Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

ethica incirli hastanesinde sgk anlaşmalı doğum fiyatları;
normal doğum 1000-1300 tl arası; sezaryan 2000-2500 tl arası.
ben epidural hakkında konuşmadığım içi fiyatlar yaklaşık olarak verildi. verilecek anesteziye göre olabilecek en düşük ve en yüksek fiyatlar bunlar yani.

bu fiyatlara normal doğum için 1 gün sezaryan için 2 gün yatış, annenin tüm masrafları ve bebeğin tam kan sayımı dahil.

Merhaba,
7 eyül de Kızım Üsküdar Anadolu hastanesinde dünyaya geldi, Hastane beklentilerimin de üstündeydi, Anadolu yakasında Dr ve hastane arayanlara öneririm. Konuştugumuz doğum ücreti dışında da ücret almadılar :))

canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Bu nisa hastanesi nerde acaba

Ben 30 mart 2009 dokunda haseki huzur hastesinde doğum yatım sezeryan 3 günde hastande kaldım ibb ile anlaşması olduğu için 450 tlye çıktık.

arkadaşlar merhaba ben nazik,
21 haftalık hamileyim ve izmirde oturuyorum.ege üniversitesinde doğum yapmak istiyorum daha önce özel bir muanehanede kontrol oluyordum öğrendimki doğumu ssk karşılamıyormuş bu yüzdende üniversite hastanesini tercih ettim yalnız fuat akercan diye bir doktoru tavsiye ettiler bilginiz varsa yazar mısınız?zaman yaklaştıkça endişelerim artıyor.

26+6 haftalık hamileyim, hamileliğimin ilk zamanlarından itibaren Hisar Hospital' a gidiyorum ve çok da memnunum. İnşallah doğumumu da orada yapmak istiyorum, doğum fiyatları hakkında şunları yazabilirim; hastanede sgk geçerli değil ama hastane kendi inisiyatifini kullanarak sgk' lı hastalarına küçük de olsa muayene ve doğumda indirim yapıyor. Sezeryan ile doğum yapmak istediğim için fiyatı 3.683 TL. imiş, indirimsiz fiyatı ise 5.262 TL. Ben ve eşimin sülaleleri kalabalık olduğu için suit oda tutmayı plânlıyoruz, onun da günlük fiyatı açık suit; 114 TL., kapalı suit; 225 TL. :CüvCüv:

slm ultra_grl hisar güzel bir hastane fakat çok pahalı.
normal doğum fiyatları hakkında bir bilgin varmı acaba..!!

slm ultra_grl hisar güzel bir hastane fakat çok pahalı.
normal doğum fiyatları hakkında bir bilgin varmı acaba..!!

Slm cnm, şimdi görüştüm hastane ile, normal doğum ücreti; 4300 TL., sgk indirimli normal doğum ücreti; 3000 TL. Eğer normal doğumu epiduralli yapmak istersen 500 TL.' lik bir fark daha alınıyormuş... Evet pahalı ama Acıbadem ve Kadıköy Şifa ile karşılaştırdığımda en uygunu bu oldu. CADIARZU

Bende ilk önceleri medical Park Bahçelievlere gidiyordum. Özel sigortaya rağmen normal doğum 1.500 dediler ayrıca epidurale de ayrıca 550 tl ödüyorsun. Oturduğum yerde yani İstanbul 500 evlerde Avrupa Şafak hastanesi var özel o da orda 300 lira normal doğum orayı tercih edicem sanırsam yoksa 1.500-2.000 liraya oğlumun diğer ihtiyaçlarını karşılarım bence daha mantıklı...

merhaba kızlar yakın bı komsum suan hamıle 24 yasında ve esı yenı ıse gırdı
yenı işe girdiği için sigortası masrafları karsılamıyo gerıye donuslu bıle ödemıyo
ya devletin yaptığı bı yardım falan yok mu kız her an doğurabilir 15 günü falan var
yesil kart da cıkaramıyo su an sıgorta işlediği için
ne bıleyım yardım kurumları faaln yok mu yardımcı olabılecek ?tesekkurler

Bahcelievler JFK hastanesinde emekli sandığına normal doğum 1100 TL sezeryan 1350 TL imiş. Epidural istenirse 350 TL daha ödeniyormuş.

gebze yüzyıl hastanesinde fiyatlar nekadar bilen varmı acaba?

cnm bn bıraz gecıktım ama mayısta arkadasım orada normal dogum yaptı ssklılar 250 tl falan cıkmıslar.kısmetse bende orada dogum yapmayı dusunuyorum.sezeryan fıyatlarını bılmıyorum ama.allah kolaylık vrsın...

bu arada bnm 6 ayım bıttı.sımdı merak edıp sordum özel gebze yüzyıl hasatnesınde ssklı normal dogum 210tl sezeryan 308 tl dedıler.bende ssklıyım kısmetse dogum ocak 2010.orada yapacagım dogumu kısmetse.bu arada bnm drum ahmet rıza esmer kendısınden coooooook memnunum kac dr gezdım hamıle olmadan once ıltıhap falan oluyodum hep bayanlara gıdıyodum utandıgım ıcın ama ark tavsıyesı ıle gıttım ve memnunum sımdı.bu arada ssklıya hamıle muayene 32 tl.bu bıze bıraz pahalı geldı ama olsun napalım.bebısımız saglıklı olsunda.tavsıye ederım kızlar.bıraz kalabalık oluyor ama olsun bebıslerımıze deger...

izmir
tapdi buca tıp merkezi
1.200 tl normal dogum ücreti
yakında acılacak yenı hastanesı ıcınde aynı fıyatlar gecerlı olacakmıs

sımdılık ordayım

Merhaba kızlar

Dragos Sema Hastanesinden fiyat aldım geçen gün

Sgk'lı
Normal Doğum : 1.850 tl
Sezeyan Doğum : 2.400 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…