuyoruz onun içinde gitmiştim ben. Bide demezmi tabi bi sorun var o zaman diye o zaman iyice moralim bozuldu.
ya inşaallah sorunsuz devam ederim ama biraz sorun var gibi sıvıya ihtiyacımız var dedi suyum şuanda iyimiş ama heralde önlem almazsam iyi olmazmış neyapıcam bilmiyorum sıvı tüket dedi. hepde su içilmiyoki suyun yerini tutacak başkada bi sıvı yok.
merhaba zeh... okudum yardımı olur diye yamak istedim bende de aynı problem var sıvı problemi yani... bnm doktorum Yeşim Hnm (Özel Üsküdar Anadolu) çok iyi ve ilgili bir dr. (Gerçi ben değiştirmek zorunda kalıcam ama neyse) kendisi su ve mutlaka suya alternatif olarak bol bol komposto iç dedi! bilgin olsun cnm!
Bu arada arkadaşlar konuyla ilgili olsun Özel Üsküdar Anadoluda normal ve sezerayan 200 ile 450 arası!(ssklı olanlar için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?