Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

istanbul bahçelievler yaşam hastanesinde ocak ayına kadar sosyal güvencesi olanlardan normal doğumda hiç fark alınmıyor.doğumu bilmem ama orda hemoroid ameliyatı olmuştum,1gece kaldım.odaları çok temiz ve rahattı çok memnun kalmıştım.medikana hastanesinde sosyal güvenceniz varsa normal doğum 1milyar liraymış.normal doğum yapabilmeyi çok istediğim için sezeyan fiyatlarını hiç sormadım.

çok teşekkür ederim komposto yu duyduğum iyi oldu çünkü sadece su da artık bıkkınlık veriyor. peki su durumun düzeldimi? kaçıncı ayındasın?

Alman hastanesi ; dogum 5 milyar 600
normalde 8 milyar ama biz oranın hastası oldumuz için indirimli

bursada özel hastane doğum fiyatları jimer,medikal,bahar,acibadem,hayat,doruk hakkaında bilgisi olanlardan bilgi bekliyorum arkadaşalr

arkadaşlar ben doğum ücretinden geçtim araştırdıkça paniklemeye başladım (ikiz bebek beklediğimiçin büyük olasıkla küvöz durumu olma riski çok fazla ama inşallah gerek kalmaz) hizmet ve ethica gibi hastanelerde sgk geçmiyor yaklaşık 250-500 arası günlük tek bebek için küvöz fiyatı veriyorlar sadece avrasya hastanesinde küvezi sgk tamamını karşılıyor sizinde bilginiz varmı küvözü sgk nın karşıladığı başka hangi hastaneler mevcut

ben 13haftalık hamileyim.ASMye doç.dr.fatih güçer e gidiyorum.özel s.sigortam var 30tl fln ödüyorum.normalde140tl muayene.yine aynı sağlık sigortası olan bi arkadaşım 3ay kdr önce normal doğum yaptı ASMde 30-40tl(ne parası bilmios) ödedi doğum için.

eğer özel sağlık sigortanız varsa çok uygun fiyatı üstelik ben hastanedende doktorumdanda çok memnunum.

istanbul da Türkiye Hastanesinde ssk ile 700 epüdüral istersen + 300 yani normal epüdüralli 1000 tl ye geliyor sezeryan doktor uygun görüyorsa 1000 tl uygun görmez sen illaki sezeryan olcam dersen 2000 tl

Ankara da Fatih Üniversitesi Hastanesinde (suyumun azalması nedeniyle) iki gece doğum öncesi iki gece de doğum sonrası yatış ve epidural sezaryen için 2400 TL ödedik (nisan sonunda) SSK için bu fiyat.
Bu arada küvöz için ekstra ücret ödemiyorsunuz
Oğlumuz taburcu olma aşamasına geldiğinde hoşumuza giden bir uygulamalarını da paylaşmak istiyorum sizinle. Anne olarak bebeğime bakmaya hazır olup olmadığımı anlamak için oğlumla beni odaya çıkardılar ve iki gün iki gece beni ve oğlumu takip ettiler. kilo alıp almadığı alt değiştirme ve beslemede sorun yaşayıp yaşamadığımı gözlemlediler ve bakabileceğime inandıkları için taburcu ettiler bizi.( Allah a çok şükür) Her zaman yapıp yapmadıklarını da bilmiyorum bu uygulamayı çünkü bize bunu isteyip istemediğimizi sordular (istemeseydik nasıl olacaktı bilmiyoruz). Çıkış aşamasında da 700 TL ödedik
Kısacası 56 günlük küvöz + epidural sezaryen doğum+ doğum öncesi iki gece yatış 3100TL .....bilginize... Umarım bebeklerinizi tam vaktinde, sağlık ve sıhhatle alırsınız kucağınıza

Merhaba,
Ben de internetten biraz araştırma yaptım. Balat hastanesinde Nevin Şençoban'a gitmeye başladım. Şimdilik gayet güzel gidiyor kontroller. Nevin hna daha önce giden ve doğum yapanlardan biraz bilgi almak istiyorum. Doğum sonrası ilgileniyor mu? Normal doğum taraftarı mı? Hastanede yeni doğan ünitesi var diyor ama nasıl bilginiz varmı? Doğum ücreti ne kadar? Ayrıca doktora da para verdiniz mi?... vs. Sorular biraz fazla oldu galiba ama (bildiğiniz kadarıyla) deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

arkadaşlar antalya anadolu hastanesinin doğm fiyatlarını bilen var mı acaba?

nur_ada. ben kemer anadolu hastanesine sordum ssk lılara normal 400 sezeryan 450 dediler ama fiyatlarda zam olabileceğini doğuma yakın tekrar sormamız gerektiğini söylediler.

merhaba ben nisa hastanesinde yapmayı dusunuyorum asiye doktorum herkes cok memnun asiye hanım dan ozellikle dogumda.. normal dogum 275tl ssk lıya, sezeryan 675tl hem de normal dogumda 1 gece hastanede kalma,sezeryan da da 2 gece kalma fiyatın ıcınde..

ben geçen yıl nisa hastanesi asiye hanımda yaptım doğumumu ,ssk lı 800 tl sezeryan oldum ,süit odada kaldım ,herşey içindeydi ve çok memnun kaldım ,2 gece kaldım ,benimle ve bebekle çok ilgilendiler ,benim odamda kayınvalidem misafir odasında eşim kaldı ..genelde hastane odaları küçüktür benim odamda ekstra misafir odasıda olunca çok rahat ettik,bebeği emzirirken filan herkes diğer odada oturdu..

benim kuzen de ikiz bebek doğurdu.Hizmet hastanesine gidiyordu ama evet ssk karşılamıyor kuvözü.Sonra acil ikitelli istanbul hastanesinde doğum yaptı.Orada kuvöz ssklıya ücretsiz.Yeri kötü bir yer ama hastanenin doktorları ve hemşireler güzel ilgilendi.Bebekler 1,5 ay erken gelip çok küçük doğmalarına rağmen şu an çok sağlıklılar.Bir de benim bildiğim Meltem hastanesi güngören'de.Onun da ssk ya ücretsiz sanırım.

gümüşhane devlet hastanesi;dogum doktorum hep yanımdaydı;2 de hemşire..epiduralli normal dogum..150 milyon

istanbul da Türkiye Hastanesinde ssk ile 700 epüdüral istersen + 300 yani normal epüdüralli 1000 tl ye geliyor sezeryan doktor uygun görüyorsa 1000 tl uygun görmez sen illaki sezeryan olcam dersen 2000 tl

hangi dokttora gidiyosun türkiye hastanesinde ? bide bu fiyatlara oda ücretleri dahilmi ?
bunları sormak lazım çümkü çıkarken faturayı baya şişiriyolar

slm arkadaşlar, ben aslında birsüredir takip ediyordum bebek bekleyen arkadaşlara özenerek, iki gün öncesine kadar.hamile olduğumu öğrendim_henüz 3 haftalık_ çok mutluyumkaydirigubbakcemile2ama şimdi yeni sorular baş gösterdi.hangi hastaneye gideceğimi bilmiyorum.devlet hastanesinde çalışıp özel muayenehanesi olan bir doktor arıyorum.tabi birde anadolu yakasında.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Allah herkesi ve bebeğini korusun inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…