merhaba zeh... okudum yardımı olur diye yamak istedim bende de aynı problem var sıvı problemi yani... bnm doktorum Yeşim Hnm (Özel Üsküdar Anadolu) çok iyi ve ilgili bir dr. (Gerçi ben değiştirmek zorunda kalıcam ama neyse) kendisi su ve mutlaka suya alternatif olarak bol bol komposto iç dedi! bilgin olsun cnm!
Bu arada arkadaşlar konuyla ilgili olsun Özel Üsküdar Anadoluda normal ve sezerayan 200 ile 450 arası!(ssklı olanlar için)
arkadaşlar antalya anadolu hastanesinin doğm fiyatlarını bilen var mı acaba?
arkadaşlar ben doğum ücretinden geçtim araştırdıkça paniklemeye başladım (ikiz bebek beklediğimiçin büyük olasıkla küvöz durumu olma riski çok fazla ama inşallah gerek kalmaz) hizmet ve ethica gibi hastanelerde sgk geçmiyor yaklaşık 250-500 arası günlük tek bebek için küvöz fiyatı veriyorlar sadece avrasya hastanesinde küvezi sgk tamamını karşılıyor sizinde bilginiz varmı küvözü sgk nın karşıladığı başka hangi hastaneler mevcut
istanbul da Türkiye Hastanesinde ssk ile 700 epüdüral istersen + 300 yani normal epüdüralli 1000 tl ye geliyor sezeryan doktor uygun görüyorsa 1000 tl uygun görmez sen illaki sezeryan olcam dersen 2000 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?